Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar hadi toplanalım

çok üzüldüm yaa kendini o kadar hazırla et ama sonra ufacık bir hata yüzünden iptal olması kötü olmuş... ama sıkma canını herşerde hayır vardır belki o zaman tutmicaktı o yüzden allah sana unutturdu bişeyi engelledi bilemezsin ki bu sefer hayırlısı olur inşallah :dua:
Aynen canım aynen zaten böyle içimde tutmuycak hissi vardı heralde dedim 2. Ye kalır sonra dr la böyle olunca resmen ters köşe oldum demekki zamanı varmış allah en iyisi bilendir hiç bişi bilmiyorum ama bi güç var işte engelledi.. herşeyin hayrlısı olsun

Aynen canım aynen zaten böyle içimde tutmuycak hissi vardı heralde dedim 2. Ye kalır sonra dr la böyle olunca resmen ters köşe oldum demekki zamanı varmış allah en iyisi bilendir hiç bişi bilmiyorum ama bi güç var işte engelledi.. herşeyin hayrlısı olsun
aynen canım hayırlısı öyleymiş birde virüs vs girdi ya olaya böylesi iyidir emin ol 1 ay daha kazandın en azından :)

Bence diğer ay daha tehlikeli daha da yayılmş olcak belki sokaga bile çıkamıycaz :KK43: nerden bakarsam bakayım kötü 😅
valla bende bu ayki tahlillerimde merkezleri gezip doktora karar vericektim ki nisanda işleme başlayalım diye valla korkudan tahlillerimi göstermeye bile gidemiyorum düşün :D bence yaz iyidir yaa :D

Merhaba kızlar ben de iki negatif aşılamadan sonra bu ay rapor çıkarıp nisanda tüp bebeğe başlıcam nasipse. Şu virüs olayları, karantina filan olursa ne yaparız bilmiyorum tabi. :110:Aramızda sağlıkçı olanlarımız var mı? Sizce ne olur durumlar?

valla bende bu ayki tahlillerimde merkezleri gezip doktora karar vericektim ki nisanda işleme başlayalım diye valla korkudan tahlillerimi göstermeye bile gidemiyorum düşün :KK70: bence yaz iyidir yaa :KK70:
Sen daha tüpe başlamadın mıı 😳 valla bazı hastaneler hastaları kabul etmiyor 🤦🏼‍♀️ Kız bizdeki de şans haa ne günlere kaldık hala bebek için uğraşıyruz 😂😂

Sen daha tüpe başlamadın mıı 😳 valla bazı hastaneler hastaları kabul etmiyor 🤦🏼‍♀️ Kız bizdeki de şans haa ne günlere kaldık hala bebek için uğraşıyruz 😂😂
yok valla ikinci hakkımı güzel zamanda kullanmak istiyorum o yüzden nisanı es geçiyorum yaza başlarım herhalde :) millet canıyla uğraşıyor virüs kaptıkmı kapıcaz mı diye bizde tüpçüye gitsek mi gitmesek mi diye düşünüyoruz :D :D

Kızlar ben 2 martta ilk tüp bebek denememde taze transfer oldum malesef negatif sonuc aldık.ve 1 tane 5.gün dondurulmuş embriyom var bu ay rahim dinlendirme ayım 25 nisan gibi tranfserim olucak doktorum doğal siklusla rahmin kendi kalınlığına göre koyucaz dedi hicbir ilac kullanmadan rabbim herseyin hayırlısını yazsın.

Merhaba arkadaşlar ben aslında transfer hazırlığı aşamasındaydım 2 haftadır estrofem kullanıyordum bugün kontrolüm vardı gittim ve sanıyordum ki transfer günümü söylerler ama malesef rahim istenilen kalınlığa ulaşmamış önemli olan bu değil birazdaha ilaç kullanınca kalınlaşacaktı. Durum şu ki doktorum tedaviyi ertelemek istediğini söyledi gündemdeki olay sebebi ile transfer yapmanın doğru olmayacağını riskli bi dönemde olduğumuzu belirtti. Zaten eşim insanlarla iç içe çalışıyor o da razı değildi doktorda böyle deyince bu ay transfer olacakken bugün itibari ile ilaçları kestim ve tedaviyi erteledik. Topik topik geziyorum resmen aylardır..🤦‍♀️ 2020 Mart ayında transfer olacaklar adlı konumdanda eli boş bir şekilde çıkıp buraya geldim. İnşallah nisan adetime kadar durumlar düzelir ve tedavime başlarım.💜 Hepinizin tedavileri hayırlı olur güzelce sonuçlanır inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar ben aslında transfer hazırlığı aşamasındaydım 2 haftadır estrofem kullanıyordum bugün kontrolüm vardı gittim ve sanıyordum ki transfer günümü söylerler ama malesef rahim istenilen kalınlığa ulaşmamış önemli olan bu değil birazdaha ilaç kullanınca kalınlaşacaktı. Durum şu ki doktorum tedaviyi ertelemek istediğini söyledi gündemdeki olay sebebi ile transfer yapmanın doğru olmayacağını riskli bi dönemde olduğumuzu belirtti. Zaten eşim insanlarla iç içe çalışıyor o da razı değildi doktorda böyle deyince bu ay transfer olacakken bugün itibari ile ilaçları kestim ve tedaviyi erteledik. Topik topik geziyorum resmen aylardır..🤦‍♀️ 2020 Mart ayında transfer olacaklar adlı konumdanda eli boş bir şekilde çıkıp buraya geldim. İnşallah nisan adetime kadar durumlar düzelir ve tedavime başlarım.💜 Hepinizin tedavileri hayırlı olur güzelce sonuçlanır inşallah 🙏
Bende aynı durumdayım canım tedaviye hazırlanırken doktor iptal etti. Sanırım bütün hastaneler aynı ikinci bir emre kadar zorunlu haller dışında bütün ameliyatlar durdurulmuş

Kendim 2 3 aydır hazırlık yaparken bu ayki tedavim nisana ertelendi malum coronavirüs sebebiyle. İnşallah önümüzde ki ay herşey normal seyrinde olur da başlarız tedavilere
Yaa sizinde mi öyle oldu 😔 2 ay rahim dinlendirdik bugünleri iple çektim tam transfere yaklaştık dedik olana bak. Hadi bakalım birdaha bekle şimdi..

Yaa sizinde mi öyle oldu 😔 2 ay rahim dinlendirdik bugünleri iple çektim tam transfere yaklaştık dedik olana bak. Hadi bakalım birdaha bekle şimdi..
Ben sıfırdan başlayacaktım canım tedaviye herşey olması gerektiği gibiydi ama olmadı maalesef. Korkuyorum da ya önümüzdeki ay daha kötü olursa durum diye ama herşeyin hayırlısı bekleyecez artık

Ben sıfırdan başlayacaktım canım tedaviye herşey olması gerektiği gibiydi ama olmadı maalesef. Korkuyorum da ya önümüzdeki ay daha kötü olursa durum diye ama herşeyin hayırlısı bekleyecez artık
Hadi yaa 😔 uf beklemek gerçekten çok zor inşallah önümüzdeki ay daha kötü olmaz gerçekten

Canın sağolsun kuzum ben de buraya geldim sen de hoşgeldin :) Valla ortalık yatışmadan bir şey yapmamalıyız bence nasıl olsa dondurulmuş duruyor riske atmaya değmez. Zaten zor yaptık bir de emeklerimiz çöpe gitmesin . Sabredicez bekleyeceğiz beraberce :dua:

Her şerde bir hayır vardır kızlar. O yüzden sıkıntı yapmayın. Her şeyin hayırlı vakitte hayırlı şekilde olanı güzeldir. Ben de nisanı bekliyorum ama tabi durum daha kötü olursa yapacak bir şey yok. Yeter ki sağlık olsun 😊

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim Aralık ayında negatif sonuçlanan tedavim vardı 1 ay dinlenme sonrası şubatta tekrar başladık fakat rahatsızlandım çok baş ağrım ve gribal enfeksiyon oluştu iptal ettik o ay. Bu arada 2 tane dondurulmuş embriyom var. Her neyse bu sefer bu ay başladık hazırlık sürecine malum virüsten dolayı iptal ettik normalde pazartesi transfer olcaktı rahim falan çok güzel kalınlaşmıştı ama nasip değilmiş. Yeterki sağlık olsun bu şartlarda gebe kalsak bile yaşayacağımız stresi düşünemiyorum. Ve bunca emek veriyoruz bu karışık dönemde karambole gitsin istemem embriyolarımız, hepsi çok kıymetli. Ama bu süreç ne zaman bitecek çok korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsin bence yaza kalır bizim tedaviler😢

Canın sağolsun kuzum ben de buraya geldim sen de hoşgeldin :) Valla ortalık yatışmadan bir şey yapmamalıyız bence nasıl olsa dondurulmuş duruyor riske atmaya değmez. Zaten zor yaptık bir de emeklerimiz çöpe gitmesin . Sabredicez bekleyeceğiz beraberce :dua:
Haklısın canım benim💕 Ay evet ya mart topiğinden birkaç arkadaş olduk burada sanırım 🤗🤗 acaba mayısa sarkar mı? Inşallah sarkmaz.. gelen adetim 1 nisanda olacak tedaviye başlayabilir miyim sence? Daha çok mu erken ortalık durulmaz mı?😔 kafamda deli sorular 😕 Gerçekten çok çaba sarfettik birazdaha bekleyeceğiz baska care yok 😊

Her şerde bir hayır vardır kızlar. O yüzden sıkıntı yapmayın. Her şeyin hayırlı vakitte hayırlı şekilde olanı güzeldir. Ben de nisanı bekliyorum ama tabi durum daha kötü olursa yapacak bir şey yok. Yeter ki sağlık olsun 😊
Evet vardır rabbimin bildiği inşallah bukadar çabaya emeğe beklemeye sonucumu güzel olur 💕 Umarım ortalık durulurda nisanda başlayabiliriz

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benim Aralık ayında negatif sonuçlanan tedavim vardı 1 ay dinlenme sonrası şubatta tekrar başladık fakat rahatsızlandım çok baş ağrım ve gribal enfeksiyon oluştu iptal ettik o ay. Bu arada 2 tane dondurulmuş embriyom var. Her neyse bu sefer bu ay başladık hazırlık sürecine malum virüsten dolayı iptal ettik normalde pazartesi transfer olcaktı rahim falan çok güzel kalınlaşmıştı ama nasip değilmiş. Yeterki sağlık olsun bu şartlarda gebe kalsak bile yaşayacağımız stresi düşünemiyorum. Ve bunca emek veriyoruz bu karışık dönemde karambole gitsin istemem embriyolarımız, hepsi çok kıymetli. Ama bu süreç ne zaman bitecek çok korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsin bence yaza kalır bizim tedaviler😢
Yaa seni çok iyi anlıyorum benimde 1 ay rahim dinlenecekti bazı sebeplerden 2. Aya sarktı tam tedaviye başladık bugün dedim heralde transfer günümü söylerler.. Tedavim iptal oldu ya 😔 3. Ayıda rahim dinlendirmede geçireceğim malesef.. Hayırlısı böyleymiş ne yapalım 😕

Back
X