Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yaaaa bebislerimiz olur :) benim daha yeni bitti adetim. Geçen ay yumurtladim ve o günlerde ilişkiye girdim. Ama tutmadıben ben bennn :) adetin mart ortasında bitti bu ay ovülasyon testini deneyeyim dedim ilk yaptığımda pozitifi gördüm şaşırtıcı ama :) 21.günümde ayın 1i işte değerlendirdim ama bakalım nisan uğurlu gelir hepimize inşallahh![]()
Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan![]()
Bende varım kızlar bat 3 nisan dı gelmedi 4 ünde sarı akıntımın içinde kırmızı leke gördüm geliyor dedim gelmedi ama sabah test yaptım negatif çıktıyarın sabah kan testi yaptırıcam hayırlısı inşaAllah vardır bebiş 3 gün geç yumurtladım o yüzden mi çıkmadı bilmiyorum
Allah tez zamanda hayırlı bebis versin inşallah hepimize.5 ay bişi değilmiş :) benim 1 bucuk yıl olacak 3 yıllıkta evliyim :)
Hadi hayırlısı bakalimSelamlarrrr , bende varim. Benimde 2 gun onceydi yumurtlamam degerlendirdim. Hafif bel agrisi, akinti falan var simdi ama bu kadar erken belirtiler olmaz muhtemelen psikolojikBakalim merakla bekliyorum. Ya bi gözümüzü kapasak açsakda 2-3 hafta gecmis hersey belli olmus olsa dimi yaa
![]()
peki doktora gittin mi canım bi sorun mu varmış. Genelde sorun olmuyor ama neden hamile kalamadigimiz da anlaşılmıyor. Bizde sasiriyoruz valla.5 ay bişi değilmiş :) benim 1 bucuk yıl olacak 3 yıllıkta evliyim :)
Aynen canim, en zoruda hafta sonlari, is olmadigindan iyice aklima gelio heyecan yapiom.Hadi hayırlısı bakalimya bianda test yapıyor olarak bulsak kendimizi ve o test pozitif olmuş olsa
ah hayallerrr
bende bu ay basında tedaviye başladım bakalım ıns nısan bana da ugur getırırHerkes umutsuzmu yani![]()
sanırım bu mutluluğa en yakın sensınBende varım kızlar bat 3 nisan dı gelmedi 4 ünde sarı akıntımın içinde kırmızı leke gördüm geliyor dedim gelmedi ama sabah test yaptım negatif çıktıyarın sabah kan testi yaptırıcam hayırlısı inşaAllah vardır bebiş 3 gün geç yumurtladım o yüzden mi çıkmadı bilmiyorum
Kızlar nisan ayı çalışmalarına başlamış bulunmaktayım. Adetim yeni bitti ve hemen basladim. Bu ay birşeyler olursa sizlere yazarım :) kimler var benden başka nisan ayı için umutlu olan![]()
merhaba,
bizde mart çalışmalarını tamamladıkve sonuçları bekleyeceğiz.. olmasada moral bozmaya gerek yok nisanda devam
![]()
Evet bu çok doğru. Ve bazen kaçak yumurta olabiliyormus. Ozaman da dollenirmis. Yani rahat olmalıyız hep soyluyoruz bunu ama neyapalim işte olmuyorKizlar aslinda bir yil içinde genelde 5 ay hamile kalma olasılığımız varmış,yani heray yumurta olsada sen dogru zamanda iluski yasasanda hamile kalman mumkun olmayabiliomus. direk bi kadin doğum doktorunun söylediği bisey bu. Hani heyecan falan yapioz tabi her ay ,normal bu ama olmadiginda hayal kırıklığına gerek yok, stres yaratmayin![]()