Nisan ayı uğurlu gelsin ;)

Merhaba ☺️
Aranıza yeni katıldım benim sorum şu canlar
Biz de bebek istiyoruz ve bu ayı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz 2 oğlum var
1.sorum şu kız bebek için yapılması gereken bir sürü şey yazıyor internette bunlar ne derece doğru ,
Bir duası varmış hamile kaldıktan sonra okunan bunu bilen var mı ?
2.si de son adet tarihim 26 Nisan idi dünden beri sol kasığımda batma oluyor ve Kramp giriyor ,bide göğüslerimde uçlar biraz morumsu bi renk olmuş ve etrafında kabarcıklar var korkmadım değil..
Fakat dün gece acilde idim ağrı nedeni ile beta hcg yapıldı 0.23 çıktı neler oluyor bana ??

Merhaba,
Öncelikle umarım şanslı bir ay olur senin için:KK200:Bahsettiğin belirtiler bende de olmuştu. Ama çok hafif ve ara ara. Göğüslerimde bir değişiklik olmadı. Bence HCg değeri için de çok erken. Benim Bat'a üç gün kala 70 çıkmıştı. Birden yükselebiliyor bu değer, o yüzden azcık daha bekle:) Ve yine de dikkatli hareket et.

Cinsiyeti belirlemek için ise hiç bir bilgim yok, açıkçası inanmıyorum da bu tür şeylere.

Güzel haberlerini alırız inşallah:)

İnsallah canim benim :) bat 28 mayıs. Ovulasyon testi kullanıyorum. Çift çizgiyi beklemekteyim buaralar :KK200: inşallah burdan haber veririm biseler olursa :) hayırlı olsun bebeğin canım. Sağ salim dogur inşallah

15 gün kalmış yaşasın:) Bereketli geçsin inşallah şu günler:KK68:Sonrasında belirti kollamaya başlayacaksın inşallah:) Güzel dileklerin için de teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla, sıhhatle kavuşalım minnoşlara:KK200:

15 gün kalmış yaşasın:) Bereketli geçsin inşallah şu günler:KK68:Sonrasında belirti kollamaya başlayacaksın inşallah:) Güzel dileklerin için de teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla, sıhhatle kavuşalım minnoşlara:KK200:
Amin tatlım inşallah :) evet az kaldı valla. Önce şu ovulasyonu hayırlısıyla bi atlatayim. Ondan sonra beklemeler, belirtiler... İnşallah tutar :(

Merhaba,
Öncelikle umarım şanslı bir ay olur senin için:KK200:Bahsettiğin belirtiler bende de olmuştu. Ama çok hafif ve ara ara. Göğüslerimde bir değişiklik olmadı. Bence HCg değeri için de çok erken. Benim Bat'a üç gün kala 70 çıkmıştı. Birden yükselebiliyor bu değer, o yüzden azcık daha bekle:) Ve yine de dikkatli hareket et.

Cinsiyeti belirlemek için ise hiç bir bilgim yok, açıkçası inanmıyorum da bu tür şeylere.

Güzel haberlerini alırız inşallah:)
Bat dediğiniz tam olarak ne demek ?
Çok tesekkür ediyorum sana da hayırlı olsun bitanem ☺️

☺️☺️hmm şimdi tamam genelde 4-5 gün öne gelir benimki 26 Nisan dı en son şimdi benim BAT 22 Mayıs o halde ☺️hadi bakalım

Evet canim normaldir o pembe akıntı, yerleşmekanamasi diolar, bende olmadı ama cok kişinin oluyomuş :KK66:
Canim evet ben istanbuldayim, eskiden kontrollere gittiğim doktora devam ederim diye düşünüyorum. Şişli international kolan hastanesi dr meliz onbasioglu. Gayet sevimli ilgili bi doktor tabi hamilelik konusunda nasildir tavsiye edilir mi bilmiyorum açıkçası :KK64:
Beni rahatsiz eden bisey olmadıkça bu doktorda devam sanırım çünkü bu hastanenin hizmetinden gercekten memnunum :KK66:
Canim test konusunda sen bilirsin walla.
Benim önerim salla testi hiçbir sorun olmadığına inan doktor araştır, batindan 2 hafta sonrasina randevu al doktora git :KK66:
Çünkü büyük olasılık gayet sağlıklı olacak bebişlerimiz...
Persembeyi bende iple çekiyorum ama hala işden nasil izin alacagimi bulamadim yaa:KK70:
Merhaba doğumunuzu meliz hanımdamı yaptınız

Back
X