- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
-
merhaba kızlar 4 nisanda aşılamam yapıldı. Bugun 10. gün dayanamadım sabah evde test yaptım ikinci çizgiyi gördüm silik olarak öğlende kan verdim sonuç 28.50 cumartesi doktoruma gidicem
Canımm Allah bagislasinnn saglikla kucagina alip buyutmek nasip olur Insallah.
Asilama Sonrasi ev takvimi olmusmuydu yoksa asilama ile kaldimi.
Bide Kac yumos vardi
Hangi igneyi vuruldun arkadasim
papatyapnr çok sevindim,tebrik ederim.Rabbim bana bu duyguları yaşamayı nasip eder inşallah,cuma günü aşılama oldu,adet sancısı gibi ince sızı şeklinde sancı var ara ara ,acaba sizde durum nasıldı?bu arada pco vs varmıydı,ilk mi?
memorial hastanesi Hakkı'nda bilgim yok ama aşılama yerine göre değişiyo.benim doktorumun kliniği var orda yaptık 800 aldı 250 de tüp bebek merkezine numune için verdikHepinize Iyi aksamlar Mayis ayinda memorial sisli de asilama yaptiricam .basari orani veya fiyati hakkinda bilginiz var mi doktorum aylin Pelin cil
İyi akşamlar sana da. Aşılamanın başarı oranı maalesef %15 civarında, ama tüp bebekte kullanılan hormon takviyeleri, iğneler, ilaçlar sebebiyle yine de ilk tercih oluyor. Devletin prosedüründe de tüp bebek öncesi 3 kez aşılama yapılması zorunlu. Fiyatı da Memorial, şifa, Amerikan gibi bilindik özel hastanelerde 2000 TL civarında diye biliyorum.Hepinize Iyi aksamlar Mayis ayinda memorial sisli de asilama yaptiricam .basari orani veya fiyati hakkinda bilginiz var mi doktorum aylin Pelin cil
Hepinize Iyi aksamlar Mayis ayinda memorial sisli de asilama yaptiricam .basari orani veya fiyati hakkinda bilginiz var mi doktorum aylin Pelin cil
Başarı oranı /15-/20 dedi doktorum çok umutlanmayın dedimemorial hastanesi Hakkı'nda bilgim yok ama aşılama yerine göre değişiyo.benim doktorumun kliniği var orda yaptık 800 aldı 250 de tüp bebek merkezine numune için verdik
Sen ne ilaç kullanıyorsun? Doktorum bana hiç ilaç vermedi.Kızlar hayırlı akşamlar.aşılamanın 9.günündeyim.tuhaf halletseydim ilacın etkisini yoksa belirtimi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?