- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
Kızlar aşılama sonuçlarınız neler . Bende 9 nisanda yaptırdım doktorum 3gün dinlen yat dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 21 nisanda belli olcak :)Ben hiç yatmadim. Doktor ve hemşireler günlük rutin hayatınıza devam edin dedi.benim 21 nisanda belli olacak.
Sağol Can'ım . Aminnn inş .Arkadaşlar asilamaniz hayırlı uğurlu olsun bebislerinizzz gobuslerinizeee dolsunnn![]()
ende 8 nisanda 2. aşılamamı yaptırdım, ilki olmadı, inşallah bu kez olur
Olmaz mı Can'ım bel Ağrı'm var biraz ayakda kalayım daha çoğalıyor.birde Progesteron kullanıyorum doktorum çok sersemletir dedi .öyle oldu gerçekden yer kayıyo ayaklarımdan saatlerce yatıyorumsetenaycım cok sevindim.inşallah pozitif sonuç alırız.dua eden arkadaşlarım Allah razı olsun. setenay senin belirtin var mı.benim kalp çarpıntım var.acaba kullandığım ilaçlardan mı
o zaman senin ki bizden 1 gün sonra belli olacak.Rabbim nasip etsin
amim, cümleize, sizler hayırlı bebiş haberini aldıktan sonraki günde ben alırım inşallaho zaman senin ki bizden 1 gün sonra belli olacak.Rabbim nasip etsin
benim 4. günüm. göğüs ağrım başladı, umarım hayırlı bir işarettir.Aşılama yaptıran arkadaşlar durumunuz Nasıl Ağrı'nız varmı
ilk aşılamamda rutin devam et dedi, hatta spor salonuna gidiyordum , sakıncası yok devam et dedi, 2. aşılamada iki hafta dikkat et, herşeye ara ver dedi, hatta rapor verecekti 1 haftalık çalışmayım diyeKızlar aşılama sonuçlarınız neler . Bende 9 nisanda yaptırdım doktorum 3gün dinlen yat dedi
İnş Can'ım .rabbım karnını da kucağınıda boş bırakmasın inş :)benim 4. günüm. göğüs ağrım başladı, umarım hayırlı bir işarettir.
amin, inşallah canım, Rabbim hepimize anne olmayı nasib etsinİnş Can'ım .rabbım karnını da kucağınıda boş bırakmasın inş :)
Amin inş Can'ım :)herkese merhaba, ben de 11 nisan'da ilk aşılamamı yaptırdım.. beklemedeyim..
umarım iyi haberler alırız hepimiz..
Ben özelde yaptırdım, 2000tl'ye.Asıama özelde mi yaptirdiniz asilama fiyati nedir bilginiz var mı?
Hoşgeldin canım.ben de ankara gazi hastanesinde yaptırdım.ilaçlarla birlikte 500 tl para ödedik.herkese merhaba, ben de 11 nisan'da ilk aşılamamı yaptırdım.. beklemedeyim..
umarım iyi haberler alırız hepimiz..