simdi aramadim 12 gun tekrar yaptirip oyle ararimEn genede 12. Yaptir cnm hic belli olmaz. Doktoruna haber verdinmi konustunuz mu ne ddi hNi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi aramadim 12 gun tekrar yaptirip oyle ararimEn genede 12. Yaptir cnm hic belli olmaz. Doktoruna haber verdinmi konustunuz mu ne ddi hNi
Canımm umudunu kaybetme bekle kuzum bak drda bekle demişkizlar tanidik baska bir doktira sordum anlattim durumu 12 gunu beklememi soyledi
cok uzgunum negatif
Degerim katlanmis canim keseyi gormeye gittik ama karindan bakti miniminnacik mercimek kadr biseydi vajinal muayyene olmadim haftaya gel kese icin cok kucuk bisey gorunmuuor ddi ama bu bile yettiCanim ne kadar uzuldum anlatamam insallah 12. Gundeki testin pozitif olur biyorsun herkesin vucudu farkli tepki veriyor insallah pozitif olur
acelyacicegi canim sen ne yaptin testini tekrarlattinmi ben tekrarlatamadim randevu aldim sadece
Canim hayirli olsun darisi basima insallah benim hamileligimde saglikli bir sekilde ilerliyordur beni carsamba hastaneye cagirdilar bakalim insallah ozaman birseyler yapacaklarDegerim katlanmis canim keseyi gormeye gittik ama karindan bakti miniminnacik mercimek kadr biseydi vajinal muayyene olmadim haftaya gel kese icin cok kucuk bisey gorunmuuor ddi ama bu bile yetti
Aa hayirli olsun canim, darisi benle elsala ins, peki deferlerin neydi canim, ve tek kese mi, bide karindan mi muayene oldun, kalp atisana ne zamn gel ddi, cok soru sordum ya kusura bakma canimmKizlar keselerimizi gördük çok şükür sıra kalp atışında darısı bekleyenlerin basina
Saol canim 9. Gün 323 11. Gün 863 17. Gün9700 dün 4nisan da transfer olmuştu kendi doktorum hafta sonu gel dedi bugün ilaç yazdirmaya gittim dr a anlattım gel bakalım dedi baktı iki tane kese vardı karnında baktı haftaya kalp atışı için kendi doktorum uma gidicem istediğini sorabilirsiniz inşallah bizlerde görürsünüzAa hayirli olsun canim, darisi benle elsala ins, peki deferlerin neydi canim, ve tek kese mi, bide karindan mi muayene oldun, kalp atisana ne zamn gel ddi, cok soru sordum ya kusura bakma canimm
Hayirlisi insallh kalp atislarinida duyarsin cnm rabbim kolaylik lar versinSaol canim 9. Gün 323 11. Gün 863 17. Gün9700 dün 4nisan da transfer olmuştu kendi doktorum hafta sonu gel dedi bugün ilaç yazdirmaya gittim dr a anlattım gel bakalım dedi baktı iki tane kese vardı karnında baktı haftaya kalp atışı için kendi doktorum uma gidicem istediğini sorabilirsiniz inşallah bizlerde görürsünüz
Saol canim sen ne zaman gormeye gidicenHayirlisi insallh kalp atislarinida duyarsin cnm rabbim kolaylik lar versin
Hsftaya kese öbür haftaya , kalp atisi insallahSaol canim sen ne zaman gormeye gidicen
elsal nerdesin napiyosun canm nasil gidiyor, pek ugramiuorsun kk ye
Ben daha keseyi gormedim tam canim insallh haftaya pazartesi keseyi gormeye gidecezMrb canim iym cok sukur yarin sabah randevum var bakalim insallah hersey yolundadir icerde disarda yolundadun msj yazmis gondermemisim aslinda cok fena tlf internet aliskanligim var uzak durmaya calisiyorum ozelliklede bu ilk uc ayda ama nafile yinede uzak duramiyorumacelyacicegi canim seninkide ikiz galiba degilmi ay yerim ben onlari tontis tontis buyuyor bebislerimiz hadi allah tamamina erdirsin insallah dileyen isteyen herkese nasibetsin kizlar hepiniz dualarimdasiniz surekli sukrediyor ve sizede dualar ediyorum
Canim insallah adet degil bebis belirtisidir. Yarin test gunun insallah bebis haberi verirsin hayirlisiylakizlar ara ara giren kasik agrim var arada sadece 5 yada 10 saniye kadar surup geciyor ve bas agrilarim sizce bu adet olma belirtisimi yarin transefrin 11 gunu bu arada