- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Amin canm insallah bu defa olur ilk tedavimde Transfer günü cozdurup bakacakla canım iyi durumdaysa koyacam dedi 5. Gün embiryom var 3 adet. Şuan rahim normal sıkıntı yok bakalım c.tesi kontrolüm var. Neler yesemki bilemedim eşim isteyken evde yalnızım ve beslenmemë dikkat etmiyorum pek. Şu da içemiyorum fazla. Sabahları ceviz bal yiyorum gün içersinde aksama kadar aklıma gelirse bişeyler atistiriyorum ilk tedavimde göbek çevrem çok şişti daha kiloları veremedim. Şuan her gün yürüyüş ve spor yapıyorum transfer olana kadar biraz kilo vermem gerekhayirli olsun canim tedavin insallah bu sefer pozitifi alip sende bizimle beraber yasarsin bu duyguyu, dondurulmus tedavisinde yumurtalarimiza hic bakmiyordu ki rahim kalinligini ölcup yumurtalrla ilgili bisey dememsti dktorum, transferin 9 mayis sanirim, az kalmis, saglikli beslenmeye dikkat et canim, rabbim ol desin insallh
İnşallah,kendimi olucak diye diye şartladın inşallah olur belkıde ilk denemede anne olmamın verdiği bir rahatlık bu bi yandanda ya olmazsa bosuna hayal kurma diyorum.kızımın bebeklık eşyaları yatak odasında dolabın üstünde onlara bakıp bir hayale dalıyorum.allah ünitlerimizi bosa cıkarmasıHayirli olur insallhn5 mayis, transferin sorunsuz gecer ve bebisin tutunur insallh canim
amin insallh , allah kizina kardesler versin , gönlundekiniİnşallah,kendimi olucak diye diye şartladın inşallah olur belkıde ilk denemede anne olmamın verdiği bir rahatlık bu bi yandanda ya olmazsa bosuna hayal kurma diyorum.kızımın bebeklık eşyaları yatak odasında dolabın üstünde onlara bakıp bir hayale dalıyorum.allah ünitlerimizi bosa cıkarması
Sağolssın canım.cok zor sürecler...Ami
amin insallh , allah kizina kardesler versin , gönlundekini
hakkinda hayirli eylesin.
Gercekten cok zor bi surec allah herkesin yardimcisi olsunSağolssın canım.cok zor sürecler...
Maşallah Allah kızına uzun Ömür versin. Ben de aynı durumdayım. Bir kızım var kardeş için uğraşıyoruz. Ilk denemede olmuştu kızım. Şimdi 3. Deneme kardeş nazlı çıktı.İnşallah,kendimi olucak diye diye şartladın inşallah olur belkıde ilk denemede anne olmamın verdiği bir rahatlık bu bi yandanda ya olmazsa bosuna hayal kurma diyorum.kızımın bebeklık eşyaları yatak odasında dolabın üstünde onlara bakıp bir hayale dalıyorum.allah ünitlerimizi bosa cıkarması
Amin canimGercekten cok zor bi surec allah herkesin yardimcisi olsun
benim ilk. Denemem inşallah son olur.allah bağişlasın kızım kaç yasında nwrde trdavi görüyorsun?Maşallah Allah kızına uzun Ömür versin. Ben de aynı durumdayım. Bir kızım var kardeş için uğraşıyoruz. Ilk denemede olmuştu kızım. Şimdi 3. Deneme kardeş nazlı çıktı.
Insallah canim. Kizim 21 aylik oldu. Yurtdisindayim.Amin canim
benim ilk. Denemem inşallah son olur.allah bağişlasın kızım kaç yasında nwrde trdavi görüyorsun?
Evet canim ilki de tüp bebekle oldu o zaman 33 yasindaydim simdi 35 yani yastan dolayi canim.shopping Ilk kizindada tup bebek tedavisimi gordun canim. Ikinci icin erken degilmis daha kizin bebismis gerci bende artik yasim gecmeye basladi istiyorumki yakin olsun yaslarida yasim gecmeden hic olmazsa iki cocugum olsun Senin yasinda benim gibiyse erken egil tabi ben 33 oldum gecen ay
Bende simdi 33 um haklisin hem umidettim belki ikinci kendiliginden olur diye ama demekki olmazmis. Kiziniz ilk denemedemi olmustu masallah ne guzel dogmus buyumus allah bagislasin darisi basimiza ben malum 4.5 sene sonra olunca birde insanlarin hikayerini okuyunca korkuyorum. Sizin kac haftalik oldu bebis pozitifti degilmi sizin sonuc nerde yaptirmistiniz ilkini ve ikincisini.Evet canim ilki de tüp bebekle oldu o zaman 33 yasindaydim simdi 35 yani yastan dolayi canim.
slm kızlar bende mayıs ayında tedavıye başlıcam.........dondurulmuşlarım warrrBende simdi 33 um haklisin hem umidettim belki ikinci kendiliginden olur diye ama demekki olmazmis. Kiziniz ilk denemedemi olmustu masallah ne guzel dogmus buyumus allah bagislasin darisi basimiza ben malum 4.5 sene sonra olunca birde insanlarin hikayerini okuyunca korkuyorum. Sizin kac haftalik oldu bebis pozitifti degilmi sizin sonuc nerde yaptirmistiniz ilkini ve ikincisini.
Bende 9 . Gun yaptirmistim 8. Gunde idrarda bakmistim. 0-5 aradi negatif 5 in uzeri hamileKızlar benimde yarın 9. Günüm test yapıcam kriter ne olmalı hangi değerin üstü hamile oluyo? Çok heyecanlıyım.
Hadi bakalim kolay gelsin hayirli olsun.slm kızlar bende mayıs ayında tedavıye başlıcam.........dondurulmuşlarım warrr
Bende 9 . Gun yaptirmistim 8. Gunde idrarda bakmistim. 0-5 aradi negatif 5 in uzeri hamile
olmadımı senin?Bende 9 . Gun yaptirmistim 8. Gunde idrarda bakmistim. 0-5 aradi negatif 5 in uzeri hamile
A çok sevindim. Bişi daha sorucam 6. Gün 25 çıktı benim merakımdan yaptırdım. Hangi scalaya göre değerlendiriliyo. Devlet hastanesi 10 un üstü dedi. Sen 5 dedin ya kafam karıştı.Yok canim pozitif darisi basina insallah
A çok sevindim. Bişi daha sorucam 6. Gün 25 çıktı benim merakımdan yaptırdım. Hangi scalaya göre değerlendiriliyo. Devlet hastanesi 10 un üstü dedi. Sen 5 dedin ya kafam karıştı.
Ya inşallah allahın izniyle bir an önce 9 ay bitsede doğrusak :)Valla canim bana sorarsan hamilesin pozitif 6. Gune 25 cok guzel bi deger tebrikler allah tamamina erdirsin insallah hepimizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?