Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

Amin canm insallah bu defa olur ilk tedavimde Transfer günü cozdurup bakacakla canım iyi durumdaysa koyacam dedi 5. Gün embiryom var 3 adet. Şuan rahim normal sıkıntı yok bakalım c.tesi kontrolüm var. Neler yesemki bilemedim eşim isteyken evde yalnızım ve beslenmemë dikkat etmiyorum pek. Şu da içemiyorum fazla. Sabahları ceviz bal yiyorum gün içersinde aksama kadar aklıma gelirse bişeyler atistiriyorum ilk tedavimde göbek çevrem çok şişti daha kiloları veremedim. Şuan her gün yürüyüş ve spor yapıyorum transfer olana kadar biraz kilo vermem gerek

Hayirli olur insallhn5 mayis, transferin sorunsuz gecer ve bebisin tutunur insallh canim
İnşallah,kendimi olucak diye diye şartladın inşallah olur belkıde ilk denemede anne olmamın verdiği bir rahatlık bu bi yandanda ya olmazsa bosuna hayal kurma diyorum.kızımın bebeklık eşyaları yatak odasında dolabın üstünde onlara bakıp bir hayale dalıyorum.allah ünitlerimizi bosa cıkarması

Ami
amin insallh , allah kizina kardesler versin , gönlundekini
hakkinda hayirli eylesin.

Maşallah Allah kızına uzun Ömür versin. Ben de aynı durumdayım. Bir kızım var kardeş için uğraşıyoruz. Ilk denemede olmuştu kızım. Şimdi 3. Deneme kardeş nazlı çıktı.

Gercekten cok zor bi surec allah herkesin yardimcisi olsun
Amin canim
Maşallah Allah kızına uzun Ömür versin. Ben de aynı durumdayım. Bir kızım var kardeş için uğraşıyoruz. Ilk denemede olmuştu kızım. Şimdi 3. Deneme kardeş nazlı çıktı.
benim ilk. Denemem inşallah son olur.allah bağişlasın kızım kaç yasında nwrde trdavi görüyorsun?

shopping Ilk kizindada tup bebek tedavisimi gordun canim. Ikinci icin erken degilmis daha kizin bebismis gerci bende artik yasim gecmeye basladi istiyorumki yakin olsun yaslarida yasim gecmeden hic olmazsa iki cocugum olsun Senin yasinda benim gibiyse erken egil tabi ben 33 oldum gecen ay

Evet canim ilki de tüp bebekle oldu o zaman 33 yasindaydim simdi 35 yani yastan dolayi canim.

Evet canim ilki de tüp bebekle oldu o zaman 33 yasindaydim simdi 35 yani yastan dolayi canim.
Bende simdi 33 um haklisin hem umidettim belki ikinci kendiliginden olur diye ama demekki olmazmis. Kiziniz ilk denemedemi olmustu masallah ne guzel dogmus buyumus allah bagislasin darisi basimiza ben malum 4.5 sene sonra olunca birde insanlarin hikayerini okuyunca korkuyorum. Sizin kac haftalik oldu bebis pozitifti degilmi sizin sonuc nerde yaptirmistiniz ilkini ve ikincisini.

slm kızlar bende mayıs ayında tedavıye başlıcam.........dondurulmuşlarım warrr

Kızlar benimde yarın 9. Günüm test yapıcam kriter ne olmalı hangi değerin üstü hamile oluyo? Çok heyecanlıyım.

Kızlar benimde yarın 9. Günüm test yapıcam kriter ne olmalı hangi değerin üstü hamile oluyo? Çok heyecanlıyım.
Bende 9 . Gun yaptirmistim 8. Gunde idrarda bakmistim. 0-5 aradi negatif 5 in uzeri hamile

Yok canim pozitif darisi basina insallah
A çok sevindim. Bişi daha sorucam 6. Gün 25 çıktı benim merakımdan yaptırdım. Hangi scalaya göre değerlendiriliyo. Devlet hastanesi 10 un üstü dedi. Sen 5 dedin ya kafam karıştı.

A çok sevindim. Bişi daha sorucam 6. Gün 25 çıktı benim merakımdan yaptırdım. Hangi scalaya göre değerlendiriliyo. Devlet hastanesi 10 un üstü dedi. Sen 5 dedin ya kafam karıştı.

Valla canim bana sorarsan hamilesin pozitif 6. Gune 25 cok guzel bi deger tebrikler allah tamamina erdirsin insallah hepimizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…