Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

Aynen canim insallahsurekli evdeyim hic birsey yapmiyorum korkuyorum birsey olacak diye allah korusun.
Ne kadarlık senin? Benim yaşım 34 diye tek embriyo koydular. 2 tane olsun diye yalvardık ama herşeyde bi hayır vardır. Dikkat et tabi ama evede kapatma kendini sıkılırsın. Benim en büyük derdim ne biliyomusun? Lanet olası sigarayı bırakamıyorum. Denedim bi kaç saat içmedim elim Ayağım titredi. Napıcam bilmiyorum. İrade sıfır

Ne kadarlık senin? Benim yaşım 34 diye tek embriyo koydular. 2 tane olsun diye yalvardık ama herşeyde bi hayır vardır. Dikkat et tabi ama evede kapatma kendini sıkılırsın. Benim en büyük derdim ne biliyomusun? Lanet olası sigarayı bırakamıyorum. Denedim bi kaç saat içmedim elim Ayağım titredi. Napıcam bilmiyorum. İrade sıfır

Aa bak o cok onemli mutlaka birak bebegin icin birak benim bana sordular zaten iki embriyom vardi iki mi tekmi diye ikiz gebelik risklerini bildigimde direk tek dedim cok sukurki yerlesti bebegim. Benimki 4+5 gunluk allah tamamina erdirsin insallah

Aa bak o cok onemli mutlaka birak bebegin icin birak benim bana sordular zaten iki embriyom vardi iki mi tekmi diye ikiz gebelik risklerini bildigimde direk tek dedim cok sukurki yerlesti bebegim. Benimki 4+5 gunluk allah tamamina erdirsin insallah
Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla geçirelim hamileliğimizi. Iyi akşamlar. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla geçirelim hamileliğimizi. Iyi akşamlar. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
Rica ederim ne demek hepimizin cok buyuk bir ortak noktasi var buda bizi oz kardeslerimizden daha kardes yapiyor dert ortagi olduk

Kızlar birşey sorucam şimdi bu tüp bebek yöntemiyle hamile kalan kadınlar 9 ay boyunca dikkat etmek zorundamıyız özelliklede dondurulmuş embriyoyla hamile kalanlar olarak nasıl bir hamilelik geçirmeliyiz ki riske atmamış olalım düşük tehlikemiz olmasın

Benim dr um bana demiştiki dondurulmuş embriyoyla hamile kalma şansı daha yüksek ama düşük riskide daha fazla onun için daha çok korkuyorum evden dışarı hiç çıkmıyorum araba kullanmıyorum evdede kişisel işlerini halettikten sonra hep uzanıyorum ama böylede çok zor 9 ay nasıl geçer

Benim dr um bana demiştiki dondurulmuş embriyoyla hamile kalma şansı daha yüksek ama düşük riskide daha fazla onun için daha çok korkuyorum evden dışarı hiç çıkmıyorum araba kullanmıyorum evdede kişisel işlerini halettikten sonra hep uzanıyorum ama böylede çok zor 9 ay nasıl geçer
kız benı dekorkuttun ha benım sıze bı sorm olacakkk

Guzune carpan takibeden biri olursa ici rahat etsin diye yazmak istedim cok sukur 23. Haftam bitmek uzere cok sukur ilk aylardaki kanama sorunum disinda hic bir sikinti yasamadim allah bizlere saglikla kucagimiza almayi nasibetsin bu ugurda caba gosteren dileyen herkesede nasibetsin. Ha bu arada hamileligimizi yatarakmi gecirmemiz lazim diye sormustum sorular aklima gelmisti ama ilk uc ay yattim dogru ama sonrasini tamamen normal bir hamile olarak geciriyorum insallah sonuna kadarda herhangi bir sorun yasamadan tamamlarim

Back
X