Gebeliğe Hazırlık Nisan Ayında Femara kullanacaklar toplaşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11. Günümde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün 14. Günüm evde testim yok ve oruç olduğum için kan vermeye gidemedim bekliyorum hala . Negatif çıkmıştı ama bı umut belki yanlıştır diye adet gününü bekliyorum 😔
hadı ınsallaahh guzel haberler alırsın kuzum,
bazılarında 16gunde pozıtıf alanlar olmus yaa

Sen naptn canım bugün seninde 11 gün du galiba test falan yaptın mı yada belirti varmi
Canım benim adet sancım var bugün, kasık ağrım var.😔
Test yaptım sabah ama bende iğne çok geç gitti geçen ay 12.gun bile.cizgi vardi o yüzden buda iğne kesin.
Cumartesi yapcam tekrar

Eklentiler

• IMG_20220428_064946.webp
    IMG_20220428_064946.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 25
Canım benim adet sancım var bugün, kasık ağrım var.😔
Test yaptım sabah ama bende iğne çok geç gitti geçen ay 12.gun bile.cizgi vardi o yüzden buda iğne kesin.
Cumartesi yapcam tekrar
Ya ben ilk defa iğne vurundum bu ay ve herkes o kadar farklı söylüyor ki gercekten ne olduğunu anlamadm. Doktorm falan bana 14 . gün vs test yap demedi aslında. Bana sadece adet gününü bekle 1 gün gecikirse hemen gel test ver dedi . Ama buradaki çoğu kişi hep 12. gün 14. gün vs evde yapılan testte çıkar diyo bazılarıda çıkmaz iğnenin etkisidir diyorlar anlamadım açıkçası hangisi doğru 🙂 ama inşallah yaptığımız testlerde bizi yanıltır ve pozitif haberleri görürüz. Bide ben 11 . Gün test yaptımya belki idrara karışmamış olma ihtimali de yüksekmiş çünkü ince kan testinde belli olurmuş

Ya ben ilk defa iğne vurundum bu ay ve herkes o kadar farklı söylüyor ki gercekten ne olduğunu anlamadm. Doktorm falan bana 14 . gün vs test yap demedi aslında. Bana sadece adet gününü bekle 1 gün gecikirse hemen gel test ver dedi . Ama buradaki çoğu kişi hep 12. gün 14. gün vs evde yapılan testte çıkar diyo bazılarıda çıkmaz iğnenin etkisidir diyorlar anlamadım açıkçası hangisi doğru 🙂 ama inşallah yaptığımız testlerde bizi yanıltır ve pozitif haberleri görürüz. Bide ben 11 . Gün test yaptımya belki idrara karışmamış olma ihtimali de yüksekmiş çünkü ince kan testinde belli olurmuş
canım her vucud o kadar farklı kı benım bıle dusun ıkı asılama denedım ozaman da ıgne kullandım 9.gün negatıfe donmusru ama gecen ay 12.gun sılık cızgı cıktı kan verdım 3,5 ıkı gun sonra adet oldum.
o yuzden benım suan da testimde iğne etkisi :)
cumartesı tekrar yapcam bakalım nasıp.
evet belkıde ıdrara karısmamıs olabılır canım bekle biraz daha

canım her vucud o kadar farklı kı benım bıle dusun ıkı asılama denedım ozaman da ıgne kullandım 9.gün negatıfe donmusru ama gecen ay 12.gun sılık cızgı cıktı kan verdım 3,5 ıkı gun sonra adet oldum.
o yuzden benım suan da testimde iğne etkisi :)
cumartesı tekrar yapcam bakalım nasıp.
evet belkıde ıdrara karısmamıs olabılır canım bekle biraz daha
Bu umut bekliyorum valla hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ben bugun iğneyı vuruldum doktor 36 saat sınra degerlendır gun aşırı dedi kimi doktor ipneden sonra 3 gun diyormus sizce

Kızlar ben bugun iğneyı vuruldum doktor 36 saat sınra degerlendır gun aşırı dedi kimi doktor ipneden sonra 3 gun diyormus sizce
Evet canım değişiyor her doktora göre.
Biz geçen ay iğne sonrası üç gün üst üste denedik.
Bu ay iğne sonrası iki gün üst üste sonra bir boş , diğer günü değerlendirdik.

Bende iğneden sonra 3 gunu degerlenıdrmyi düşğnüyorum bakalım hayırlsıyla hamile kalırım inşallah. Siz hamıle kaldınız mı
Değerlendir canım şansa birakma.
Ben geçen ay hamile kalmadım.
Bu ay da iğne sonrası 12.gunumdeyim.
Sanırım yine olmadı 😔 adet sancım var

Back
X