Nisan ayında tüp bebek trasferi olacalar

Bende ilk transferimi olacağım ama daha daha tarih belli değil 🤲🏻

Ben varım. 4. Denemem olacak İnşaAllah bebeklerimizi kucağımıza alırız bu sefer. Yarın gideceğim hap kullanmaya başlayacağım

Benim de belli değil ama Nisan'da olcak allahin izni ile belki ay sonuna bile denk gelebilir
Benin başında olacak büyük ihtimalle benim 26sında randevum var. Estrofeme başladım

Çok iyi inşallah güzel haber alırsınız sonunda adet oldunuz mu ilk günü başlanıyor ya

Ben varım. 4. Denemem olacak İnşaAllah bebeklerimizi kucağımıza alırız bu sefer. Yarın gideceğim hap kullanmaya başlayacağım
İnşallah alırız kucağımıza bende bu son denemem tutmazsa birakicam inşallah tutar başka embirio kalmadı sıfırdan da basliyamam

bende bu ay transfer olacaktım, ama bir kere daha yumurta toplatmaya karar verdik. 1 embriyom var çünkü onu riske atmak istemiyorum.

bende bu ay transfer olacaktım, ama bir kere daha yumurta toplatmaya karar verdik. 1 embriyom var çünkü onu riske atmak istemiyorum.
Hayırlısı olsun ozaman Allah gönlüne göre versin inşallah pozitif görürsün

Transfer için 2. Adeti bekliyorum hala 19 ocakta opu oldum. Marttan geçti nisana Allah kerim bakalım.

17 subatta opu oldu, 21 subatta ilk adetim geldi, ikinciyi bekliyorum sonra transfere hazirlik insallah

Ben bunda sıfırdan başladım bu embriyolar bitene kadar denerim ben de yeniden başlayamam artık çok yoruldum

Ben olamıyorum 3 veya 4 ay beklemem gerekiyir bende ilaç aldim yoksa olamam bekle dur
Dün doktorumla görüştüm söktürücü ilaç vermedi bekleyelim dedi. Kendi gelsin dedi. Oturdum bekliyorum şimdi keyfi gelirde gelir belki 😂

Back
X