Nisan ayında tüp bebek trasferi olacalar

kızlar merhaba bişe sorcağım kafama takıldı idrarda gebelik testi pozitif cıkması için sanırım belli bir değere kadar yükselmiş olması gerekiyormuş silik çizgiler koyulaştıkca beta hcg artıyor demekmiş bu doğrumu. birde kaç ml olunca idrarda cıkıyormus bilen varmı aranızda
Erken gebelik testi için mi soruyorsun ? Bazılarında hemen çıkıyor bazılarında biraz daha zaman kaset olanlar daha geç çıkıyor ama sanırım 500 üzeri çıkar diye düşünüyorum

Erken gebelik testi için mi soruyorsun ? Bazılarında hemen çıkıyor bazılarında biraz daha zaman kaset olanlar daha geç çıkıyor ama sanırım 500 üzeri çıkar diye düşünüyorum
ikisi içinde sordum canım erken gebelik daha önce veriyor sonucu kaset test daha gce sanırım

Biz tekrar silbastan basladik . Embriyo oluşturuldu ,genetiğe gönderildi ,histereskopi oldum şimdi beklemedeyim. Bundan sonrası transfer hazırlığı olur diye düşünüyorum . Herşey yolunda giderse tabi . Gerisi de tamamen kısmet...
Merhaba bende histereskopi olacagim sonra transfer acaba kac gun sonra transfer yapiyorlar genelde ayni mi oluyor surec aradaki sureyi merak ediyorum rahim dinlensin mi diyorlar

Merhaba bende histereskopi olacagim sonra transfer acaba kac gun sonra transfer yapiyorlar genelde ayni mi oluyor surec aradaki sureyi merak ediyorum rahim dinlensin mi diyorlar
Histereskopide önemli bir işlem yapılmazsa regl olmanizi bekliyorlar . Sonraki ay da yumurta takibi başlıyor . Yumurtaların olgunlaşmasına göre regl olduktan 15 ile 25 .gün arası olabiliyor . Tamamen kisisel bir durum bu .Doğal siklusta bu şekilde ilerleniyor. . İlaçlı transfer de aynıdır tahminim .

Merhaba 😊 sebepsiz interfilite dediler. Benim amh düşük. 8 ay önce 0.79 du. 33 yaşındayım. Şuan gittiğim doktorum adenomiyozis teşhisi koydu. Lucrin depot iğne verdi. Transfer öncesinde iğnemi yaptım. Reglin ikinci günü yani bu gün başlayacağız İnşaAllah muayeneye gideceğim. Sizin hikayeniz ne ?
Kuzum mavibirmasal mavibirmasal seninle aynı durumdayım yaşım sadece 40☺️bana da opu sonrası lucrin depot 3.75 vurdular. Ne kadar sonra regl oldun. Regl olduktan sonra mı transfer gerçekleşti. Cevabın çok değerli

Kuzum mavibirmasal mavibirmasal seninle aynı durumdayım yaşım sadece 40☺️bana da opu sonrası lucrin depot 3.75 vurdular. Ne kadar sonra regl oldun. Regl olduktan sonra mı transfer gerçekleşti. Cevabın çok değerli
9-10 gün sonra oldum. Ama her bünye farklı. Kendinizi kimseyle kıyaslayıp strese girmeyin. Bazılarında hiç gecikme olmamış, bazıları benim gibi birkaç gün gecikmiş. Regl oldum. 2. Gününden itibaren rahim kalınlığım takip edildi. Adetten itibaren 22. Gün transfer yapıldı. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız ❤️

9-10 gün sonra oldum. Ama her bünye farklı. Kendinizi kimseyle kıyaslayıp strese girmeyin. Bazılarında hiç gecikme olmamış, bazıları benim gibi birkaç gün gecikmiş. Regl oldum. 2. Gününden itibaren rahim kalınlığım takip edildi. Adetten itibaren 22. Gün transfer yapıldı. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız ❤️
Bana iğne zaten reglin ikinci günü vuruldu. O kadar kısa sürede tekrar olamam ☺️sanıyorum. Bat günüme de daha var. Sizde iğneden sonra regl oldunuz ilaçlara başlayıp transfer oldunuz anladığım kadarıyla

Siz yanında ekstra ilaç kullandınız mı cylo progynova kullanan arkadaşlarda var. Birde regliyken mi iğneyi oldunuz

İğneyi reglden 5-6 gün önce oldum opu öncesinde de oldum opudan sonra da oldum ben iki kere iğne yapmış oldum. Opu Ocak’ta yapıldı. Transferim 12 Nisan da oldu. Benim amh düşük olduğu için takviye kullandım. Bir de bebeklerin tutunması için redostim vermişti doktorum ama redostim yumurta sayımı da arttırdı. Redostim günde 2 tane, ımprly günde 1 tane, folicus günde 1 tane kullandım. Doktorum da yumurta gelişsin diye gonal f + meriofert 75 ve femera kullandırmıştı. Amh düşük olmasına rağmen 17 yumurta toplandı. 8 tane 5.Gün embriyosu oluştu. İki tane transfer edildi ve şuan ikiz kızlarım olacak İnşaAllah ☺️
4. Denememde tuttu. Serdar koç doktorum. Serdar hocayı çok geç keşfettim. Onunla ilk denememizde oldu.

İğneyi reglden 5-6 gün önce oldum opu öncesinde de oldum opudan sonra da oldum ben iki kere iğne yapmış oldum. Opu Ocak’ta yapıldı. Transferim 12 Nisan da oldu. Benim amh düşük olduğu için takviye kullandım. Bir de bebeklerin tutunması için redostim vermişti doktorum ama redostim yumurta sayımı da arttırdı. Redostim günde 2 tane, ımprly günde 1 tane, folicus günde 1 tane kullandım. Doktorum da yumurta gelişsin diye gonal f + meriofert 75 ve femera kullandırmıştı. Amh düşük olmasına rağmen 17 yumurta toplandı. 8 tane 5.Gün embriyosu oluştu. İki tane transfer edildi ve şuan ikiz kızlarım olacak İnşaAllah ☺️
4. Denememde tuttu. Serdar koç doktorum. Serdar hocayı çok geç keşfettim. Onunla ilk denememizde oldu.
Serdar hoca bana çok yakın Allah iyi doktorların sayısını artırsın. Ancak maddiyat elvermediği için özele gidemedim. Benim 3 tane dondurulmuş embriyom var. Onlarda 3.gün kalitesi hakkında bilgim yok. Ben zeynep kamil hastanesine gidiyorum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Her kim bekliyorsa beklediğini nasip etsin. Allah herkese kendi bağından evlat nasip etsin sağlıkla.

Bende yarın doktoru bu sebepten arayacağım belki adet söktürücü vs verir, aslında doğal yolla gebelik ihtimaline karşın dün test yaptım ama negatif çıktı olsa belli olurdu heralde diye düşündüm doğrusu 🙂bu süreçte doğal yolla kalanlarda olmuş sanırım
Merhaba bende Mayıs'ta transfer olucam yumurta toplamam 1 hafta oldu hala adet olmadım. Yumurta toplamam olduğu gün hafif az köyü kanamam oldu sonra leklenme oldu 3.gun bitti lekelenme acaba o zaman mi adet oldum yardımcı olabilirmisiniz

Back
X