Nişan nişan bohçaları artık bavuldamı gidiyorr???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
31
Yeni bi adet mi burda çoğu damat gelin bohçalarında gördüm bizim burda bilinmiyor pek şimdiden teşekkürler

Nişanda bohçalar gidiyor ya burda çoğu sitede bavul un içine koyulmuş gördüm yeni bi adet mi diyorum

Erkeginki zaten bavulda gidiyor.
ben benimkininde bavulda istedim. Bavul lazim olacak diye, kizinki istege bagli.

canım adetten değil çok fazla şey olduğu için bohçalara sarıp bavula koyuyorlar benimki öyle olmuştu kıyafetlerim iç çamaşırlarım yazmalarım çoraplarım ayakkabılarım çantalarım havlularım dahasını hatırlamıyorum :) hepsi büyük bir bavulda gelmişti nişanlığım paketinde nişan ayakkabım paketindeydi :)

haklısın sandık yerine bavul tercih ediliyor son zamanlarda , hem daha kullanışlı olarak düşünülüyor.. bende öyle talep ettim ama olmadı ama damat bohçası bavulda :))

Biz de bavullu yaptık. Erkeğinki kızınki diye bir ayırım yok. Sandık artık evde kullanılan bir mobilya değil. Çeyiz sandıklarını da çok avam bulduğumdan dolayı bavul olsun istedik hem de evlenince kullanıyorsun tatile çıkarken bir taşla iki kuş

Ben de zar zor bavula ikna ettim bavulla gelecek. O pembe nakışlı, incikli boncuklu avam sandıklar nedir öyle? Eskiden bazalar dolaplar yoktu ceviz sandıklara konulurdu ama artık öyle sandıklar yok, en güzeli balayı ve tatiller için yatırım olarak gördüğüm valizler:)

bu nişan bohçası degilmi adı üstünde bohça yani. miller abartıyor koca koca sandıklara koyuyolr hiç sevmedim

Bavula koyup koymamak sizin isteğinize kalmış. Bizim aileler farklı şehirlerde oturuyorlar. Doğal olarak bohçaları tülleyip süsleyip uçakla getirmeleri imkansız. O yüzden bavulla getirecekler. Hem bu sayede balayı bavulu da aradan çıkmış oluyor :KK9:bence sende böyle isteyebilirsin karşı taraf hem daha rahat taşıyabilecek :-)

Canım bizde de hem bana hem nişanlıma bavul alındı. Şahsi fikrim sandıkları kullanmayacağım için gereksiz masraf olarak gördüğümden bavulumuz olsun bari dedik, gayet de hoş oldu :)

Valizle gitmesi bana daha mantikli geliyor ben dustum o hataya buyuk nisan yapiyoruz ne valizi alinir valiz dediler sandik aldik ben simdi o sandigi nereye koyucam evimde?? Simdiden bunu dusunuyorum.. Valizle gidip gelmesi daha mantikli , balayinda o valizleri kullanacak olmak tatilde vs kullanmak ayri bi guzel olur hemde ise yarar...

Evet benim de üçlü bavul gelecek öyle sandık felan sevmiyorum boşuna masraf işe yaramıyor..
bavulları da tülle süsleyecekler :))

bavul mantıklı, yayla gibi evin olmayacaksa minimum kalabalık minimum iş :KK51:
ama isteyebiliyosan birini mobilya sandıklardan iste oymalı filan, üzerine TV koyuyorlar çok şık duruyooo

X