Nisan bozan talibim

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.605
1.729
133
Merhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?

Bana normal gelmedi. Bence gorusup oyle karar verin boyle yuzeysel olunca cok anlamsiz duruyor ama belki hic dusundugumuz gibi degildir.

Merhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?

Düşüncenize katılıyorum, ne olursa olsun taze bi ayrılık. Üstelik eski nişanlı kafayı bozmuşsa huzur da vermez

Eşimin 2. Nişanlısıyım. Hep derim kızı yolda görsem tanısam alnından öperim akıllı kızmışsın ayrılmışsın diye. Eşimin de demesine göre kız bunu aldatmış öyle ayrılmışlar. Ama bence ailesinin ve bu salağın gerçek yüzünü gördü o yüzden 😂 ben salakta evlendim. Yani demem o ki tek taraflı değildir sorunlar.

Yeni ayrılmışlar daha acele etmeyin pişman olabilirsiniz değerlendirmek istiyorsanız beyefendiye söyleyin düşünmek için size zaman versin hemde o süre içinde onun nasıl bir yol izliceğini görürsünüz ayrılıp tekrar barışma gibi bir durum olabilir olmazsa daha sonra bakarsınız ne olucağına karar verirsiniz hem direkt reddetmiş olmazsanız.

görüş ,en fazla bir insan tanırsın zaman gösterir herşey kısmet...

Adam resmi olarak evli şu an bahsettiğiniz kişi de resmi nikahlı karısı. Nişan bozmak gibi basit bir durum yok ortada. Daha 1 ay önce nikah kıyılmış bu ne acele? Çok önceden biten ilişkide 1 ay önce nasıl nikah kıyılmış? Ailelerin baskısı dersek size söylediği gibi demek ki kendi iradesi olmayan bir insan. Böylesine kendi hayatıyla ilgili bir konuda kendi hür iradesiyle kararını verememiş. Böyle bir insanı hayatınıza almak istiyor musunuz? Bence görüşmeyin neticede resmi olarak evli karısının zina ile sizi itham etme hakkı var resmi olarak ileride bunu mahkemede çok rahat kullanabilir. Öyle bir topa gitmeyin derim, boşanmadan görüşmeyin

Ayrıca resmi nikah yaptılarsa bu adam resmen evli. Nişanlısı isterse en az bir sene uzar o boşanma. Nafaka tazminat falanda cabası. Sizde evli bir adamla görüşmüş olursunuz. Düğün olmaması kanunen boşanma nedeni değil.
Bosanmislar

Bence emin olun çünkü bir aylık bir süreçte hala mesaj atıp taciz eden nişanlı koşa koşa mahkemeye gidip, anlaşmalı boşanmaz, bir sinirle boşansa bile kesinleşmesi falan yapılmış mı e devletten kontrol edin. Siz ilişkiye başladıktan sonra seni kaybetmemek için öyle dedim hikayesi uzak bir ihtimal değil. Boşanmış olması ihtimaline binaen söylüyorum, bir aylık bir süre nikahında yapıldığı bir ilişkiden çıkan biri için yeterli değil. Kimsenin yara bandı ve ego tatmin aracı olmaya gerek yok. Talibin eski eşine nispet yapıyormuş gibi geldi. Ama tercih senin.

Back
X