Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah sabah güldürdünüz beni:))))Eşimin 2. Nişanlısıyım. Hep derim kızı yolda görsem tanısam alnından öperim akıllı kızmışsın ayrılmışsın diye. Eşimin de demesine göre kız bunu aldatmış öyle ayrılmışlar. Ama bence ailesinin ve bu salağın gerçek yüzünü gördü o yüzdenben salakta evlendim. Yani demem o ki tek taraflı değildir sorunlar.
BosanmislarNikah kıydıklarına göre adam şu anda evli mi?
Eşimin 2. Nişanlısıyım. Hep derim kızı yolda görsem tanısam alnından öperim akıllı kızmışsın ayrılmışsın diye. Eşimin de demesine göre kız bunu aldatmış öyle ayrılmışlar. Ama bence ailesinin ve bu salağın gerçek yüzünü gördü o yüzdenben salakta evlendim. Yani demem o ki tek taraflı değildir sorunlar.
Merhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?
Merhaba kardeşim sizi anladığım kadarıyla sizde ondan hoşlanıyorsunuz sevgiyi doğru yerde kullanırsak bal, yanlış yerde kullanırsak zehire dönüşür o yüzde herzaman bişey yapmaya karar verdiğimizde elimizde iki terazinin bulunması lazım biri olumlu diğeri olumsuz olacak eğer olumlu taraf ağır basarsa devam bilakis negatif olumsuz ağır basarsa hemen bırak.Rasüllahın bir hadis şerifinde evlendiğiniz kişide 4 şey arayınız en ağır basanda takva. 1 takva Allah korkusu,bakire,güzel olacak ailesi iyi olması.biz bunlara dikat edersek hiç sıkıntıya mübtela olmayız,Selametle.Merhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?