Nisan bozan talibim

Eşimin 2. Nişanlısıyım. Hep derim kızı yolda görsem tanısam alnından öperim akıllı kızmışsın ayrılmışsın diye. Eşimin de demesine göre kız bunu aldatmış öyle ayrılmışlar. Ama bence ailesinin ve bu salağın gerçek yüzünü gördü o yüzden 😂 ben salakta evlendim. Yani demem o ki tek taraflı değildir sorunlar.
sabah sabah güldürdünüz beni:))))

ben salakta evlendim buraya cok guldum k.bakmayin 😂😂

Millet orda birbirini yerken ne kadar saglikli bir iliskiye baslayabilirsiniz ki? Adam da bir anormal,dur bi,daha yeni ayrilmissin,kadin nesli mi tukendi de kosa kosa yenisine haber gonderiyorsun? Ne ayip ya. Sirf bu davranisi bile adamin ne mal oldugunun gostergesi

Ben adama hic guvenmedim. Daha nisani atali bir ay olmus,bismillah bu neyin acelesi?? Peki resmi olarak bosanmislar mi? Ben bosandigini sanmiyorum bu adamin suanda.

Simdi okudum bosanmislar demissiniz ama nerden biliyorsunuz. 1 ayda kolay kolay bosamiyor mahkemeler diye biliyorum, cok gecerli bir neden yoksa. Bence tedbirli olun ve bu adamdan uzak durun.

Ben kendi açımdan baktığımda cesaret edemezdim. Neden bittiği belli değil. Üstelik hala evli sanırım karşı taraf istemiyorsa iş uzar ister istemez siz de yıpranırsınız. Bilmiyorum bu kadar sürüncemede bir işe kalkışmak zor. Bence dertsiz başınıza dert almayın. Kimse ben hatalıyım demez. Hayırlısı hakkınızda. Daha çok gençsiniz yolunuza başkaları illaki çıkar. Tabi tercih sizin.

Nikah dediginiz imam nikahi mi. Genelde nisanliyken imam nikahi kiyiliyor. Tayin vs isi yoksa babasi da resmi nikah kiy demez.

Kiz beddua ediyorsa cok canini yakmis olabilirler. Babasi da hastaymis vefat etmis falan. Baskalariyla gorusme ihtimali zayif geliyor bana.

bir insan eski nişanlısı *hatta nikah kıymışlar* için başkalarıyla görüşüyordu diyebiliyorsa bence iyi düşün. klasik erkek anası iftirası ya da terkedilen erkeğin kendini aklama çabası olabilir. iğreniyorum böyle erkeklerden.

Eşimin 2. Nişanlısıyım. Hep derim kızı yolda görsem tanısam alnından öperim akıllı kızmışsın ayrılmışsın diye. Eşimin de demesine göre kız bunu aldatmış öyle ayrılmışlar. Ama bence ailesinin ve bu salağın gerçek yüzünü gördü o yüzden 😂 ben salakta evlendim. Yani demem o ki tek taraflı değildir sorunlar.

Yalnız ortaya kadar sandım ki iyi ki ayrılmış ohh ben evlendim diyeceksin 🤣🤣🤣

Hhahahaha , sevgilim bosanmıs diyenlere sebep neymıs dedıgımızde KARISI ALDATMIS derler hep burda. Melek gibi tüm Bosanan adamlar, karıları aldatıyor.
Sizin ki de baskaları ile konusuyordu demıs dolaylı aldattıya getirmiş, kesin yapmıştır kız öyle bisi.
Ve kesin sosyal medyadan saldırıyordur😊

Merhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?

1 ay çok yeni bence de. Nikah imam nikahı değil mi?

İnandırıcı gelmedi bana baba düğün isterdi nikah değil o da cümle alem duysun ya da dünya gözüyle kızımın evlendiğini göreyim mantığı ile boşverin bence nereden tutsanız elinizde kalıyor

Merhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?
Merhaba kardeşim sizi anladığım kadarıyla sizde ondan hoşlanıyorsunuz sevgiyi doğru yerde kullanırsak bal, yanlış yerde kullanırsak zehire dönüşür o yüzde herzaman bişey yapmaya karar verdiğimizde elimizde iki terazinin bulunması lazım biri olumlu diğeri olumsuz olacak eğer olumlu taraf ağır basarsa devam bilakis negatif olumsuz ağır basarsa hemen bırak.Rasüllahın bir hadis şerifinde evlendiğiniz kişide 4 şey arayınız en ağır basanda takva. 1 takva Allah korkusu,bakire,güzel olacak ailesi iyi olması.biz bunlara dikat edersek hiç sıkıntıya mübtela olmayız,Selametle.

Resmî nikah yapıldıysa ama düğün olmadıysa yani birliktelik gerçekleşmediyse bir ay gibi bir süre geçmeden evliliğin butlanı istenebilir “yanılma” neden olarak gösterilerek. Ama bu boşanma baya da uzun sürebilir. Kız diretirse 3 yılı bulabilir. Ayrıca siz olayı tek taraflı dinliyorsunuz bunu unutmayın. 1 ay geçmeden başka bir insanla evlenme amacıyla görüşen insanlar (sorunlu bir ilişkiden çıkıp) çok da sağlıklı karar veremiyorlar. Benim eşim de özel harekatta komiser bazen keşke benim gibi öğretmen olsaydı diyorum. Zira yalnız uyumak, evin bütün sorumluluklarını tek başınıza üstlenmek, çocuğunuz olduğunda her şeyiyle sizin ilgileneceğiz durumlar olacak. Gerçi bu yerine göre değişiyor yani görev yaptığı yere göre ama bunlara da hazırlıklı olmanız gerekli. Karşı taraf ne kadar anlayışlı iyi olursa olsun bunlara ‘tamam’ demeden özel harekatçı ile evlenilmemeli. Öyle bir zaman geliyor ki eşiniz 1 ay evde olmuyor döndüğünde de 2 gün dinlenip 1 gece evde 1 gece işte olmak üzere çalışabiliyor. İyi düşünün kararınızı verin. Ben tek başıma hastanede serumlar yediğimi de bilirim arabayı sanayiye götürdüğümü de, diğer evli arkadaşlarımın hiçbiri bu durumu yaşamadı zira eşlerinin işleri pöh değildi. Neyse anladığım kadarıyla sıkıntısız huzurlu bir hayat istiyorsunuz, beyfendinin henüz boşanması gerçekleşmemiz ne zaman gerçekleşeceği de belli değil. Hakkınızda hayırlısı.

Back
X