Nisan bozan talibim

Merhabalar. Benimle gorüsmek isteyen bir beyfendi var.1 ay önce nişan bozmus.Nişanda nikah da yapilmis, çünkü nisanlisinin babası kanser hastasıymış böyle bir ricada bulunmus.o zaman her sey iyiymis.Neyse sorunlar çıkmış,bir kac defa ayrilmak istemis aileler araya girmis.Bu arada baba vefat etmis.Ayrilik sebebi tam olarak ne bilmiyorum.Sadece nişanlısının kibirli olduğunu,ayrica baskalari ile görüştüğünu anlattılar bana.Neyse ben gorusmek istemedim.Ayriligin cok yeni oldugunu iki tarafın da kafa karisikligi oldugunu,boyle biten iliskilerde zamana ihtiyac duyuldugunu soyledim.O da aslinda cok onceden bittigini fakat ailelerin israri üzerin e bir araya geldigini soyledi.Ama ben kabul etmedim.
Tekrar aramak ve gorusmek istiyor benimle, fakat eski nisanli otokontrolunu kaybetmis her uerden aileye mesaj atiyormus.Beyfendi pöh bu arada. "Ölüsü gelsin oradan" diyormus
Kafam karisik.Bir taraftan degerlendirmek istiyorum
29 Yasindayim.yalniz yasiyorum.artik evlenmek istiyorum.Ama bu durumda beni endiselendiriyor.Sizce görüşmeli miyim?
size naçicane fikrim görüşmeden önce mümkünse neden bittiğini öğrenin , sonradan pişman olmayın , benim sütten ağzım yandı ayranı üfleyerek yiyorum ve kimseye bu tarz konularda güvenmiyorum

Nikah dediginiz imam nikahi mi. Genelde nisanliyken imam nikahi kiyiliyor. Tayin vs isi yoksa babasi da resmi nikah kiy demez.

Kiz beddua ediyorsa cok canini yakmis olabilirler. Babasi da hastaymis vefat etmis falan. Baskalariyla gorusme ihtimali zayif geliyor bana.
Resmi nikah.baba agir hastaymis .tayin sebebiyle degil.

Simdi okudum bosanmislar demissiniz ama nerden biliyorsunuz. 1 ayda kolay kolay bosamiyor mahkemeler diye biliyorum, cok gecerli bir neden yoksa. Bence tedbirli olun ve bu adamdan uzak durun.
Canim olmayacak galiba.burdaki mesajlati okuduktan sonra daha bi emin oldum.bana o kisiyi cok methettiler cevreden.Ben basta da istememistim zaten ogretmen polis evliligi mantik olarak uyumlu olmaz diye dusunmustum, ama nikah olduklarini ve yeni bir ayrilik oldugunu bana soylemediler.o yuzden ilkinde konustum.ogrenince vazgectim.Soylemek istememe sebepleri ise beyfendi kendisi soylemek istemis.

Daha yeni bitirmiş ilişkisini bence böyle bir topa girmeyin.
Ayrıca o kişiyle nişanlanıp, nikahlanıyor ardından da yok kibirli yok başkalarıyla da görüşüyor diyor, çok yakışıksız.
Sadece nişanlanmamış nikahlanmışta adam üstelik
Evlenip boşanmış
Ben işin aslını astarını bir defada karşıdaki kadından dinlerdim
Hiç güven vermedi bu adam

Eşimin 2. Nişanlısıyım. Hep derim kızı yolda görsem tanısam alnından öperim akıllı kızmışsın ayrılmışsın diye. Eşimin de demesine göre kız bunu aldatmış öyle ayrılmışlar. Ama bence ailesinin ve bu salağın gerçek yüzünü gördü o yüzden 😂 ben salakta evlendim. Yani demem o ki tek taraflı değildir sorunlar.
Ya zaten bu ilk eşler nişanlıların hepsi zavallı erkekleri aldatmışlar
Ne hikmetse erkeklerin arasında hiç kendisi aldattığı için boşanan adam yok
Yada ben dibine kadar bir ana kuzusuydum
Anamla birlik olup kızın hayatını kararttık o yüzden kız kaçtı gitti diyen hepsi ama hepsi aldatılmış

Sizi daha adam kendi unutmasina izin vermeden sokmus hayatına yaşınız 29 mantıklı olun unutma süresi en az 6 aydır iki günde unuttum dese bile aldanmayın.. biraz zaman verin uzaklaşın hayatından daha sağlıklı bir halde değildir benim bir arkadaşım vardı onu hatirlattiniz o da evde kalcam korkusuyla yeni nişan bozmuş biriyle 3 yıl flört etti 3 yılın sonunda ne mi öğrendi kızın adını Facebook ta defalarca arattigini ve kendisini hiç sevemedigini.. ve bu adam iki günde unuttum herşey bitti sana ilk görüşte aşık oldum diye diye kızın aklına kendi giren biriydi

Sizi daha adam kendi unutmasina izin vermeden sokmus hayatına yaşınız 29 mantıklı olun unutma süresi en az 6 aydır iki günde unuttum dese bile aldanmayın.. biraz zaman verin uzaklaşın hayatından daha sağlıklı bir halde değildir benim bir arkadaşım vardı onu hatirlattiniz o da evde kalcam korkusuyla yeni nişan bozmuş biriyle 3 yıl flört etti 3 yılın sonunda ne mi öğrendi kızın adını Facebook ta defalarca arattigini ve kendisini hiç sevemedigini.. ve bu adam iki günde unuttum herşey bitti sana ilk görüşte aşık oldum diye diye kızın aklına kendi giren biriydi
Anliyorum canim.ben de nisan bozdum ve 6 ay kimseyle gorusmedim.3 yildan beri de hayatima kimseyi almiyorum. Tabi dogru insan cikmadigi icin
Eski nişanlım ayriliktan 6 ay sonra nisanlandi. Su an evli ve mutsuzmus.
Neyse sutten agzi yanan yogrudu ufleyerek yiyor .Ben de zsten istekli degildim.annemle babam cok israr etti.babam ozellikle..o yuzdrn kararsiz kaldim.bana kalsa direk hayir.

Anliyorum canim.ben de nisan bozdum ve 6 ay kimseyle gorusmedim.3 yildan beri de hayatima kimseyi almiyorum. Tabi dogru insan cikmadigi icin
Eski nişanlım ayriliktan 6 ay sonra nisanlandi. Su an evli ve mutsuzmus.
Neyse sutten agzi yanan yogrudu ufleyerek yiyor .Ben de zsten istekli degildim.annemle babam cok israr etti.babam ozellikle..o yuzdrn kararsiz kaldim.bana kalsa direk hayir.
aileniz yuvanız bozulunca o ısrarlari vs unutur dönmek isteyince gel der ama sığıntı dan farkınız da olmaz hiçbir zaman o yüzden bosverin aile baskısını olmadı diyin ya bitirin ya da çok çok temkinli gidin

Adam daha 1 ay önce nisan atmis. Bu ne acele. Saglikli dusunemiyor bence. Uzak durmanizi tavsiye ederim

Ya zaten bu ilk eşler nişanlıların hepsi zavallı erkekleri aldatmışlar
Ne hikmetse erkeklerin arasında hiç kendisi aldattığı için boşanan adam yok
Yada ben dibine kadar bir ana kuzusuydum
Anamla birlik olup kızın hayatını kararttık o yüzden kız kaçtı gitti diyen hepsi ama hepsi aldatılmış
He kız valla doğru ama bunu yaşayıp öğreniyorsun. Bir kızım var istemem nişanlısından ayrılan adamla evlensin.

Back
X