Gecen gunlerde yazmistim basimdan gecenelri kv min yaptiklarindan sonra kandio gunu aradim yine de konusurken anne demedim diye,edim uzak gibi geldi. Kiz kardesini aramami soledi bende aradim ama acmadi dun aradin mi die sormak icin aramis memelekte tatile gdecektik onlarada ugrarmiyiz falan die sordu normal konjstuk sonra aradi bisey soylemeyi unutmys derken dikkat ettim anbe demiorsun falan dedi bende bisey ditemedim kasitlimi yapiorsun dedi yok estagfurullah dedim nese kapadik sonra nisanlima anlattim ara anbe de hadi falan de dedi sonra aradim kirdysam kusura bakmayin anne falan dedim gonlunu almaya calistim ama bu sefer tehdt eder gibi konustu benmle nisandan sonra degstin sen bilmem ne diye ama kirdi beni nasil eskisi gibi olabilirim ben de de vardr elbet hata ama o kendini melek gibi goruyor.. bunlar birikio icime atiyorum hep ister istemez ogluma yansyio sorunca birinde demesem birinde diorum kacio dedi NOT: nisandan sinra toplam uc kere konustukdunle beraber birikenlerde bu arada birikti herhalde hic bisey demedim oglunu etkilemekle tehdit etti iste oncesinde cd ben begenmezsem biz ayiriruz demisti.. bi kac bisey daha dedi simdi sinirden hatirlayamiorum nisanlm aradi sonra agladim aradim die kapattik sonra aradi nie agladin anlay diye bsey demedim.. eve geldim yine sordu sustum tel acikti oturuoduk sonra annesi seslendi bi dakika falan bile demeden kaoatti sonra aradi niye agldin dedi anlattim bende.. annen istemese ayrlacak miydin dedim sonra bisey demedi ben arada kaliorum siz aanlasamazsinz olmaz dedi arada kalmak istemiorum dedi tamam dedim.. sonra kapatyik uzun bi mesaj attim hem duygusal hem ayrilik mesaji cvp vermedi ovlen babadi beni aramis onu aradim yanlislikla aramistr dedi sonra mesaj attim kavga etmeye basladik bu sefer.. ustune arkadadima gondercegim mesaji ona gonderdim patladi olay sonra kavga dolu mesajlar.. ben ailseni de onu da bitirmisim. Annesi beni cok severmis annem dermis onu uzmusum ailesine gelnlik yapsmayacak biriyle askindan olse de olmazmiss