Allahım lütfen aklımı koru Yarabbim, kızım sen kendini niye bu kadar ezdiriyosun sen kv'nin ablasını aramak zorundamısın, seni arayıp aradınmı diye kontrol ediyo falan, nişanlın açıkça annemle anlaşamazsa olmaz diyo, bu tip adamlarla evleniyosunuz sonra bi dolu konu açıyosunuz hala ağlıyosun nişan bozluyo diye, bu adamla evleniyim aynı eve giriyimde ne olursa olsun mu diyosun, evlenince hayatın peri masalımı olucak, ben 1 yıldır evliyim ne anne diyorum ne ararım sorarım oğlu arasında konuşsunda mecburmuyum yani, ay deliricem yaa, bu kadar niye ezdiriyosun kendini, annen baban gık dese kıyameti koparırsın elin oğluna anasına çıt diyemiyosun, evlende gör başka bişey demiyorum
Derdim barismak dehil sadece derdimi paylasmak.. tek derdim evlilik olsaydi yalakalik yapardim alttan alirdim surekli oyle olmadiim icin boyle oldu tepki verdiim icin.. aramizda nisanlimla hic bi problem yokken boyle olmasi uzdu bpyle bitmesi sadece.. bunlar yadamis olmak anlayabiliyor musun.. donmesini istemiyorum barsmsyi da keske basa donsen hic konusmsam hic tanisamasam geriye alsam icim aciyo bu kadar sucsuzken bu hele gelmek.. icimi acitiyor.. sadece beni anlaysn birileri olsun istedim.