Herkese merhaba kızlar canım çok sıkkın.
Nisanlimla cok uzun senelerdir beraberiz. Ben cok sade bir sey istiyordum evde isteme+ nisan karisik. Buyuk organizasyonlar bana fuzuli masraf gibi geliyor. Ama babam ve annem “evde nisan olmaz, 50 kisiyi sigdiramayiz, nisansiz kiz mi verilir biz dul kadin mi veriyoruz, nisan kiz tarafinin onurudur” gibi korkunc seyler soyleyerek ve emrivaki yaparak mekan tuttular.
Mekan 100 kisilik tutuldu ve karsi tarafa 50 50 seklinde kotamiz olundugu iletildi. Sadece yakinlari cagiracagiz dedi annem annesine.
Ama nisanlimin babasi bi tik basina buyruk bi tip, iletisimimiz pek yok, sert bi adama benziyor acikcasi nisanlim da pek iyi anlsamiyor. Adama kota soylenmesine ragmen bir suru arkadasini arayip soylemis. 35-40 arasi kisi bekledigini soyledi ama bu insanlarin colugu cocugu da var topluca gelirlerse, nisanlimin annesinin tarafini ve arkadaslarini ekleyince kotayi deli gibi asiyoruz. Astigimiz her kisi basina cikista 400 tl odeme yapilacak.
Annem ayri negatif yorum yapiyor, nisanlimin babasi “sanki eliyle mi sayacak adam , gencler ayakta dikilir” diyor. Ayrica nisan tarihi alindigindan beri adam babami bi kere bile aramadi. Babam neden gelip gitmiyorlar neden yol haritasi cizmek icin aranmiyorum diye tripli. Nisanlim babasina bayramlasmaya gidelim demis adam bana bugun kurban bayram yogun oluyor gelemeyiz alinmayin diyor. (Oturdugumuz yerler arasi 1.5 saat)
Kafami duvarlara vurarak bagirmak istiyorum su an. Bi yol gosterin lutfen