kızlar merhaba
öncelikle sizi ve bu siteyi çok seviyorum her şeyi rahat rahat konuşuyor olmamız çok hoşuma gidiyo
11 mayısta istemeye geliyorlar 25 mayısta ise nişanlanıcaz. ama nişanım evde olucak ve en az 50 kişi olucak bu gibi durumlarda nasıl yapılır hiç bilmiyorum annem de benden panik napıcaz bilmiyoruz. yemek mi çıkarıcaz çay yanına bir şeyler mi çıkarıcaz hiç bilmiyoruz. bi de o kadar çok kalabalığın içinde bunalıcaz gibime geliyo. off çok taktım bu konuya. bi de ne giyeceğim konusu var o da ayrı kabus. biraz kilolu olduğum için her şey yakışmıyo bana... uzun mu giymeliyim kısa mı giymeliyim sizce??
Önce panik yapma canım
o gün geldiğinde bir bakacaksın herşey olmuş bitmiş..
Bizim hem isteme hem nişan bir arada olmuştu,Siz en azından istemeyi atlatmış olacaksınız.
Biz açık büfe tarzı masaya hazırlamıştık.Dolma,2 çeşit börek,kanepe,tavuk salatası vs türü şeylerdi..Sonra herkes istediğini aldı,yaşlılara hazırlanıp verildi.
Meyva suyu ,kola vs ikram ettik.
Sonrasında pasta kesildir.çay verdik.
Ben bide kurabiye yaptırıp yanında Ufak hatıralar hazırlayıp çıkışta vermiştik.
Elbise olarakta eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan bol,uzun bir elbise tercih edebilirsin.
Evde olacaksa nişan açıkçası uzun giymeni önermem. Dizlerinde sade şık bir elbise alabilirsin, allı güllü pullu olmadan. Vücut tipine uygun illa bir elbise vardır. Mesela benim kalça, basen sorunum var, belden lastikli olan elbiseler oluyor bana. Benim gibi bir sorunun varsa kalem tarzında etekler, elbiseler önermem. Hem büyütme kafanda bence, 50 kişi falansa iyi ayrıca üzme kendini. Yemek meselesine de gelince, bizde sıcak yemekten öte, işte dolma, sarma, kısır, börek, poğaça, kek türü şeyler yapılır, onlar ikram edilir. Öyle bir şeyler yapabilir ya da sipariş verebilirsiniz.
Önce panik yapma canım
o gün geldiğinde bir bakacaksın herşey olmuş bitmiş..
Bizim hem isteme hem nişan bir arada olmuştu,Siz en azından istemeyi atlatmış olacaksınız.
Biz açık büfe tarzı masaya hazırlamıştık.Dolma,2 çeşit börek,kanepe,tavuk salatası vs türü şeylerdi..Sonra herkes istediğini aldı,yaşlılara hazırlanıp verildi.
Meyva suyu ,kola vs ikram ettik.
Sonrasında pasta kesildir.çay verdik.
Ben bide kurabiye yaptırıp yanında Ufak hatıralar hazırlayıp çıkışta vermiştik.
Elbise olarakta eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan bol,uzun bir elbise tercih edebilirsin.
kızlar merhaba
öncelikle sizi ve bu siteyi çok seviyorum her şeyi rahat rahat konuşuyor olmamız çok hoşuma gidiyo
11 mayısta istemeye geliyorlar 25 mayısta ise nişanlanıcaz. ama nişanım evde olucak ve en az 50 kişi olucak bu gibi durumlarda nasıl yapılır hiç bilmiyorum annem de benden panik napıcaz bilmiyoruz. yemek mi çıkarıcaz çay yanına bir şeyler mi çıkarıcaz hiç bilmiyoruz. bi de o kadar çok kalabalığın içinde bunalıcaz gibime geliyo. off çok taktım bu konuya. bi de ne giyeceğim konusu var o da ayrı kabus. biraz kilolu olduğum için her şey yakışmıyo bana... uzun mu giymeliyim kısa mı giymeliyim sizce??
nişan elbisem halloldu kızlaaar işte fotoyu ekliyorumm umarım beğenirsiniz :)
Çok beğendim elbisenizi.dert ettiğiniz gibi olmamış ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?