• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan elbisem bir kabus konusu :( çünkü evde olacak :(

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
kızlar merhaba

öncelikle sizi ve bu siteyi çok seviyorum her şeyi rahat rahat konuşuyor olmamız çok hoşuma gidiyo

11 mayısta istemeye geliyorlar 25 mayısta ise nişanlanıcaz. ama nişanım evde olucak ve en az 50 kişi olucak bu gibi durumlarda nasıl yapılır hiç bilmiyorum annem de benden panik napıcaz bilmiyoruz. yemek mi çıkarıcaz çay yanına bir şeyler mi çıkarıcaz hiç bilmiyoruz. bi de o kadar çok kalabalığın içinde bunalıcaz gibime geliyo. off çok taktım bu konuya. bi de ne giyeceğim konusu var o da ayrı kabus. biraz kilolu olduğum için her şey yakışmıyo bana... uzun mu giymeliyim kısa mı giymeliyim sizce??

Evde olacaksa nişan açıkçası uzun giymeni önermem. Dizlerinde sade şık bir elbise alabilirsin, allı güllü pullu olmadan. Vücut tipine uygun illa bir elbise vardır. Mesela benim kalça, basen sorunum var, belden lastikli olan elbiseler oluyor bana. Benim gibi bir sorunun varsa kalem tarzında etekler, elbiseler önermem. Hem büyütme kafanda bence, 50 kişi falansa iyi ayrıca üzme kendini. Yemek meselesine de gelince, bizde sıcak yemekten öte, işte dolma, sarma, kısır, börek, poğaça, kek türü şeyler yapılır, onlar ikram edilir. Öyle bir şeyler yapabilir ya da sipariş verebilirsiniz.

kızlar merhaba

öncelikle sizi ve bu siteyi çok seviyorum her şeyi rahat rahat konuşuyor olmamız çok hoşuma gidiyo

11 mayısta istemeye geliyorlar 25 mayısta ise nişanlanıcaz. ama nişanım evde olucak ve en az 50 kişi olucak bu gibi durumlarda nasıl yapılır hiç bilmiyorum annem de benden panik napıcaz bilmiyoruz. yemek mi çıkarıcaz çay yanına bir şeyler mi çıkarıcaz hiç bilmiyoruz. bi de o kadar çok kalabalığın içinde bunalıcaz gibime geliyo. off çok taktım bu konuya. bi de ne giyeceğim konusu var o da ayrı kabus. biraz kilolu olduğum için her şey yakışmıyo bana... uzun mu giymeliyim kısa mı giymeliyim sizce??

Önce panik yapma canım :31:
o gün geldiğinde bir bakacaksın herşey olmuş bitmiş..
Bizim hem isteme hem nişan bir arada olmuştu,Siz en azından istemeyi atlatmış olacaksınız.
Biz açık büfe tarzı masaya hazırlamıştık.Dolma,2 çeşit börek,kanepe,tavuk salatası vs türü şeylerdi..Sonra herkes istediğini aldı,yaşlılara hazırlanıp verildi.
Meyva suyu ,kola vs ikram ettik.
Sonrasında pasta kesildir.çay verdik.
Ben bide kurabiye yaptırıp yanında Ufak hatıralar hazırlayıp çıkışta vermiştik.

Elbise olarakta eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan bol,uzun bir elbise tercih edebilirsin. :34:

Son düzenleme:
şu anda bendede var bu durum söz nişan telaşı koşturması tanışmada bile 35 kişi vardı bizde sözde ne olucak onu merak ediyorum her gelenakrabalar 5 çeşit tatlı 7 çeşitte tuzlu vardı her gelen bişi yapıp getirdi şaştım kaldım veee ben kesinlikle sözümde bu durum olmasını istemiyorum

söz için yiyecek konusunda çoğu tanışmada avrdı

amerikan salatası
yaprak sarma
kıymalı börek
peynirli patatesli poğaçalar
kereviz salatası

ve tatlılar o kadar fazla çeşit vardı ki

söz hediyelerine gelince kavanozlar yapıyorum ve kurabiye yaptıracağım

söz elbisemde bu olucak nişanda evd eolursa yine bu tarz ama saten giyinirim dışarda olursa başka bişi olur
$Koton-2012-Sinem-Kobal-600x834.webp

Bizim hem isteme hem nişan bir arada olmuştu,Siz en azından istemeyi atlatmış olacaksınız.
Biz açık büfe tarzı masaya hazırlamıştık.Dolma,2 çeşit börek,kanepe,tavuk salatası vs türü şeylerdi..Sonra herkes istediğini aldı,yaşlılara hazırlanıp verildi.

Elbise olarakta eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan bol,uzun bir elbise tercih edebilirsin. :34:

canım senin tavsiyelerini zamanında not almıştım hep inşallah bizimde sorunsuz güzel geçicek sözümüz

Eklentiler

• $koton.webp
    $koton.webp
    7 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleme:
Evde olacaksa nişan açıkçası uzun giymeni önermem. Dizlerinde sade şık bir elbise alabilirsin, allı güllü pullu olmadan. Vücut tipine uygun illa bir elbise vardır. Mesela benim kalça, basen sorunum var, belden lastikli olan elbiseler oluyor bana. Benim gibi bir sorunun varsa kalem tarzında etekler, elbiseler önermem. Hem büyütme kafanda bence, 50 kişi falansa iyi ayrıca üzme kendini. Yemek meselesine de gelince, bizde sıcak yemekten öte, işte dolma, sarma, kısır, börek, poğaça, kek türü şeyler yapılır, onlar ikram edilir. Öyle bir şeyler yapabilir ya da sipariş verebilirsiniz.

doğru diyosun mangoluturta... baya bi bakmam lazım artık etrafa ne var ne yok diye. hiç de tarzım değil abiye giyme k:))

annem de açık büfeden bahsetmişti ama bana bi garip gelmişti bu fikir. demek ki hep olan bişeymiş bu :) işte adet gelenek görenek bilmeyince öyle oluyo demek ki. bu arada kurabiyeler de çok iyi fikir :)

kızlar merhaba

canım hiç panik yapma benim de nişanım evde oldu 40 kişi vardı rahat rahat sığdı herkes tıkış tıkış olmadık hiç. pasta kesilme aşamasında tabaklar hazırlanmıştı pasta kesildikten sonra tabaklar içecekler dağıtıldı peşine de millet tabakları bitirmek üzereyken pastalar dağıtıldı. tatlı tuzlu kurabiye aldık, zeytinli açma yaptırdık bir de kayınvalidem dolma sardı içecek olarak da kola fanta meyve suyu aldık. bu arada serviste porselen tabak karton bardak kullandık. kalabalık dağıldıktan sonra da çay demledik. bu arada istemede çikolataları bol bol almıştı nişanlım onun için nişanda da bol bol dağıtıldı herkese. ben de uzun elbiseyi hiç düşünmedim ama elbise almaya gittiğim gün karar değiştirdim ve uzun aldım iyi ki uzun almışım. kilonu kapatıcak güzel gösterişli ama sade bir elbise almanı tavsiye ederim illa uzun ya da illa kısa alıcam diye kestirip atma yakışanı ve gönlüne sineni al derim ben baya bi uzun oldu ama :26: Allah kolaylık versin :16:

benimde 15 tatilde oldu cok kısa bı sure vardı bı haftada hazırlandım soz kız ısteme nısan hepsı evdeydı lokum cıkolata pasta meyve suyu ıkram ettık ve cıkolata sonra dısarda bı yemek yedık babam anlasmıstı bıyerde yemegı meyvesı tatlısı cok hos oldu uygunada geldı ama bı arkadasım yemek ısınıde evde yaptı acık bufe tarzı sende yaparsın evde de cok rahat oluyoo yınede emın ol sen kuzen kardes bı kac kısıyı ayarla onlar ılgılensın herkes karısmasın cunku karmasa ordan cıkıyo herkese ne yapacagını sole bılsınler... ve elbıse olarak evde olcaagı ıcın kabarık gıyme bence yada cook az kabarık olsun kalcaları saklayabılıyo benım hılem buda:):)ve mutlaka uzun olsun hatta cok hafıf kuyruklu belkıde tabı benım fıkrım ınsallah herseyy gonlunce gecer

nişan elbisem halloldu kızlaaar işte fotoyu ekliyorumm umarım beğenirsiniz :)

$181459_10151471066619143_330650828_n.webp

ah biz kadınlar olduda olacakta nasıl olurda der dururuz ama sonra bir bakmışız herşey hallolmuş:9: cnm benimde nişanım evde oldu 50 kiş vardık ve kasımın soğuğunda erkekler dışarda kalmıştı:9: çokta güzel oldu muhabbet oyun hepsi bir arada bol bol eğlendik yani inş senin nişanında benimki kadar güzel geçer:34: kıyafetin harika bak halletmişsin kıyafetini kaldı misafirlerini ağırlama işi onuda dert etme oraya gelenler karınlarını doyurmaya gelmiyecek sonuçta pasta keseceksiniz bide yanına kuru pasta alın sarma vs ye gerek yok ama olsun yaparız falan derseniz sarmada olabilir olur biter herşey cnm bak ben evlendim bile ben evlilik sürecinde 5 kilo verdim kendimi o kadar yıprattım ki anlatamam serin kanlı ol cnm:34: mutluluklar:16:

Back
X