Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan elbisem sizce nasil?

LaJolie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
53
3
36
İsveç
Merhaba kizlar, yazin gelin oluyorum, daha hic gelinligim nasil olacagini bilmiyorum ama nisanliligimi daha bir sene önceden karar verdim. Elbiseyi internetten bu ay siparis edecem, markasi 'Tiffany Quincenara' ve Prom Dresses, Evening Dresses, and Cocktail from NewYorkDress.com dan alacam. Ayni zamanda dusundugum sac modelinide paylasiyorum. Hepiniz zevklisiniz, o yuzden yorumlarinizi beklerim, hem elbise icin, hemde sac model icin :)

Eklentiler

• $Bild 8.webp
    $Bild 8.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 127
  • $Skärmavbild 2010-12-23 kl. 19.31.10.webp
    $Skärmavbild 2010-12-23 kl. 19.31.10.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 120
  • $Skärmavbild 2010-12-24 kl. 10.50.18.webp
    $Skärmavbild 2010-12-24 kl. 10.50.18.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 137
  • $Skärmavbild 2010-12-25 kl. 20.23.23.webp
    $Skärmavbild 2010-12-25 kl. 20.23.23.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 128
  • $Skärmavbild 2010-12-25 kl. 20.24.07.webp
    $Skärmavbild 2010-12-25 kl. 20.24.07.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 109
  • $Skärmavbild 2010-12-25 kl. 20.24.35.webp
    $Skärmavbild 2010-12-25 kl. 20.24.35.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 103
renkler çok güzel ama bence çok süslü bir model,kendi tarzın buysa da güle güle giy ve mutluluklar,en azından belki saçında daha sade bir model seçersin

Bence çok güzel canım hele rengine bayıldımmm :46:

Hakkaten yaa bi daha nişan yapasım geliyo bi daha evlenesim geliyo böyle elbiseleri gördükçeeee :52::52:

msj düzenliyorum

seni nickinden hatırladım şimdi iç çamaşırlarının topiği vardıı neydi onlar öylee yaaaaaa doğurayım sıppamı bi de fazlalıkları verem derhal alıcam onlardannnn

Son düzenleme:
herkesın kendı tarzı ve zevkı gule gule gıy ıns ama ben pek begenmedım. rengıde modelı de cok abartı hele kabarıklıgı sanırım damat yanına yaklasamıcak :))) sımdıden tebrık ederım bır yastıkta kocayın ıns

tarlatanını daha küçük seçmelisin bence fazla kabarık geldi bana
ama genel olarak elbise hoşş renkler de güzell :16:

ayyy canım ben cokkk begendim cok güzelmiş.güle güle giy.boşver şaşalı olsun.ben aman cok satafatlı olmasın dedim düz bişey aldım ama şimdi pişmanım şimdiki aklım olsa böyle kabarık bişey alırdım.içimde kaldı vallahii. şimdiden mutuluklar dilerim tatlım :)

rengi güzel ama modeli hoşuma gitmedi banada fazla kabarık ve abartı geldi tabi tarz meselesi hangisinin içinde kendini daha rahat ve mutlu ediyorsan:21:

renkler geçişler çok hoş canım ama bana nişan için çok abartı geldi, tabi bu benim fikrim ben çok şahşahalı şeyleri sevmem çünkü :) senin tarzın buysa giy tabiki, ama bu kıyafete sade bi topuz yaptırmanı öneririm yoksa bi kargaşa oluşur

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim öcelikle :)
Bizim ailemizde nisanlarda kabarik elbise giyilir, zaten butun kizlar nisanlarda, kinalarda, dugunlerede abiye giyindigi icin gelin kim oldugu belli olmuyor. Bu tarz kabarik bir elbise birtek dugunde ve nisanda giyinir bizde. O yuzden herzaman uzun abiye giyebildigim icin, nisamda kabarik giymessem icimd kalacak gibi geliyor. Normalde sade bir tarzim var, fazla renkli kiyafetde giymem, daha cok krem, beige, siyah ve kirik beyaz tonlardan giyiyorum, ama nisanda biraz özel olsun diye bu elbiseyi sectim. Sac modeli hakkinda fikirleriniz icin cok sagolun, daha sade bir tarz dusunebilirim.

Saygilar

ayyy canım ben cokkk begendim cok güzelmiş.güle güle giy.boşver şaşalı olsun.ben aman cok satafatlı olmasın dedim düz bişey aldım ama şimdi pişmanım şimdiki aklım olsa böyle kabarık bişey alırdım.içimde kaldı vallahii. şimdiden mutuluklar dilerim tatlım :)

Evet bende öyle dusunuyoum, hele hele bizim ailede herkes nisanda kabarik elbise giyindigi icin, giymessem bidaha giyemiyecegim icin pisman olurum galiba. Yorumun icin cok sagol :)

Bence çok güzel canım hele rengine bayıldımmm :46:

Hakkaten yaa bi daha nişan yapasım geliyo bi daha evlenesim geliyo böyle elbiseleri gördükçeeee :52::52:

msj düzenliyorum

seni nickinden hatırladım şimdi iç çamaşırlarının topiği vardıı neydi onlar öylee yaaaaaa doğurayım sıppamı bi de fazlalıkları verem derhal alıcam onlardannnn

Yorumunn icin cok sagol :) Allah bebenizi anali babali buyutsun Insallah, hepsini New Yorker - Home den aldim, hemen hemen her ay yeni modeller cikiyor, takip etmni tavsiye ederim :)

ben beğenmedim canım kusura bakma
bana aşırı abartılı ve demode geldi

Elbise bence gelinlik gibi yani,nişanda daha sade birşeyler giyebilirsin..Hediyelik eşya paketi gibi yanii damat yanında sönük kalacak...renk cümbüşü var ve ona göre makyaj gökkuşağı gibi olacaksın..bence sade ve şık birşeyler giy derim .. Saç hiç olmamış bence sakın öyle yaptırma kuş yuvası gibi....daha romantik ve daha cazibeli havalı modellere bak canım içimde kalmasın diye başka birinie dönüşme ....:53:

Son düzenleme:
elbisen harika ben çok beğendim....en azından gelin olduğun belli....kınanda dahi o rezil eski kıyafetler giydiriyorlar.bindallı mı nedir....sakın sende giyme..görüntüsüde çok komik......sen yinede bu tarzda abiye giyin derim.. ne bileyim eskiden hep abiye tarzı elbiseler giyilirdi bizim zamanımızda...şimdi ise zaman geçtikçe saçmalıyor insanlarımız...kafaya bir de fes gibi şey takıyorlar...ama sen çok zevklisin...zannetmiyorum öyle eski kıyafet giyeceğini...mutluluklar dilerim....

elbisen harika ben çok beğendim....en azından gelin olduğun belli....kınanda dahi o rezil eski kıyafetler giydiriyorlar.bindallı mı nedir....sakın sende giyme..görüntüsüde çok komik......sen yinede bu tarzda abiye giyin derim.. ne bileyim eskiden hep abiye tarzı elbiseler giyilirdi bizim zamanımızda...şimdi ise zaman geçtikçe saçmalıyor insanlarımız...kafaya bir de fes gibi şey takıyorlar...ama sen çok zevklisin...zannetmiyorum öyle eski kıyafet giyeceğini...mutluluklar dilerim....

O rezil dediğin bindallılar bir gelenek görenek meselesi...herkes istediğini giyebilir sen giymiyorsan da rezil deme hakkına sahip değilsin.. Böyle küçük düşürücü yorumlar yapman gerekmez bizim örf ve adetlerimiz sonuçta... [/B]
:19:

bi kaç tavsiyede bulunmak istiyorum ten rengin nedir bilmiyorum ama bu senenin rengi pudra rengi abiye ve nişanlıklar da da çok hoş durduğuna şahit oldum. uygunsa şayet ten rengine renk de değişikliğe gidebilirsin. bir de sanki hem önündeki taş hemde eteğindeki ayrıntılar göz karmaşasına yol açıyor gibi ama tabi ki de zevk meselesi ben sadelikten yana olmayı tercih ederken bir başkası yoğun şeylerden hoşlanabilir. elbiseden ziyade her şeyden önce sizin mutluluğunuz:) rabbim tamamını erdirsin inşallah...

Ustu cok guzel ama etekleri cok hosuma gitmedi etek farkli bir etek olsa altinda ki kabarik ama cok guzel etekler var cok daha guzel olacaktir bence hep mutlu ol :)

Back
X