Nişan geldikten ne kadar sonra doğurdunuz?

misirekmegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
22
1
1
25
Pazar günü öğlen nişanım geldi, o gün hastaneye gittik açılma yoktu, 2 gün sonra salı günü muayenemde 2,5 cm açılma var dedi. Bugün cuma nişandan itibaren 5 gün geçti. Ne sancı ne başka bişey var nişan gelmeye devam ediyor :/ ne zaman doğacak bu bebiş

Doktor bir şey demedi mi

Ikisindede nisanla birlikte suyum geldigi icin ayni gun icinde dogurdum ama 5 cm acilmaya dek evde bekleyebilirsiniz ve hatta sancilar 5 dkda 1 olana dek hali hazirda evinizde bekleyebilirsiniz tabiki bu normal sartlar altinda gecerli sizin ozel bir durumunuz var ise bu durumu doktorla konusmalisiniz.

Ilk dogumunuz mu?

Ne güzel hepsi peş peşe olmuş ilk doğumum olacak inşallah. Nişan gelince insan beklentiye giriyor 5 gündür sabah akşam tetikte ha şimdi gelir ha gelecek diye bekliyoruz

Ne güzel hepsi peş peşe olmuş ilk doğumum olacak inşallah. Nişan gelince insan beklentiye giriyor 5 gündür sabah akşam tetikte ha şimdi gelir ha gelecek diye bekliyoruz
Kacinci haftanizdasiniz?

Bizim arkadas grubunda nisanindan 2 hafta sonra doguranda var, ilk bebekler biraz nazlidir

Nişanı nasıl ayırt ediyosunuz? Ben hemen hemen 37 oldum ağrım sancım da yok gerçi ama geldiysede farketmem akıntım vs çok oluyo

Nişanı nasıl ayırt ediyosunuz? Ben hemen hemen 37 oldum ağrım sancım da yok gerçi ama geldiysede farketmem akıntım vs çok oluyo
Farketmeyeceğiniz bişey değil kesinlikle. Normal akıntıyla alakası yok. Çok yoğun sümüksü ve kahverengi pembe kırmızı renklerde oluyor. Renkli balgam gibi bişey düşünebilirsiniz sildikçe geliyor

İşte sorunda orada, geçen çamaşırımda bildiğiniz balgam gibi bişey vardı. Sanki biri burnunu silip atmış gibiydi. Hafif kahvemsi. Ama ben hep kanlı bişey beklediğim için açıkçası eminde olamadım

Benimde yoğun akıntım oluyordu ama krem sarı renkteydi. Bunun rengi adet olmadan önce gelen direk kahverengi renk oluyor ya öyle gelince anlamıştım. Bi kere değil hergün 4-5 kez de gelmeye devam ediyor bende tabi

Benimde yoğun akıntım oluyordu ama krem sarı renkteydi. Bunun rengi adet olmadan önce gelen direk kahverengi renk oluyor ya öyle gelince anlamıştım. Bi kere değil hergün 4-5 kez de gelmeye devam ediyor bende tabi
Benim 1 kez geldi açıkçası oda yani bi 1 hafta 10 gün oldu. Üstüne doktor kontrolümde oldu. Tabi alttan kontrol edilmedim de bişeyde denilmedi başladı falan diye

Benim 1 kez geldi açıkçası oda yani bi 1 hafta 10 gün oldu. Üstüne doktor kontrolümde oldu. Tabi alttan kontrol edilmedim de bişeyde denilmedi başladı falan diye
Nişanın bi kıymeti yok zaten doktorların gözünde. Bende gelmiş olmasına aa doğumum yaklaştı heralde diyemiyorum malum ondan 2 3 hafta sonra bile doğum yapan var önemli olan nişan değilde su

Nişanın bi kıymeti yok zaten doktorların gözünde. Bende gelmiş olmasına aa doğumum yaklaştı heralde diyemiyorum malum ondan 2 3 hafta sonra bile doğum yapan var önemli olan nişan değilde su
Ama o nişansa eğer gelen o muhabbetten sonra farklı bi doktor rahim ağzını ölçelim deyip baktığı zaman rahim çok yumuşamış doğuma hazırlanıyor başlayacak artık doğum demişti. Yani nişan gelmiş midir gelmemiş midir bilemiyorum. Normal olmayacak doğum o yüzden doğuracaksam da bilmek istiyorum ama tabi anlayamıyorum neler olduğunu

Doğum hemen başlayan ve biten bir şey olmadığı için sancınız geldiği gibi sezeryana alırlar ki zaten ablam en başından sezeryan kararı verdiği için 37+5te sancısı gelince hemen sezeryana almışlardı. Sancı veya su geldiğinde olur sizdeki durum. Nişanınız geldiğinden emin olsanız bile doktor bebiş geliyor doğurtalım seni yoksa normal gelir demez büyük ihtimal. Banada 2 haftadır alttan muayenede yumuşamış diyor

Doktorum yumuşama ve çatı muayenesinde herşey yolunda normal doğumu düşün mutlaka diyor. Normale teşvikli durumda bana kalsa bende hep normal istiyordum ama gebeliğimin sonlarında hamileliğe bağlı göbek fıtığı oluştu o zar yırtılıyormuş dikilmesi gerekiyomuş sanırım. Yani mecburi sezaryene dönüyorum hem alttan hem üstten dikişim olup beni zorlamasın tek seferde kurtulayım dige

Yarın 39+0 yaaa o kadar bekletmez bizim kız inşallah. bu sıcakta geçen her bir gün fenasal
2.5 cm acilmanin buyumesi sizede bagli aslinda acilmaniz olmasaydi nisani onemsemeyin derdim ama acilmaniz baslamis, mide agrisi gibi ama daha cok gobek deliginizin arkasinda bir agri var mi? Bebek kanalda mi? Durusu nasil?
Nisan bildigin devasa (1×2cm gibi asagi yukari benimki oyleydi yani en azindan) sumuksu bi kitle gibi Turunc'cum, herkeste dusmeyebiliyor, bazisi (mesela ben) dogururken dusurup hemen suyu gelmeye basliyor, bazisinda dusuyor haftalarca ses seda cikmiyor, cok onemli degil yani.

Sezaryen icin tarih belirlemediniz mi?

Aslında 3 ağustostu ama doktorum pazara denk geliyor diye 2 veya 4 dedi. 4ü ben istemedim. 2 yada 5 diye kesinleştirdik gibi duruyor. Ama 1inde netleşecek.1inde ara eğer iyisen bikaç gün daha bekleyelim diyor. Ama ben artık dayanamıyorum, hasta değilim ağrım sızım yok ama bu sıcak beni çok kötü hale getiriyo nefes alamıyorum haddinden fazla su içiyorum aşırı su içmek vücuduma iyi gelmiyor yemek yiyemiyorum bu kezde. Bi de son kontrolde kordonu kendine doladığını öğrendik haliyle hareketleri kısıtlandı oda benim için bi etken. Hareket etmedikçe ben sürekli stres altında oluyorum. Yani doktor sıkıntı görmedikçe önümüzdeki hafta cumartesi için ısrarcı olacağım. Bi an önce doğurmazsam benim psikolojim mahvolacak. İnsanlarda saçma sapan şuan iyisin doğurunca iyi olacağını mı sanıyorsun diyor. Ama şu 40 derece havayı ben 80 hissediyorum işte. Uykusuzum sıcaktan uyuyamıyorum, sürekli suya giriyorum sürekli yıkanıyorum haliyle vücudumda aşırı tahriş oluyo psikolojik olarak iyi değilim yani. 37 haftam bitsin diye bekliyorum

Göbek deliğimin oralarda hiç ağrım yok, ama karnım artık çok çok sık sertleşiyor. yürüyüş, aksak yürüyüş, pelvik açıcı egzersizler falan yapıyorum hurma ve ahudu yaprağı çayı günde 2 fincan içiyorum bunların dışında bi tavsiyeniz olur mu acaba bebek kanalda cümlesini kurmadı ama kafası aşağıda normal doğum pozisyonuna girmiş demişti, nişan gelmesi kanala girdi demek oluyor mu bi yandan acaba

Ben 20 Agustos'ta dogurdum kucugu, bilirim sicak havada kocaman gobekle gezmeyi, insan perisan oluyor, sisiyorsun, kaşınıyorsun, dusa girsen daha dusun icinde terlemeye basliyorsun.

Kotu ve rahatsiz edici ancak diyenlere katiliyorum, hamilelik lohusaliktan kolay :) hamilelik prenseslik lohusalik kolelik sanki, kaniyorsun, surekli bitmeyen bi kanaman var, ben simdiki aklim olsa ve sezaryen gibi planli olsaydım icimde tutabildigim kadar tutardim ikisinide :)

Ama iste su kordon dolanmasi meselesi senin icin cok buyuk derttir eminim, insan anne olunca cok kuruyor kafasinda, aklindaki gun neyse o gun dogur, tabiki bebis ben daha erken geleceğim diye olay cikarmazsa.

Cok akintim var dedin ya
Idrar yollarina bakildi mi?
Ya da altina isiyor olabilir misin? Benim kuzularim idrar keseme oturuyordu son haftalarda, şaril şaril altima kacirdigimi biliyorum :) bi yudum su icsem, tuvalete kosardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…