• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan gelmesi böyle mi ?

elipsso

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
8
Bugün hafif sütlü kahve bir akıntım geldi normal akintimdan koyu renkte 38+2 deyim ama sumuksu vs değildi pek Nisan olabilir mi ağrım sancim pek yok suanlik batmalar oluyo arada

Takip et ağrı sancılarını zamanı gelmiş zaten canım fotosu varsa doktoruna at en doğrusunu o bilir inşallah hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olur

Takip et ağrı sancılarını zamanı gelmiş zaten canım fotosu varsa doktoruna at en doğrusunu o bilir inşallah hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olur
Amin inşallah doktora atamıyorum ya ayıp olur diye ne bileyim çekiniyorum

Sanki belden hafif sancı gelmeye başladı gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı 😁

Sanki belden hafif sancı gelmeye başladı gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı 😁
Ay çok heyecanlı ben geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım alttan ilaç verdiler ve 4 saat sancı sonrası bebeğimi doğurdum ve şunu dedim böyle olduğunu bilseydim iki cocugumuda normal doğurdum çok büyük rahatlık sezeryan daha zor geldi bana

İnşallah tek bir avazda dogurursun kolayca ayağa kalkar yavrucuguna kendin bakabilirsin 💐💋❤️

Benim çok bel ağrım oldu bacak arası falan karinda dayanilmayacak Ağrı yoktu çömelme şeklinde yürüdüm genelde en son artık dayanilmayacak derecedeyken ayağa kalktım suyun geldi sonra bebeğim Bebek çıktığı an kuş gibiydim🥺 keşke gerçekten zamanında dogurabilseydim onu

Ay çok heyecanlı ben geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım alttan ilaç verdiler ve 4 saat sancı sonrası bebeğimi doğurdum ve şunu dedim böyle olduğunu bilseydim iki cocugumuda normal doğurdum çok büyük rahatlık sezeryan daha zor geldi bana
Geçmiş olsun basın sağolsun üzüldüm valla Allah'ım sana da en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin. 🌹

Amin inşallah 🤲 normal doğurmak hep hayalimdi 2 sezeryan sonrasi bu yavrumu ssvd ile doğurmak için araştırma yapıyordum rabbim böyle nasip etti inşallah yine onun nasip ettiggi zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat ve doğum yaparım 🤲

Amin inşallah 🤲 normal doğurmak hep hayalimdi 2 sezeryan sonrasi bu yavrumu ssvd ile doğurmak için araştırma yapıyordum rabbim böyle nasip etti inşallah yine onun nasip ettiggi zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat ve doğum yaparım 🤲
Amiiin inşallah Allah nasip eder bir gün

Back
X