Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah doktora atamıyorum ya ayıp olur diye ne bileyim çekiniyorumTakip et ağrı sancılarını zamanı gelmiş zaten canım fotosu varsa doktoruna at en doğrusunu o bilir inşallah hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olur
Yapay zekaya at :)Amin inşallah doktora atamıyorum ya ayıp olur diye ne bileyim çekiniyorum
Kasıklarımda belimde bı acayiplikler var ama tam anlayamıyorum şuan bekleyip görcem artıkAmin inşallah doktora atamıyorum ya ayıp olur diye ne bileyim çekiniyorum
AttımYapay zekaya at :)
Kız doğumda herşeyi görecek zatenAmin inşallah doktora atamıyorum ya ayıp olur diye ne bileyim çekiniyorum
Yalancı doğum sancıları da olabilir ama dk tutKasıklarımda belimde bı acayiplikler var ama tam anlayamıyorum şuan bekleyip görcem artık
Hahahahaha o da doğru o mecburi ama ped fotosu mantıksız geliyo bilmiyorumKız doğumda herşeyi görecek zaten![]()
Evet tam ağrı gelmedi henüz gelince dk tutmaya baslicamYalancı doğum sancıları da olabilir ama dk tut
Haklısın sana diyorum ama bende atamamHahahahaha o da doğru o mecburi ama ped fotosu mantıksız geliyo bilmiyorum![]()
HahahaHaklısın sana diyorum ama bende atamam![]()
Ay çok heyecanlı ben geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım alttan ilaç verdiler ve 4 saat sancı sonrası bebeğimi doğurdum ve şunu dedim böyle olduğunu bilseydim iki cocugumuda normal doğurdum çok büyük rahatlık sezeryan daha zor geldi banaSanki belden hafif sancı gelmeye başladı gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı![]()
Geçmiş olsun basın sağolsun üzüldüm valla Allah'ım sana da en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin.Ay çok heyecanlı ben geçen ay kürtaj olmak zorunda kaldım alttan ilaç verdiler ve 4 saat sancı sonrası bebeğimi doğurdum ve şunu dedim böyle olduğunu bilseydim iki cocugumuda normal doğurdum çok büyük rahatlık sezeryan daha zor geldi bana
Amin inşallahİnşallah tek bir avazda dogurursun kolayca ayağa kalkar yavrucuguna kendin bakabilirsin![]()
Amiiin inşallah Allah nasip eder bir günAmin inşallahnormal doğurmak hep hayalimdi 2 sezeryan sonrasi bu yavrumu ssvd ile doğurmak için araştırma yapıyordum rabbim böyle nasip etti inşallah yine onun nasip ettiggi zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat ve doğum yaparım
![]()