Nişan gelmesi nasıl bişey yardımcı olurmusunuz

tamamknka

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
590
156
23
30
Nişanı gelenler nasıl olduğunu anlatabilir mi ya 31 haftalığım erken doğum riskim var değişik bi akıntım var

Yapışkan pembemsi bir akintiysa doktora görün canım benimde erken doğum riskim vardı akışkan be uzayan bir akıntı normaldi

Hafif Sarı gibi yapiskansa korkma normaldir ya sancin felan yok dimi kasık ağrısı veya bel

Koyu kıvamlı bulanık Akıntı olmuştu bende tek seferlik

Hafif Sarı gibi yapiskansa korkma normaldir ya sancin felan yok dimi kasık ağrısı veya bel
Evet sarımtırak ama yoğun olduğu için pembemsi gibi de geldi bana dünden beri sürekli geliyo nişan bi kere mi geliyo sancım falan yok çok şükür magnezyum kullanıyorum zaten olmasın diye

Korkma normaldir o ağrın olursa kasiklarda baskı hissedersen belinde doktora git çünkü benim sancım olmuştu acile gitmiştim serum taktilar zaten 37+3 doğum oldu kendisi geliyordu sezeryan oldum
21 haftadan beri nstye giriyorum benimde sancım çıkınca serum verip durduruyorlar

Allah yardımcın olsn eşin destek olsn çok kafan şüphede kalıyorsa doktora git acile kadindoguma yönlendiriyor hemen acil doktoru .
Zaten annemlerde kalıyorum kanamalarım başladıktan beri sürekli yatıyorum devam ederse giderim artık o kadar yoruldum ki hastaneye gidip gelmekten

Back
X