Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birincide 36+4 de geldi nisanim ertesi gün doğum yaptim ikincide 39 da geldi 40 da doğum yaptım...hayirli olsun mini mini geliyo insaallah hayirla dogurun
Tesekkur ederim
Birincide 36+4 de geldi nisanim ertesi gün doğum yaptim ikincide 39 da geldi 40 da doğum yaptım...hayirli olsun mini mini geliyo insaallah hayirla dogurun
Hayir kilosu maseallah iyiydi yani 40 i doldursaymis 4kiloyu gecermis sipa...evde suyum geldi hastaneye gittigimde 4cm aciklik hic sanci yoktu...hastanede cektim bide yatirdilar acemilik işte yata bagira cektim ...kanamaniz yok sa erken gitmeyin orasi daha stresli evde duş alin çömelin hatta namaz kilin sancıların düzenli olmasini bekleyin derim...ikincide sabah 9 aksam 5 evde sanci cektim şiddetli degildisona dogru artti ne biliym dogum sancisiymis evde cektim tüm cileyi daga rahattim gittim 50 dk da dogum yaptim şükür...Tesekkur ederm peki ilk dogumda kuvezde kaldimi kac kilo dogdu bide evdemi sancinimi bekledin
Hayirli olsun canimArkadaslar herkeze tesekkur ederim pazartesi muaneye gitim 3cm aciklik varmis nstde sanci cikti doguma aldilar cok sukur aksama bebegimi kucagima aldim ama erken dogum oldugundan kuvezde suan insallah en yakin zamanda eve getiririm
Insalah Solunum sıkıntısı yuzunden kuveze aldilar ama iyiye gidiyomus cok sukur durumuHayirli olsun canim
Saglikla donsun insallah evine
Sagligi yerindemi
Solunum cabuk duzeliyorInsalah Solunum sıkıntısı yuzunden kuveze aldilar ama iyiye gidiyomus cok sukur durumu
Saglikla evinize getirin insallah kac haftalim dogum yaptuniz kuveza aldilarArkadaslar herkeze tesekkur ederim pazartesi muaneye gitim 3cm aciklik varmis nstde sanci cikti doguma aldilar cok sukur aksama bebegimi kucagima aldim ama erken dogum oldugundan kuvezde suan insallah en yakin zamanda eve getiririm
Tesekkur ederim 36+0 haftalikSaglikla evinize getirin insallah kac haftalim dogum yaptuniz kuveza aldilar