Doğuma Hazırlık Nişan gelmesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CyHnnN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
11
4
36
32
Merhaba arkadaşlar 36 haftalik hamileyim 3 gundur nişan geliyor fakat sancim yok hafif kasik agrisi var boyle bisey yasan oldumu kac gun sonra dogum yaptiniz

Benim ikinci doğumumda oldu , nişandan yaklaşık 10 gün sonra doğum yaptım. Kanlı değldi nişanım , bildiğin çok koyu bir akıntı pelte gibi...
İlk doğumumda da kırmızı kan geldi ve o günün gecesine başlamıştı doğumum...
Vaktinde sağlıkla gelsin kuzularımız...

Birincide 36+4 de geldi nisanim ertesi gün doğum yaptim ikincide 39 da geldi 40 da doğum yaptım...hayirli olsun mini mini geliyo insaallah hayirla dogurun

Birincide 36+4 de geldi nisanim ertesi gün doğum yaptim ikincide 39 da geldi 40 da doğum yaptım...hayirli olsun mini mini geliyo insaallah hayirla dogurun

Tesekkur ederm peki ilk dogumda kuvezde kaldimi kac kilo dogdu bide evdemi sancinimi bekledin

Tesekkur ederm peki ilk dogumda kuvezde kaldimi kac kilo dogdu bide evdemi sancinimi bekledin
Hayir kilosu maseallah iyiydi yani 40 i doldursaymis 4kiloyu gecermis sipa...evde suyum geldi hastaneye gittigimde 4cm aciklik hic sanci yoktu...hastanede cektim bide yatirdilar acemilik işte yata bagira cektim ...kanamaniz yok sa erken gitmeyin orasi daha stresli evde duş alin çömelin hatta namaz kilin sancıların düzenli olmasini bekleyin derim...ikincide sabah 9 aksam 5 evde sanci cektim şiddetli degildisona dogru artti ne biliym dogum sancisiymis evde cektim tüm cileyi daga rahattim gittim 50 dk da dogum yaptim şükür...

Şuan da bir korku geldi içime 35+2 olduk acaba bende böyle yaşar mıyım diye bir korktum hem bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum hem elim ayağıma dolaşabilir o yüzden endişe duymuyor değilim. Peki şuan sizde sonuç be oldu doktora galan sordunuz mu neden gelirmiş Doğum belirtisi mi ki siz soru sormuşsunuz bende size soru soruyorum çok iyi dimi

Arkadaslar herkeze tesekkur ederim pazartesi muaneye gitim 3cm aciklik varmis nstde sanci cikti doguma aldilar cok sukur aksama bebegimi kucagima aldim ama erken dogum oldugundan kuvezde suan insallah en yakin zamanda eve getiririm

Arkadaslar herkeze tesekkur ederim pazartesi muaneye gitim 3cm aciklik varmis nstde sanci cikti doguma aldilar cok sukur aksama bebegimi kucagima aldim ama erken dogum oldugundan kuvezde suan insallah en yakin zamanda eve getiririm
Hayirli olsun canim
Saglikla donsun insallah evine
Sagligi yerindemi

Saglikla evinize getirin insallah kac haftalim dogum yaptuniz kuveza aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…