Doğuma Hazırlık Nïsan gelmesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaslar benim yine kanamam geldi..nisan olsaydi birdaha gelirmiydi korkmaya basladim ama sabahi bekleyecegim kasilmalarim xok az korkuyorum
Benim komşumun doğumdan önce kanaması olmuştu.
Sancı çekme süren belki kısadır. Yani kimi insan 2gün yoğun sancı çeker, kimisi 2 saat. Seninki inşallah kısa olandandır. Sakin olmaya çalış.
Kanama devam ederse gidersin zaten. Kasılmalarını hesaplamaya çalış.

Gecen hafta pazar gunu gelmosti bir panikle fittik nisan dediler geri gonderdiler.dun cok yogun bi sekilde geldi hafif kasilmalarim vardi ama hala devam ediyo nisan boyle devam edermi.tuvalete ciktikca devam ediyo.bende korkuyorum hastaneyede gitmek istemiyorum.surekli.muayene ediyolar

Muayenede kendini kasma, kasarsan daha rahatsız olursun.
Bir duş al. Sakin ol. Benim komşumun kanaması 2gün devam etmiş de dememiş. Gelip bana senin de kanaman olmuş muydu diye sormuştu, öyle haberim olmuştu. Normal doğumla sağlıkla aldı o zaman kızını kuxağına komşum.
Benim kanamam olmadı. Kimisinde nişan da gelmiyor.
Doktora gitmekten başka çare yok tatlım. Git için ferahlasın. Eviniz yakınsa açılma azsa eve gönderirler yine.
Çantanı al git bence.

Doktora gittim 1 2 cm acikligin var dogum baslamis dedi. Beni cvplandirdiniz icin cok tskkurler bende size bilgi vermek istedim

Bu nişan ne kadar geliyor, miktar olarak yani? Peçeteye silince görecek kadar mı yoksa bi avuç gibi mi?nasıl yanii

Back
X