- 27 Mayıs 2016
- 129
- 39
- 13
- 36
- Konu Sahibi Duygucem2011
Kızlar kahverengi leke geldi suan 36 haftalık hamileyim sizce bu nişan gelmesi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tşkedrm rizeliBu Arada korkma bebeğin doğum Zaman'ına gelmiş doğursan hiç bir sıkıntısı olmaz Allah'ın izniyle. Ben hamileyken ah Bi 35 olsam diyordum![]()
Ay Can'ım benim sağ sağlam al kucağına . Lekelenmesen sonra genelde Bi hafta sonra falan doğum oluyor açılma başlıyor adet sancısı gibi hafif sancılarla . Allah yardımcın olsunCok tşkedrm rizeliaradım doktorumu az önce lekelenmem kırmızılaşırsa ya da sancın olursa hemen gel dedi suan sancım yok cok heyecanlandım bu akşam bitmez artık benim için
![]()
Amin canım cok tesekkür ederim ilgineAy Can'ım benim sağ sağlam al kucağına . Lekelenmesen sonra genelde Bi hafta sonra falan doğum oluyor açılma başlıyor adet sancısı gibi hafif sancılarla . Allah yardımcın olsun
Canim benimde ilk dogumum da nişan geldi nişan gelince 24 saat icinde dogum gerceklesiyor diyorlar benimki akinti tarzinda kanla karisik biseydi sabaha karsi 5 gibiydi lavaboya kalktigimda gordum oglende bebegim olmustu bi doktora gorun istersenKızlar kahverengi leke geldi suan 36 haftalık hamileyim sizce bu nişan gelmesi mi
Yarın gidicem inşallah cnm doktora tabi o zmana kadar doğurmazsamCanim benimde ilk dogumum da nişan geldi nişan gelince 24 saat icinde dogum gerceklesiyor diyorlar benimki akinti tarzinda kanla karisik biseydi sabaha karsi 5 gibiydi lavaboya kalktigimda gordum oglende bebegim olmustu bi doktora gorun istersen
AbowwwwwwwKayınvalidem son çocukta nişanı gelmiş sancı başlamış. Bulaşıkları yıkayıp gidiyim demiş giderken arabada doğmuş Bebek kayınbabamın elinesancım gelirse durma koşş
![]()
Agzını yediğim bi gelse de yesem onuNişan geldikten 5 gün sonra doğum yaptım, panik yapmayın.
Bu günleri bol bol yatarak değerlendirin, bebişiniz ben geliyorum diye tıklatıyor kapıyı.![]()
Kızım olucak canım herseyi hazır zaten istediği gb gelsin bakalım kilomuzda iyi doktor 1.2gün bekle diyor telefondaErkek mi bebeğin . Ay erkeğin sancısı belden vururmuş kesin açılman oluyo şuan hafif hafif sancınla
Ay panik yapmayın.Agzını yediğim bi gelse de yesem onubekliyoruz bakalım eşimde uyumuyor zavallım perişan oldu
Hayırla al kucağına kızını Can'ım inşlhKızım olucak canım herseyi hazır zaten istediği gb gelsin bakalım kilomuzda iyi doktor 1.2gün bekle diyor telefondasanki benim elimde dedim olur söylerim aşagıya
İnşallah tatlım dogurursam yazarımHayırla al kucağına kızını Can'ım inşlh
Güzel yorumun için tşkedrm cnm bizimki heyecan işte güzel bi bekleyişAy panik yapmayın.
Ben de doğuma kadar 5 gün hastaneye taşındım, doktorum nst ye bağlıyordu sabah akşam ama bende tık yoktu.
Bırakın bir sinyal görmeyi, sancım eksilerdeydi.
Doğumdan bir gece önce leğen kemiklerim sızlamaya başladı, birkaç saat sonra yataktan kalkamayacak bir ağrı girdi ve birden su geldi.
Su geldikten sonra sancı için dakika saydım, 4 dk olana kadar doktorumu aramadım.
Sancı dediğim regl ve gaz sancısı gibi bir şeydi.
Bazılarında böyle işliyor süreç, bazıları 12 saat içinde doğuruyor nişan gelince.
Ama en önemli şey sakin ve dingin olmanız.
Bebeğiniz için şuan yapabileceğiniz yatıp bir güzel uyumak.
Doğumda size ve gücünüze çok ihtiyacı olacak, aynı şekilde sizin de eşinize.
Mis gibi bir uyku çekin.