Nişan Günü kutlanmalı mı?

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
Kızlar bizim 17 Eylül eşimle nişan tarihimiz, ben özel günleri kutlamayı seviyorum zaten ilk yılımız sizde nişan gününüzü her yıl kutlar mısınız? Eşime birde hediye almak istiyorum acaba nasıl birsey alabilirim. O günü nasıl kutlamalıyız? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden tesekkurler hepinize.

herkesin önem derecesi farklı sanırım ben açıkçası kutlamayı düşünmüyorum konusu geçer tabi o gün ama özel bir kutlama yapmam hem tanışma-söz-nişan-kına-düğün -doğum günü-sevgililer günü-anneler günü vs vs uzayan listede bu kadar özenemem sanırım bay gelir bana :))))

herkesin önem derecesi farklı sanırım ben açıkçası kutlamayı düşünmüyorum konusu geçer tabi o gün ama özel bir kutlama yapmam hem tanışma-söz-nişan-kına-düğün -doğum günü-sevgililer günü-anneler günü vs vs uzayan listede bu kadar özenemem sanırım bay gelir bana :))))

Bende eşime diyordum bunu kutlarız şunu kutlarız diye sonra benim aklımdan uçtu gitti 17 eylül :( o bana hatırlattı o gun bir yemek yeriz diye, öyle olunca da bende ona brsy almak istedim. Eger beni yemege götürürse bende onu düşündügümü göstereyim istedim.

ben ilk nişan yıldönümümü kutladım.. onda da henüz düğünümüz olmadığı için. artık kutlamam herhalde :)

bırak kutlamayı aklımızdan bile geçmedi nişanı kutlamak...
zaten 2,5 yıllık evliyim...
ilk evlilik yıdönümünde küstü bana eşim
ikinsinide unuttu..
bişey beklemiyorum artık kendisinden...

ben de nişanı kutlamayanlardanım.ilk zamanlar özel tarihler az olup romantizm çok olunca aklına gelebiliyor. ancak zamanla ya nişan tarihimizin akşamı ya da bir iki gün sonra "aaa dün bizim nişan tarihimizdi" diye konu arasında geçiyor sadece..arkasından da "vay be ne çabuk geçiyor yıllar" geliyor. nokta.başka konu...

kızlar bizim 17 eylül eşimle nişan tarihimiz, ben özel günleri kutlamayı seviyorum zaten ilk yılımız sizde nişan gününüzü her yıl kutlar mısınız? Eşime birde hediye almak istiyorum acaba nasıl birsey alabilirim. O günü nasıl kutlamalıyız? Fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden tesekkurler hepinize.

ben kutlayacagız her gunu diye diye dilimde tüy bitmişti unutan ben olmuustum artık kutlmamıyoruz zaten gereksızmiş bencede

Her ayını kutlayan sevgililer varken sizin nişanlılık yıldönümünüzü kutlamanızda bir sorun yok. Yemeğe çıkmak iyi bir fikir. Hediye kısmına gelirsek; ben her zaman ihtiyaç duyulan şeylerin hediye edilmesi taraftarıyım. Mesela, eşiniz kullanıyorsa, değişik, şirin bi kravat alabilirsiniz, hem o güne özel küçük bi simge olur. :)

evlilik yıl dönümümüzü kutlasında nişan günü eksik kalsın ki ben evlilik yıldönümünden de ümitli değilim öküzümle valla önüne bi balya saman koyucam yakında ya ne bu kabalık ALLAHIM:19:
ama siz kutlamak istiyorsanız kutlarsınız tabi romantik ve ince bir sevgilin varsa:)

Son düzenleme:
bizim ilk yıl olunca galiba kutlarız. Sonra bizde unutanlardan oluruz sanki çünkü evlenince düzen degişiyor insanı bir telas alıyor evlenmeden ekmek elden su gölden oluyor ama evlenince çalış merve,işten çık evde aşcı merve temizlikci merve derken o koşturmaca da insan herseyi unutuyor zaten :((

evlilik yıl dönümümüzü kutlasında nişan günü eksik kalsın ki ben evlilik yıldönümünden de ümitli değilim öküzümle valla önüne bi balya saman koyucam yakında ya ne bu kabalık ALLAHIM:19:
ama siz kutlamak istiyorsanız kutlarsınız tabi romantik ve ince bir sevgilin varsa:)

:) merak etme canım erkeklerin hammaddesi aynı genelde ben çok dedigim için benim ki kutlama ihtiyacı duydu galiba ama evlenince ben özel günleri unutur oldum zaten :) bizim daha cicim aylarımız o yuzden unutmuyor benim ki pek bende ona bir süpriz yapıyım diyorum

:) merak etme canım erkeklerin hammaddesi aynı genelde ben çok dedigim için benim ki kutlama ihtiyacı duydu galiba ama evlenince ben özel günleri unutur oldum zaten :) bizim daha cicim aylarımız o yuzden unutmuyor benim ki pek bende ona bir süpriz yapıyım diyorum

eşin eve gelmeden kendini bir kurdelayla bağla ve al sana hediye de çünkü hayatım ben senin için en büyük hediyeyim zaten de:9:bence erkeklere çok bile:9:

Her ayını kutlayan sevgililer varken sizin nişanlılık yıldönümünüzü kutlamanızda bir sorun yok. Yemeğe çıkmak iyi bir fikir. Hediye kısmına gelirsek; ben her zaman ihtiyaç duyulan şeylerin hediye edilmesi taraftarıyım. Mesela, eşiniz kullanıyorsa, değişik, şirin bi kravat alabilirsiniz, hem o güne özel küçük bi simge olur. :)

tesekkur ederim fikir verdigin için canım, evet çok hoş olur ama benim eşim kravat kullanmaz :(( ama ihtiyacı olan birsey güzel fikir mesela bir kazak bir sweet gibi sürekli kullanabilecegi olabilir :))

bu konuda abartı Mühendisi sayılırım... ve tek abarttıgım konudur.. tanışma yıldönumu, ilk kahvaltı yılldönumu, ilk yemek yıldönumu, söz, nişan, evlılık, nikah vs uzayıp gıden listemız vardır.. ayrıca küsme yıldönumu kutlamıştık.. sonuç ogun gıne küsmuştuk:)) tabı 2 saat sonra barıştık.. tabı bunlar dışarda vs olmaz genelde.. evde kutlanır genelde.. ama her sene aynı gun aynı yerde kahvaltı mutlaka yapılır.. :)

hedıye gibi bır beklentı vs olmaz.. gereksız masraf gelir bana.. başbaşa geçen bır gun herşeye deger.. :))
ve maddıyatla ölçulen hedıyelerı sevmıyorum.. el emegı, göznuru olmalı.. ugraşmalı, zahmet vermelı bana verecegı hedıyeye...:)) bu yuzden pek hedıye alamıyorum :))

Eğer siz istiyorsanız neden kutlanmasın illa sadece belirgin
olanlar mı kutlanmalı evlilik yıl dönümleri gibi mesela biz sevgilimle
çıkmaya başladığımız günün her ayını kutluyoruz yani her ayın 17 si
bizim için özel, tabi özellikle 17 ocak daha da özel yıldönümü olduğu için :)
ve ilerde evlilik yıldönümü haricinde ilk sözlendiğimiz günü de
nişanlandığımız günü de kutlamayı düşünüyorum ben

Son düzenleme:
bu konuda abartı Mühendisi sayılırım... ve tek abarttıgım konudur.. tanışma yıldönumu, ilk kahvaltı yılldönumu, ilk yemek yıldönumu, söz, nişan, evlılık, nikah vs uzayıp gıden listemız vardır.. ayrıca küsme yıldönumu kutlamıştık.. sonuç ogun gıne küsmuştuk:)) tabı 2 saat sonra barıştık.. tabı bunlar dışarda vs olmaz genelde.. evde kutlanır genelde.. ama her sene aynı gun aynı yerde kahvaltı mutlaka yapılır.. :)

ben hepsini kutlamaya kalkarsam eşim vazgecer benden o da çok sevmez böyle günleri :) ama birde huyu var birsey yapsa aynısını fazlasıyla o da bekler, evde yemegi ben yapınca dısarı da yemek yemekte benim için bir hediye olacak tabii o gun bende ona küçük bir hediye alırsam onu düşündügümü gösterebilirim

Back
X