Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım var mı özellikle yaptığın ekstra bir şey belki bizlere de bahane olurHadi inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
Pko mi var sendede ?Canım ben ikinci çatlatma iğnemi oldum 5.gün eşimde bende bir gün arayla ilişkiye giriyoruz doktorun tavsiyesiyle sağa yatıyorum bitki çayı maydonozdan kaçınıyorum düşük riski var bolca bal ceviz tüketiyoruz çok önerdiler bakalım inşallah![]()
Ay hadi inşallah ya bende bu ay çok ümitliyimO totemde bende varım bu ay olacakAllahın izniyle
![]()
Amin inşallahAllah herkesin gönlüne göre versin![]()
Adetlerim günü gününedir taş çatlasın bir gün öne çeker ama hiç gecikmez değerlerim normal bu 3. Denemeler inşallah çok bekletmez çünkü zaman geçtikçe sabırsızlanıyorumAy hadi inşallah ya bende bu ay çok ümitliyimAllahın izni ile olur umarım bende pko var ve çikolata kisti soğan suyuyla adet oldum beklemedeyim :)
Mutlu haberler alırsın hemen inşallah bizim 4. Denememiz ama negatif sonuç olunca üzülüyorum.Adetlerim günü gününedir taş çatlasın bir gün öne çeker ama hiç gecikmez değerlerim normal bu 3. Denemeler inşallah çok bekletmez çünkü zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum![]()
Yok canım bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecekPko mi var sendede ?
Çok isteyince mi olmuyor anlamadım ki yaBizde dört aydır deniyoruz. Bir kimyasal dışında tık yok...
Birşey çıkmaz inşallah canım sağsalim gebe kalırsınYok canım bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek
Zamanını bekliyor diyorum kendimce...Çok isteyince mi olmuyor anlamadım ki ya![]()
Bende ne kadar istediysem o ay olumsuz olduZamanını bekliyor diyorum kendimce...![]()
Aynen, destek bulalım. İnşaallah bu ay olacakBende ne kadar istediysem o ay olumsuz oldunasip değilmiş diyorum bakalım bu ay nasıl olacağız hep birlikte yazalım
Hoşgeldinnn canım belki bende çatlatma iğnesi olabilirim nisanda güzel haberler alırsın inşallah canımbende geldımmmm,,
catlatma ıgnesı oldum pazar gunu beklemedeyım