• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan havlum ve bohçaaam :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

merham@for.all

köpüklü kahve
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
İzmir
$S5001327.webp
$S5001330.webp

nasıl olmuşş..tepsimi eklemiştim..takım yapmaya çalıştım olmuş muu?

çok hoş gözüküyor canım allah tamamını erdirsin bende takım almıştım çok hoş duruyor böyle takım olunca .

canım anladım evet elinize sağlık ama bizde öyle marifetler yok maaleseff hazır alıyoruz.:) yoksa bende ellerimle yapmak isterdim mesela hep istedim havlu yapayım üstüne de isimlerimizi yazayım:(:(:(

belki de vakit sıkıntı oluyordur..değilse yaparsınız bence..göründüğü kadar zor deil..ben de kpssyi atlattım verdim bu işlere kendimi :)

yok canım yetenek meselesi bende o yetenek yok birde birebir öğrenmem lazım bişeyi yapmam için etrafımda yapanda yok görmeden öğrenemem ben :(
ama keşke isimlerimiz yazılı bir havlu yapabilseydim:(

yok canım yetenek meselesi bende o yetenek yok birde birebir öğrenmem lazım bişeyi yapmam için etrafımda yapanda yok görmeden öğrenemem ben :(
ama keşke isimlerimiz yazılı bir havlu yapabilseydim:(

canım bendede aynı dert var bende yapamıyorum böğle şeyle birebir görerek öğrenmem lazm bende isim yazmayı çok istiyorum

maalesef ben de bu konulardaki yeteneksizlerdenim.bu tür emeklere inanılmaz saygı duyuyorum. tebrikler...

Back
X