• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Hazırlıgı

pumpkinspicelatte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
58
56
88
34
Selam akradaslar, okudugunuz icin tesekkurler oncelikle. Ben 26 yasindayim 1 ay sonra nisanim, yil sonuna da dugunum var. Simdi nisan hazirliklarina basladik. Evde sade bir nisan olacak. Malumunuz bohca hazirliyor sozlumun ailesi. Bana kv telefonda dedi ki guzelim cok mutevazisin hic bir sey istemiyorsun lutfen ne istersen soyle aklinda hoc bir sey kalmasin istiyorum dedi. Ben de tesekkur ettim cunku teklif etmesi bile cok mutlu etti dogrusu. Herneyse, ben yine de cok bir sey istememek adina ama bohcamda da eksik olmasin diye bir cok sey aldim (kendi butcemle, calisiyorum) parfum, krem seti canta vb. Sozlume verdim ki bunlari koyarsiniz diye. Kayinvalidemden de bir elbise, bir saat, bir de cuzdan icin nisanlima soyledim. Hepsi makul seylerdi sezon sonu indirimi filan takip ediyorum ki insanlara ayip olmasin diye. Ki bunu onlar teklif etti butun bunlar alinsin diye. Herneyse bugun sozlumle telefonda sohbet ediyoruz, annesi cay getirdi dedi ki "ne o seninki bugun bir sey istemedi mi hayret" Ben sok oldum nisanlim mikrofonu kapadi anne cikarmisin telefondayim dedi. Simdi de mesaj atmis anneme kizdim filan diye. Keske samimiyetine guvenip istemeseydim diyorum ama bir yandan da teklif etti. Demek ki alay konusu yapiyor evde. Nisanlima dedim ki annen samimi degilmis bana karsi, zamana birakalim eger ki samimiyse ben utanirim telafi ederim degilse de zamanla ortaya cikar zaten dedim. Sizinle dertlesmek istedim dogrusu. Ben mi hataliyim kendimi sorguluyorum surekli...

Yazık canım ya böyle tatlı heyecanları illahi bozucak bişey oluyor takma kafana bi daha da güvenme kv nın samimiyetine
bişey ister misin diye sorunca ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın kafi bana de ki bilsin foyası nın çıktığını... :KK50:

Cok tesekkur ederim arkadaslar, ben istesem digerlerini de alirdim ama sonucta nisan bohcasi onlar aliyorlar cignemeyim diye dusundum. Ki benim cok dominant bir annem var o da surekli ne bicim nisanli kizsin bir sey istemiyorsun diyor. Simdi bunu duysa kvnin evine benzin doker vallahi :D zaten surekli birilerini idare etmeye efor harciyoruz baska bir sey yaptigimiz yok. Ne desem bilemedim dogrusu. Daha bir sey isteyemem ki ben onlardan. Cokta muhim degil bir sey almasaydi da bu samimiyetsizligini gormeseydim keske...

Ortada bir tuhaflik var. Kvnin senin musait bir gununde alisveris ayarlamasi gerekiyordu. Sadece lafla olmuyorki uygulama gerek. Sonra senin aldiklarini onlara vermende tuhaf istediklerinde tuhaf, o ztn bohca icerigini biliyor. Nisanlinda tuhaf nisanlim istiyor demicekki sunlar alinacak alalim diyecek yada seninleyken alacak eve goturecek

Hepimiz cok yogun calisiyoruz dogrusu. Olabildigince uzaktan halledelim en son konusuruz demistik cogu siparisi internetten veriyorum mesela boyle bir gunde toplu alisverise cikcacak sekilde degil.

Kayınvalide şimdiden gerçek yüzünü göstermiş demek ki. Ne kadar kötü niyetli biriymiş öyle .

Oooo çok fena ama en azından baştan görmüşsun yüzünü ona göre mesafeli ol.

Kayınvalide milletine hanımlık,tok gözlülük,kibarlık hiç yaramaz.Yerinizde olsam bu söylediklerini duyduğumu açıkça belli eder,hiçbir şeyinize muhtaç değilim der,hem ailemi hem nişanlımı bu konudan haberdar eder o boşboğaz kadını da bir daha konuşacağı Zaman on kere düşündürtürdüm.

Ama muhakkak bohça yapmamız lazım,ailem,annem için bu önemli diyorsan hiç internetten ordan burdan uygun fiyatlı şeyler arayıp parça parça almam,bir gün belirleyip ucuz pahalı demeden ocaklarına incir ağacı dikiverirdim.

Nişanlıyken altın alışverişine çıkacağımızda nişanlım annesinin yanında "çok pahalı bir şey almayacağız,bunu baştan konuşalım" demişti.Halbuki o güne kadar ne istersen alacağız diyordu kocam.Hiçbir şey söylemeden nişanlıma öyle bir bakış baktım ki o gün altın alışverişinden Trabzon hasırı set ve 50 şer gramlık iki mega bilezikle döndük.Halbuki incecik beyaz altın bir set ve inci kolyeden başka bir şey istemiyordum.Kaşınanı çok fena kaşırım.Kimsenin elalemin kızına-oğluna "sen orada bi dur" tavrıyla has hudut çizmeye hakkı yok.Karşı taraf iyi niyetliyse iyi niyetli olunur.

Zaten bohça ya konulacak birçok şeyi kendim aldım diyorsun. Keşke hiçbirini vermesiydin, senin paranla millete hava atacaklar. Kadın baştan hiçbir şey istemiyorsun ne olur iste demiş (alt metinde söylenen aslında hiçbir şey isteme yine de. Gözün tok olsun demek oluyor)

Bir daha bohça yapalım ne lazım derse bu söylediğini hatırlat mutlaka.

Kayınvalide milletine hanımlık,tok gözlülük,kibarlık hiç yaramaz.Yerinizde olsam bu söylediklerini duyduğumu açıkça belli eder,hiçbir şeyinize muhtaç değilim der,hem ailemi hem nişanlımı bu konudan haberdar eder o boşboğaz kadını da bir daha konuşacağı Zaman on kere düşündürtürdüm.

Ama muhakkak bohça yapmamız lazım,ailem,annem için bu önemli diyorsan hiç internetten ordan burdan uygun fiyatlı şeyler arayıp parça parça almam,bir gün belirleyip ucuz pahalı demeden ocaklarına incir ağacı dikiverirdim.

Nişanlıyken altın alışverişine çıkacağımızda nişanlım annesinin yanında "çok pahalı bir şey almayacağız,bunu baştan konuşalım" demişti.Halbuki o güne kadar ne istersen alacağız diyordu kocam.Hiçbir şey söylemeden nişanlıma öyle bir bakış baktım ki o gün altın alışverişinden Trabzon hasırı set ve 50 şer gramlık iki mega bilezikle döndük.Halbuki incecik beyaz altın bir set ve inci kolyeden başka bir şey istemiyordum.Kaşınanı çok fena kaşırım.Kimsenin elalemin kızına-oğluna "sen orada bi dur" tavrıyla has hudut çizmeye hakkı yok.Karşı taraf iyi niyetliyse iyi niyetli olunur.

Kesinlikle haklisiniz taktigi taki da tek basima benim degil yaptigi x bir sey de degil aslinda ogluna yapiyor bir nevi oyle dusunmek lazim. Taki konusunu konusmadik bile annem sordukca bana karnima agrilar giriyor. Galiba biraz ezik davraniyorum. Nisanlima dedim o da taki konusunu annesine iletmiyoe galiba oyle bir taki alisverisi olmayacak.

Sen niye bohçaya koyup yollasınlar diye bişeyler alıyorsun ki? Al kendi çeyizine koy.. inan bakıyorum iyi niyetli bişey istemeyem kızlar değil herşeyi isteyen kızlar kıymetli oluyor. . Bundan sonra ona göre davran..

Zaten bohça ya konulacak birçok şeyi kendim aldım diyorsun. Keşke hiçbirini vermesiydin, senin paranla millete hava atacaklar. Kadın baştan hiçbir şey istemiyorsun ne olur iste demiş (alt metinde söylenen aslında hiçbir şey isteme yine de. Gözün tok olsun demek oluyor)

Bir daha bohça yapalım ne lazım derse bu söylediğini hatırlat mutlaka.

Cok haklisiniz orada da annemden cekiniyorum dogrusu. Ustume cok geliyor yuksek muhendis oldun elaleme rezil etme beni diyor bohcana bak derler diyor. ben de isteyemedigim icin arada kendim halletmeye calisiyorum kimse nisan bohcasindan kisarak zengin olmamis kimse fakir de olmaz oraya iki parca fazla koyarak. Hem annem hem onun annesi kostek oluyolar bana sadece bence. Ben sessizim nisanlim desen o da ayri. Harika biri cok calisiyor evimizi duzenimizi kurmak icin ama bazi konularda annesini goremiyor bence. Zamanla gorecektir diye dusunuyorum.

Kesinlikle haklisiniz taktigi taki da tek basima benim degil yaptigi x bir sey de degil aslinda ogluna yapiyor bir nevi oyle dusunmek lazim. Taki konusunu konusmadik bile annem sordukca bana karnima agrilar giriyor. Galiba biraz ezik davraniyorum. Nisanlima dedim o da taki konusunu annesine iletmiyoe galiba oyle bir taki alisverisi olmayacak.

Sen bu kadınla hiç muhatap olma,anneni sür sahaya dinsizin Hakkı'ndan imansız gelsin.Seni fazla naif bulmuş,kendi bohçanı tamamen senin yapmanı istiyor anlaşılan.(Bence bohça feci lüzumsuz bir adet)

Ayrıca "seninki bugün bir şey istemiyor mu?" lafını ederken nişanlının seninle konuştuğunu fark etmediğini hiç sanmıyorum.Basbayağı çok şey istediğini ve onların bundan rahatsız olduğunu sana duyurmaya çalışmış.Sen de bir dahakine "x hanım,düşündüm de haklısınız.Tek tek söylemekle olmuyor." deyip ellerine kol kadar bir liste verin görsün her gün bir şey istemek neymiş.

Back
X