- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi pumpkinspicelatte
Annenin sana baskı yapmasına izin verme. Benimkine kalsa neler neler lazımdı. Ona boyun eğmedim. Sen karışma dedim. Takı dedi olmayacak takı falan dedim. Bu sayede takı az olunca bir şey diyemedi. O ne kadar uyardıysa da sorduklarında benim istediğim bir şey yok dedim. Şunu istedin diyemezler. Hem de eşimin bir annesi var, kadın emekli maaşının yarısıyla geçiniyordu o sırada. Canını mı alayım diye düşündüm yani. Yine elinden geleni yaptı sağolsun. Sen eşinden eminsen öyle şeylere bakma. Gösteriş için de bir şey yapma. Biz yapsak gösteriş için ödeyecek olan eşim ve dolayısıyla ben olacaktık. Annem de tutturmuştu onun erkek annesi olarak biriktirmiş olması gerekiyordu diye. Ben de ne biçim konuşuyorsun sakın bunları insanların önünde söyleme demiştim.Cok haklisiniz orada da annemden cekiniyorum dogrusu. Ustume cok geliyor yuksek muhendis oldun elaleme rezil etme beni diyor bohcana bak derler diyor. ben de isteyemedigim icin arada kendim halletmeye calisiyorum kimse nisan bohcasindan kisarak zengin olmamis kimse fakir de olmaz oraya iki parca fazla koyarak. Hem annem hem onun annesi kostek oluyolar bana sadece bence. Ben sessizim nisanlim desen o da ayri. Harika biri cok calisiyor evimizi duzenimizi kurmak icin ama bazi konularda annesini goremiyor bence. Zamanla gorecektir diye dusunuyorum.
İki tarafı da umursamayın.