• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan hediyesini satmak

neden saygısızlık olsun ki altın yani sonuçta, her zaman değerli, maddi değeri kaybolmayacak bişey, yıllarca evde duran takı olsa ne olur yeni alınmış olsa ne olur, zaten künye sevmiyormuşsun yeni olsa da sevmeyecektin, bence saygısızlık olarak algılayıp kendini doldurma, bence dursun evlendikten çok sonra satarsın
Anlatamadım derdimi gitti.. Saygısızlık dediğim eski olması değil PİS olması. Eski olması hatta daha makbul belki de "aile yadigarı" olarak düşünülebilir ama benim derdim o künyenin örgülerinin arasında resmen siyah siyah balçık gibi PİSLİK olmasıydı. Ve hayır kendisine de nişanlıma da hiçbir şey söyleyemedim bu duruma dair. Üzüldüm sinirlendim ve nutkum tutuldu. Zaten yapı olarak kendime yapılan haksızlıklara laf söyleyebilen bir insan değilim; o yüzden de bu durumdayım sanırım benim de herkes gibi 20 tane bilezik isteyip 19 tane gelince kapris yapmam lazımdı... Alt tarafı plastik de olsa TEMİZ bir şey istedim ne şımarıklığım kaldı ne başka bir şey..

Anlatamadım derdimi gitti.. Saygısızlık dediğim eski olması değil PİS olması. Eski olması hatta daha makbul belki de "aile yadigarı" olarak düşünülebilir ama benim derdim o künyenin örgülerinin arasında resmen siyah siyah balçık gibi PİSLİK olmasıydı. Ve hayır kendisine de nişanlıma da hiçbir şey söyleyemedim bu duruma dair. Üzüldüm sinirlendim ve nutkum tutuldu. Zaten yapı olarak kendime yapılan haksızlıklara laf söyleyebilen bir insan değilim; o yüzden de bu durumdayım sanırım benim de herkes gibi 20 tane bilezik isteyip 19 tane gelince kapris yapmam lazımdı... Alt tarafı plastik de olsa TEMİZ bir şey istedim ne şımarıklığım kaldı ne başka bir şey..

Ben size hak verdim.
Miktar veya takılanı beğenmemek değil derdiniz. bencede asgari özeni hak ediyor herkes. nezaket gereği en azından bir kuyumcuya goturup 5-10 liraya temizletilebilirdi.
Canınızı bu kadar sıkmayın, siz de daha az ozenli davranırsınız bundan sonra.
Takılar şimdilik kalsın. pekçok arkadaşın dediği gibi nisan bu ne olacağı belli olmaz.

Back