nişan için şafak sayan kk hatunlarının yeni adresi buyrun =)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhaba kızlar ben de nişan için şafak sayıyorum artı birde asker şafağı sayıyorum bende şafak çok daha bizim nişan günümüz belli değil ama ay olrak temmuz ayı gibi düşünüyoruz cnm

benden başka nişan şafağı sayan varsa buyrun burda nişan için neler yapacağımızı konuşalım birbirimizden fikir alalım olur mu kızlar herkese hoş sohbetler diliyorum kızlar

maşallah tatlım benim benimkide sözüm olucak haftaya eylüldede nişan gibi ama genede belli değil sözüme 6 ay kaldı cok heyecanlıyım

maşallah tatlım benim benimkide sözüm olucak haftaya eylüldede nişan gibi ama genede belli değil sözüme 6 ay kaldı cok heyecanlıyım

duygu ne bu acele kız sen benden önce evlenirsin valla bu gidişle

yok anam benim dur daha seneyeee senin benden önce gidicen kesinnn çeyiz ne alemde bakalım mutfak esyaların hazırmı

bi çok şeyim hazır cnm tek eksiğim aşkım beyaz eşya tarzı şeyleri bnm ki gelince alcaz bakalım temmuz ayında nişanı yapalım da önce

bi çok şeyim hazır cnm tek eksiğim aşkım beyaz eşya tarzı şeyleri bnm ki gelince alcaz bakalım temmuz ayında nişanı yapalım da önce

ayhh benim söz olsunda babakrız dadlum daha elbise falan filan bile almadık persembe günü bakılacak

ayy burası benim topikiiimmm
ben de sayıyorum
144 gün sonra tontiş nişanlımla kavuşucaz inşaAllah

Son düzenleme:
kızlar bende safak sayanlardanım gercı benım nısana daha 8 ay var ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…