Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar sizce en ideal nişanlı kalma süresi nekadar?
Benim şu an bir beraberliğim var. 1,5 sene beraberiz ve 7 ay nişanlıyız. Nişanlım bu yaz'a düğün yapmak istiyor...ama ben daha kararsızım bu konuda.
Evet bunun farkındayım zaten, çünkü baya bir kavga ediyoruz bu dönemde. Ama sorun da şu ; benim okulum var daha, ve annem tutturdu okulunu bitireceksin diyeBence çok uzatılmamalı.. Çünkü evlilik sürecine bir kez adım atıldığı zaman çeşitli stres faktörleri de araya giriyor. Uzmanlar arayı çok uzatmamaktan yana.
Evet bunun farkındayım zaten, çünkü baya bir kavga ediyoruz bu dönemde. Ama sorun da şu ; benim okulum var daha, ve annem tutturdu okulunu bitireceksin diye
Konuşuldu, ama nişanlım biraz sabırsız bu konuda, ama zaten üniversite okuyorum ve alacağım diplomayı da aldım sadece okuduğum bölümün bir yükseğini okuyorum şu an. Ama annem illa bitereceksin diyor. Benim motivasyonum kalmadı okumak için zaten...Hımm nişandan önce konuşulmadı mı bu durum peki ?
Konuşuldu, ama nişanlım biraz sabırsız bu konuda, ama zaten üniversite okuyorum ve alacağım diplomayı da aldım sadece okuduğum bölümün bir yükseğini okuyorum şu an. Ama annem illa bitereceksin diyor. Benim motivasyonum kalmadı okumak için zaten...
Evet bunun farkındayım zaten, çünkü baya bir kavga ediyoruz bu dönemde. Ama sorun da şu ; benim okulum var daha, ve annem tutturdu okulunu bitireceksin diye
Konuşuldu, ama nişanlım biraz sabırsız bu konuda, ama zaten üniversite okuyorum ve alacağım diplomayı da aldım sadece okuduğum bölümün bir yükseğini okuyorum şu an. Ama annem illa bitereceksin diyor. Benim motivasyonum kalmadı okumak için zaten...