Nişan Nişan kıyafetim için ufak bir yardımmmm :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

yumyumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
170
54
123
kızlar merhaba nişan kıyafetim saks mavisi straplez uzun bir elbise arkasında hafif kuyruğu var göğsünde 2 parmak kadar minik işlemeleri var gümüş rengi :nazar::3:

şimdi asıl konumuza gelelim:3: gülben ergenin son klibinde taktığı bir omuz aksesuarı var böle silikonla vücuda yapışıyor gümüş rengi acilen ondan bulmam lazım öle birşey takmak istiyorum aslında ben elbisemin kumaşından sadece sol elime takıcağım gümüş renkli işlemeli bir eldiven yapıcaktım ama omuz aksesuarını görünce bayıldım googleda aramadığım yer kalmadı hiçbir bilgi yok o tarz şeylerin satıldığı bir yer bilen gören varsa lütfen help meeeee:37::37::37:

internetten özel tasarımcıların adreslerine bir göz at derim tatlım ancak özel tasarım yapan yerlerde bulabilirsin diye düşünüyorum. Bahsettiğin aksesuarların ismi apolet. Benim anladığım o yani canım.:)

2017 nişan kıyafetleri bölümünde 650 çeşit var isterseniz bir bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım apolet tahtakalede bir sürü bijüterici var aslında kesin oralardan bulunma bişey ama marka olmadığı zmn bulmak çok zor çok değişik güzel bir aksesuar olucak bulursamm allahım lütfenn yaaa :1:

tahtakalede gördüğümü hatırlıyorum bence vaktin olduğunda bi çıkıp bak derim. birde kule dibinde bng diye bir tasarım mağzası var. ordada olabilir.. ama önce internetten araştır belki online mağazalarda bulabilirsin hem yorulmamış olursun..:)

googleda aramadığım yer kalmadı hiçbir bilgi yok desem inanmazsınız sanırım bana :5:

gülbenciğimi arıcam en sonunda :62:

ahh canım yaa istediğin şeyi bulamamak nedemektir çok iyi bilirim:) inşallah en kısa zamanda bulursun aradığını. aklımda bulunsun görürsemde biryerlerde mutlaka yazarım.

kızlar yardım edicek başka kimse yokmu gözünüze çarpan herhangi birşey yokmu ??

ahh canım yaa istediğin şeyi bulamamak nedemektir çok iyi bilirim:) inşallah en kısa zamanda bulursun aradığını. aklımda bulunsun görürsemde biryerlerde mutlaka yazarım.

çok sağol canım yaaa nişanım 29 ekimde allah kısmet ederse :nazar:
o zmna kadar bulursam süper tek omzuma istiyorum ama biraz uçuk bi kızım sanırım klasik bi tarzım yok o gece bile fark yaratmam lazım hehe:6:

kızlar merhaba nişan kıyafetim saks mavisi straplez uzun bir elbise arkasında hafif kuyruğu var göğsünde 2 parmak kadar minik işlemeleri var gümüş rengi :nazar::3:

şimdi asıl konumuza gelelim:3: gülben ergenin son klibinde taktığı bir omuz aksesuarı var böle silikonla vücuda yapışıyor gümüş rengi acilen ondan bulmam lazım öle birşey takmak istiyorum aslında ben elbisemin kumaşından sadece sol elime takıcağım gümüş renkli işlemeli bir eldiven yapıcaktım ama omuz aksesuarını görünce bayıldım googleda aramadığım yer kalmadı hiçbir bilgi yok o tarz şeylerin satıldığı bir yer bilen gören varsa lütfen help meeeee:37::37::37:

Aradığın şey apolet evet, ama Gülben ergeninkini ünlü bi modacı tasarlamıştı ve gülben ergen bile vücuduna neyle yapıştırdığını tvde söyleyememişti.. Yani biraz gizli bir olay sanırım :1: çünkü insan vücudunu acıtmadan ona bişey yapıştırmak zordur :)

Back
X