Nişan Kıyafetimden Görüntüler

Sacinin rengi cok hos cnm? aceba boyattinmi bende kinamda bu renk isterim saclarimi..

Allah mutlulugun devamini getirsin cok hos gozukuyorsun.

bence çok şık ve güzel arka tarafa denk gelen kuyruk özelliği çok ilğinş geldi bana ben begendim canım mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun.....

evet çok hoş olmuşsun allah tamamına erdirsin canım mutluluklar.kuyruk gibi olan kumaş gerçktn hoş olmuş elbiseye hava katmış.saç modelin vede rengi çok güzel.

Teşekkürler arkadaşlar.arkadaki kısmını çok beğenerek almıştım elbiseyi.sallayınca hoş gözüktü :)
Saçlarım boya ama tam rengini bende bilmiyorum inanın boyaya boya öyle oldu:kedi:

saç modelin çok hoş canım bben de düğünde böyle bir model düşünüyorum nasıl tarif ettin kuaföre

elbisen de çok hoş tebrik ederim allah tamamına erdirsin

saç modelin çok hoş canım bben de düğünde böyle bir model düşünüyorum nasıl tarif ettin kuaföre

elbisen de çok hoş tebrik ederim allah tamamına erdirsin

Amin herkese teşekkürler.saçım için aynı kuaförden çıt çıt kiraladım ve iri maşa istediğimi söyledim.nişan günü gittiğimde çıt çıtlara maşa yapılmıştı.kendi saçımada maşa yapıldıktan sonra çıt çıtları eklediler ve yandan tokayla tutturdular.güvendiğin bi kuaföre gidince pek sorun olmuyor zaten canım.inşallah istediğin gibi olur saçın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…