Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nisan kuaför hakkinda bilgi

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Merhaba kizlar.
4 eylülde dügünüm olucak ve bende kuaför arayisi icersindeyim..
Cadde kuaför, ugurkan kuaför derkene nisan kuaför diye biyer buldum ümraniyede.. Yurtdisinda oldugum icin tabiki sadece internetden resimler falan gördüm ve iletisime gectim.
100 tl ye gelinbasi ve gelin makyaji yapiyoruz dediler.. Kullandigimiz ürünler kryolan dediler
Bana biraz ucuz geldi.. Cünkü nereye sorduysam porselen makyaj icin 300 le 850 tl arasi diyorlar..
Nisan kuaföre giden yada bilgisi olan varmi?
lütfen yardim edin

bide benim bilmek istedigim gercekten kryolan makyajlami calisiyorlar.. cok önem veriyorum.. yazin sicaginda stresten terleyince akmiyo bozulma olmuyo kryolan da...

bakip bakip cikiyosunuz ya, ask olsun...
bakipta bi yorum yazmayan bitlensin emi :)

Nisanda fena değil ama çokte profösyönel değil bu konuda ben boya kesim için gidiyodum oraya gelin biemiyorum..Sen yönlendirirsen güzel bişeyler çıkar sahibinin adını unuttum o güzel yapıyor..Su var tesettürse kesinlikle tavsiye ederim..bitiful end trendy vardı şimdi arda başka isimle açmış sakın ona gitmeyin derim...Mutluluklar canım ..

saçımı hep orda kestiriyorum güzel oluyor, 1-2 defa da düğün için saçımı yaptırdım gayet güzeldi. sanırım gelin başını da düzgün yaparlar.
ayrıca bağdat caddesinde aşkın kuaförü önerebilirim düğünümde orda yaptırmıştım

Son düzenleme:
cevaplar icin cok tsk ederim..
sitesinde baktim sac modelleri istedigim gibi..
zaten istedigim modeli bildigim icin sorun cikmaz herhalde
bilmek istedigim aslinda sadece makyaj.
yaptiraniniz oldumu kizlar orda makyajini?
akiyomu? profesionel makyaj yapiyoruz diye mail attilar ve profesionel makyajda akma, tekrar tazeleme gibi bi durum olmuyo..
bu konuda yardim ederseniz cok cok sevinicem..
valla sagolun kizlar..

nisan kuaföre geçen hafta gelin başı için gittim dediğiniz gibi makyaj ürünleri krolayn kullandılar herhangi bir akma veya bozulma olmadı gayet kalıcı bir makyajım oldu sıkıntım olmadı düğün boyunca ve tuttuğumuz düğün salonu çok basık ve kalabalık olduğundan terlememek mümkün değildi okadar terlemeye rağmen akmadıysa dahada bişey olmaz o makyaja :) denemiş biri olarak nisan kuaförde gelin başını öneririm...

Krylon makyaj 100 TL olması çok uygun, bence hiç kaçırmayın. Profosyonel makyaj ürünleri, hem kaliteli hemde çok güzel olduklarını duydum:34:

ben gitmedim ama bi arkadaşım gitti beğenmiyor orayı ucuz olduğu için pazar yeri gıbı kımın gırıp çıktıgı bellı degıl dıyor..

nisan kuaföre geçen hafta gelin başı için gittim dediğiniz gibi makyaj ürünleri krolayn kullandılar herhangi bir akma veya bozulma olmadı gayet kalıcı bir makyajım oldu sıkıntım olmadı düğün boyunca ve tuttuğumuz düğün salonu çok basık ve kalabalık olduğundan terlememek mümkün değildi okadar terlemeye rağmen akmadıysa dahada bişey olmaz o makyaja :) denemiş biri olarak nisan kuaförde gelin başını öneririm...

Merhaba, öncelikle yazdiginiz icin tsk ederim. Bi kac sorum olacak: aksama makyajinizi temizlerken zorluk cektinizmi?
Nekadr ödediniz? Rica etsem bi resim görebilirmiyim? Özelden falan?

Cok kararsiz kaldim ya.. Fikirler cok farkli. Kötü diyenlerde var, iyi diyenlerde. Orda olsam gider bi prova yaptiririm ama olmuyo iste

ben gitmedim ama bi arkadaşım gitti beğenmiyor orayı ucuz olduğu için pazar yeri gıbı kımın gırıp çıktıgı bellı degıl dıyor..

hmm yorum icin tsk ederim.. valla sasirdim ben ne yapacagimi..
güzel yapiyo diyenlerde var kötü yapan diyenlerde.. orda olsam gider provaya bi bakardim ama öyle bi imkanimda yok ..

öncelikle sorunu cevapliyim makyajı çok rahat temizledim göz makyajını göz temizleyicisiyle yüz makyajınıda yüz temizleyiciyle çıkardım.Bana mail adresini bırak fotoları maille gönderim sana.

Destinanın yorumuna gelince mantıklıca düşünmek lazım şimdi kalabalık olması işini iyi yaptıkları için değilmidir sizce bence işlerini çok iyi yaptıklarından dolayı yoğunluğu çok bayanlar orayı çok beğendiği için tutuluyordur ben nisan kuaförü yıllardır biliyorum kötü bir müessese olsa bukadar süre işini yapamazdı artı 2. bir yer açmaya gerek duymazdı.Çok kalabalık olabilir ama ona görede kalabalık bir ekibi var bu gözden kaçamaz hakkını vererek konuşmak lazım bence ümraniyede artık marka haline gelmiş bir kuaför

öncelikle sorunu cevapliyim makyajı çok rahat temizledim göz makyajını göz temizleyicisiyle yüz makyajınıda yüz temizleyiciyle çıkardım.Bana mail adresini bırak fotoları maille gönderim sana.

Destinanın yorumuna gelince mantıklıca düşünmek lazım şimdi kalabalık olması işini iyi yaptıkları için değilmidir sizce bence işlerini çok iyi yaptıklarından dolayı yoğunluğu çok bayanlar orayı çok beğendiği için tutuluyordur ben nisan kuaförü yıllardır biliyorum kötü bir müessese olsa bukadar süre işini yapamazdı artı 2. bir yer açmaya gerek duymazdı.Çok kalabalık olabilir ama ona görede kalabalık bir ekibi var bu gözden kaçamaz hakkını vererek konuşmak lazım bence ümraniyede artık marka haline gelmiş bir kuaför

cok sagol canim.. özelden msj attim mail adresimi.. heycanla bekliyorum resimlerini ....

aynı konudan bende müzdaribim desta özel msj atamıyorum şu makyaj fotoğrafını banada göndersen olurmu? nisan kuaförün sitesinden düğün öncesi girmek istediğim solaryumada baktım makyajı ve gelin saçıda iyiyse bende orayı düşünüyodum ama kararsız kaldım :5:

kızlar merhaba , ilkokul veda partimden itibaren tanıdğım sahibi devrim beye güvenerek gecen sene nişan saçım için gittim salonda olmuştu ve haziran ayında hiç akma olmadı makyajı tazelemedim sadece ruj tabiki tazeledim okdar ve bu senede 18haziranda düğünüm için yine orada olacağım kesinlikle:32::32:

aynı konudan bende müzdaribim desta özel msj atamıyorum şu makyaj fotoğrafını banada göndersen olurmu? nisan kuaförün sitesinden düğün öncesi girmek istediğim solaryumada baktım makyajı ve gelin saçıda iyiyse bende orayı düşünüyodum ama kararsız kaldım :5:

hosgeldin aramiza :)
vallah gelinligimi dert ediyodumda gelinligim hic problem olmadi..
bu kuaför stresi bana yetti valla.. nereye gidicem hic bilmiyorum.. saclarim kivircik hemen kabariyo dogru dürüst biyer lazim.. bide yazin sicaginda makyaj akar gider porselen olsun diyorum..
yandik yandik :52::52:

Back
X