Nisan-mayıs ayında tüp bebek deneyecek olanlar???

merhaba arkadaşlar ben mart 23 te aşılama yaptırmıştım bugun 14. günüm ve kanamam başladı :KK43:(( tutmadı belliki okadar kötüyüm ki anlatamam aklım cok karışık yardım almak için yazıyorum tüp bebeğe gecmelıymıyım aşamaları nelerdir ben cunku normal muayene bıle olamıyorum aşılama ve rahim filmimi bile anestezılı yaptırdım aklı verın nolur 3 yıldır evlıyım 1 yıldır ılaslar ıgneler bı tek kımyasal gebelik gecırdım gecen ağustos okadar olmuyo bı turlu sankı :S

arkadaşım tüp bebekte korkulacak bir şey yok hem aşılamadan daha çokşans açısından korkacak bişey yok başta iğne kullanıyorsun göbekten ucu küçük yani kendin yapıyorsun ağrısız tabi bu arada yumurta takibi için doktor muayne ediyor seni 3 günde bir sonra 12 gün sonra falan anestezi altında yumurta toplma oluyor baygın oluyorsun kalktığında ufak bir ağrı sızı oluyor ama çok az yani sonra 3-4-5- gün içinde embriyo transferi oluyor tamamen acısız 5 dakka falan sürüyor sonra 1 saat hastanede yatıyorsun ve çıkıyorsun 12 gün sonra hamilelik testi bu kadar :)

merhaba arkadaşlar; bende 22 nisan adetimin 21. günü eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az olduğu için tüp bebeğe başlanacak. çok fazla heyecanlıyım. bu süreçte neler yapmam gerekiyor.

X