• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan mayisda tedaviye baslayacaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi muko5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb benimde yarın asm'de ön görüşmem var sen kiminle görüşmüştün ne zaman başlıyorsun tedaviye biraz bilgi verebilirmisin

mrb ben aydın arıcıya gittim canım birdahi adetimde başlayacagız yada bir sonrakinde karar vermş değilm 3600 tutuyo ilaçlar hariç ilaçlarda 1000 1500 tutuyormuş hayırlısı bakalım sen kimnle görüşeceksn...?

kizlar lutfen bana yardim edin ben yurt disinda yasiyorum burda tup bebege basliyoruz bu ay ama internette okudugum kadarim la bizim kisi biraz garip bir tedavi annamadim daha doktoruda gormedim soriyim email gondermis ne yapicaz diye sdetimin 1. gununde dogum kontrol hapi almaya basladim 21 gun bitince 1 hafta ara verecem sonra adetin 1 gununde tekrar baslayacam 11 bune kadar sonra inelere basliyacam anniyacaginiz cok sacma lutfen fikir verin...:(((

canım tedavın sacma degıl.sana dr.un uzun protokol uyguluyor.tedavın hayırlı olsun.mutlu haberler alırsın ınsallah

bende 4 mayıs gibi inşallah adet olup 2. tedavime başlayacağım.

mrb ben aydın arıcıya gittim canım birdahi adetimde başlayacagız yada bir sonrakinde karar vermş değilm 3600 tutuyo ilaçlar hariç ilaçlarda 1000 1500 tutuyormuş hayırlısı bakalım sen kimnle görüşeceksn...?

mrb alya bende dün görüşmeye gittim Ebru Hanımla görüştüm,görüşme olumlu geçti c.tesi günü Yeditepe ünv. Cem Bey'le de görüşücem sonra değerlendirip bi karar vericem.Bende senin gibi ne zaman başlıyacağıma karar veremiyorum sanırım daha fazla sitres yaşamamak için bu adetimde başlıycağım hepimiz için hayırlısı olur inşallah....

mrb alya bende dün görüşmeye gittim Ebru Hanımla görüştüm,görüşme olumlu geçti c.tesi günü Yeditepe ünv. Cem Bey'le de görüşücem sonra değerlendirip bi karar vericem.Bende senin gibi ne zaman başlıyacağıma karar veremiyorum sanırım daha fazla sitres yaşamamak için bu adetimde başlıycağım hepimiz için hayırlısı olur inşallah....

hayırlısı canım cuma gununun hürmetine Rabbim bizede hayırlı sağlıklı bebişler versn inş.aydın beyle görüşmeni tavsiye ederm eşimn arkadaşı var orda bize onu tavsiye etti

merhaba arkadaslar.ben bugun doğum kontrol haplarıyla tedaviye basladım.uzun protokol uygulayacak doktorum.adanada ankada tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.gelişmeleri yazarım sık sık.allah hepimşizin kucaklarını doldursun insallahhh :49::49::49::49::49:

EBRUDUR slm bende ankada ya yaptırmaya karar verdim dün gökhan beye gittim regl.min 3.günüydü diğer adetimde başliyoruz hatta reçetemi bile yazdılar...senin ilk denemen mi olacak

Merhaba arkadaşlar...Ben de nisan ayında Allah ın izniyle tüp bebek tedavisine başlıyorum.Haziran ortalarında sonuç almak üzere bir takvim çıkardı doktorumuz...Allah hepimizin hakkında hayırlsını versin...:16:

carmenciiim evet canım benimde doktorum gökhan bey.bende basladım doğum kontrol haplarıyla.sonuçlanması ne kadar zaman alır bişey soylediler mi sana.aynı anda basladık sayılır burdan sık sık yazısalım canım.benim ilk denemem evet.yaşım 26.sen kaç yasındasın ve kaçıncı denemen?tüp bebeğin başarı oranıyla ilgili bişey soylediler mi sana buarada

carmenciiim evet canım benimde doktorum gökhan bey.bende basladım doğum kontrol haplarıyla.sonuçlanması ne kadar zaman alır bişey soylediler mi sana.aynı anda basladık sayılır burdan sık sık yazısalım canım.benim ilk denemem evet.yaşım 26.sen kaç yasındasın ve kaçıncı denemen?tüp bebeğin başarı oranıyla ilgili bişey soylediler mi sana buarada

ben nisanın başında 30 oldum..28 martta hidrosalpenksten dolayı sol tüpüm alındı ve bu ilk denemem olacak,bana adetimin 21.günü iğneyle başlayacağımı söylediler ve kontrole çağırdılar ,oranlarla ilgili bişey sormadım çünkü verecekleri cvp belli...acaba bana neden d.kontrol hapı vermedi ki??? senin adet düzensizliğin mi var?? sıkıntın neydi senin??

carmennn evet canım benim adet düzensizliğim var zamanında olayım diye verdi.bide aşırı yumurtlama sorunum vardı onu baskılamak için verdi.uzun protokol uyguluyor ama benim için farketmez yeterki tedavim olumlu sonuçlansın.eşimde sperm sayısında azlık var canım o yuzden tüp bebek deniyoruz.beni de adetin 17. günü çağırdı kontrole :49::49::49::49::49::49:

ebrudur...
banada uzun protokol dediler ama ben bu uzun kısayı daha bilmiyorum şimdi netin başına oturdumki biraz bişeyler öğrenim diyee..birde benm ssk. yok özel sağlık sigortam var eşimin işinden dolayı o yüzden biraz daha zor işim çünkü sigortanın istediği prosedürü merkeze bi türlü anlatamadım yarın tekrar gidecem umarım bi aksilik olmaz..
bu arada benimde eşimin morfolojisi 8...yani bizdede ikimizde sıkıntı var ama ben hala ümitliyim:))
çalışıyor musun sen ?

carmenn
evet canım çalışıyorum ve sehir dısından geliyorum.bizde de ikimizde de sorun var sayılır.aşırı yumurtlamak da iyi değil canım onu da dengelemeye çalışıyorum.buarada keçi boynuzu kürü verdiler bize ona da basladık eşim için.diğer baslıklara da bakarsan ne sorunlar çözülmüş de bebekler gelmiş canım.ben en basından beriii hiiç olmayacak gözüyle bakmadım.olmazsa da daha ilk denemem canım allahın işi derim tekrar denerim.moral tüp bebekte çook önemliymiş.sakın hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma.olacağına inanıyorumm:49::49::49::49::49::49::49::49:

Back
X