- 1 Şubat 2011
- 4.472
- 105
- 163
Allah yardımcın olsun canım nerde başlıyorsun...?
çok sağolasın alya benim doktorum memorial ataşehirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım nerde başlıyorsun...?
mrb kızlar benim 2. denemm olacak ASM yaptıracagız busefer bir önceki centrum klınıktı hayırlısı bakalım
mrb benimde yarın asm'de ön görüşmem var sen kiminle görüşmüştün ne zaman başlıyorsun tedaviye biraz bilgi verebilirmisin
kizlar lutfen bana yardim edin ben yurt disinda yasiyorum burda tup bebege basliyoruz bu ay ama internette okudugum kadarim la bizim kisi biraz garip bir tedavi annamadim daha doktoruda gormedim soriyim email gondermis ne yapicaz diye sdetimin 1. gununde dogum kontrol hapi almaya basladim 21 gun bitince 1 hafta ara verecem sonra adetin 1 gununde tekrar baslayacam 11 bune kadar sonra inelere basliyacam anniyacaginiz cok sacma lutfen fikir verin...((
mrb ben aydın arıcıya gittim canım birdahi adetimde başlayacagız yada bir sonrakinde karar vermş değilm 3600 tutuyo ilaçlar hariç ilaçlarda 1000 1500 tutuyormuş hayırlısı bakalım sen kimnle görüşeceksn...?
bende 4 mayıs gibi inşallah adet olup 2. tedavime başlayacağım.
mrb alya bende dün görüşmeye gittim Ebru Hanımla görüştüm,görüşme olumlu geçti c.tesi günü Yeditepe ünv. Cem Bey'le de görüşücem sonra değerlendirip bi karar vericem.Bende senin gibi ne zaman başlıyacağıma karar veremiyorum sanırım daha fazla sitres yaşamamak için bu adetimde başlıycağım hepimiz için hayırlısı olur inşallah....
hayırlı olsun tedavin nerde başlıyosun .....
carmenciiim evet canım benimde doktorum gökhan bey.bende basladım doğum kontrol haplarıyla.sonuçlanması ne kadar zaman alır bişey soylediler mi sana.aynı anda basladık sayılır burdan sık sık yazısalım canım.benim ilk denemem evet.yaşım 26.sen kaç yasındasın ve kaçıncı denemen?tüp bebeğin başarı oranıyla ilgili bişey soylediler mi sana buarada