nişan mı acaba,lütfen bakarmısınız kızlar

gokcekuzu84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
105
2
46
İstanbul
35+2 haftalık gebeyim. Dün gece iki defa ve bugün de bir saat kadar önce iç çamaşırımda yeşilimsi renkli mukusa benzer akıntı ile karşılaştım. İçerisinde kan yok.Fakat akıntı koyu kıvamlı ve yoğun... Perşembe günü rutin kontrolüm var, sizce acil hastaneye gitmem gerekir mi? Sancı, kanama falan yok.
35+2 günlük doğan bebek küveze girer mi? Yardım edin kızlar

Nisana pek benzemiyor. Nisan pembe renkte olur. Bence doktorunu bir ara sor.

Kuveze girme isi de bebegine gore degisir. Buna ancak doktor karar verecektir. Umarim dogumun daha gec olur ve de bebek kuvezde kalmak zorunda kalmaz.

nisan kanlı olur bence nisan değildir doktoruna danıs yinede ve nisandan sonra kasılmalar bel ağrıları baslar

canım seni korkutmak istemem ama mutlaka druna danış bebek kaka yapmış olabilir bu da çok acil bir durumdur bizleri de haberdar et

Dün gece bebeğin kaka yapmış olma fikrini düşündükçe acile gittim. Önce doktor alttan muayne etti açılmam hiç yokmuş( bu arada alttan muayne sandığımdan çok daha basitmiş, sezeryan olacağım için alttan muayne olmayacaktım, onu da bu vesile ile yaşamış oldum) Sonra ultrason ile baktı, ultrasonda da herşey iyi idi. Bebeğin suyunun gelme ihtimaline karşın turnusollu bir ped verdi,20 dk kadar bekletti, onda da temiz çıktı. En son kasılma var mı diye nst ye girdim kasılma da çıkmadı.

O gelen yeşilimsi mukus benzeri madde için de mantar ve hafif enfeksiyon var dedi. Yarın zaten doktorumda rutin kontrolüm var o zaman tedavi edilmesi gerekiyormu soracağım, normal doğum düşünmediğim için doğum esnasında bebeğe bulaşma riski olmadığı için içim şimdi rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…