Nişan mı acaba? Yardımmm!!

MOR_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
9
1
36
Bursa
40.4 haftalık hamileyim... dünkü pelvik muayeneden sonra bikaç damla kadar kanamam oldu. Bunun normal olduğunu söylediler. (1 cm kadar bi açılma olduğunu söyledi doktor.. saat 10.00 civarlarıydı...

Daha sonra akşam 18.30 civarlarında ise daha koyu kahverengiye dönen sümüksü bir akıntı vardı.. daha sonra 21.30 gibi tekrar geldi.. Bu sabah da geldi aynı şekilde...

Bu sonradan gelen acaba nişan mı yoksa muayeneden kaynaklanan bişey mi tam ayırd edemedim.. Hiç bir şey yapmayıp sancılarımı bekliyorum.. Umarım doğru yapıyorumdur.. Karnımda da kasılmalar oluyor ama henüz sancım da yok.. Ne zaman doğuracağım ben? senağlama

Ayrıca ilk gebeliğim olduğu için her şey belirsiz... İlginize şimdiden teşekkür ederim...

Canım sanırım doğumun yaklaşmış inşallah sağlıcakla gelir yavrun doktorunu ara ya da git istersen için rahatlasın

40.4 haftalık hamileyim... dünkü pelvik muayeneden sonra bikaç damla kadar kanamam oldu. Bunun normal olduğunu söylediler. (1 cm kadar bi açılma olduğunu söyledi doktor.. saat 10.00 civarlarıydı...

Daha sonra akşam 18.30 civarlarında ise daha koyu kahverengiye dönen sümüksü bir akıntı vardı.. daha sonra 21.30 gibi tekrar geldi.. Bu sabah da geldi aynı şekilde...

Bu sonradan gelen acaba nişan mı yoksa muayeneden kaynaklanan bişey mi tam ayırd edemedim.. Hiç bir şey yapmayıp sancılarımı bekliyorum.. Umarım doğru yapıyorumdur.. Karnımda da kasılmalar oluyor ama henüz sancım da yok.. Ne zaman doğuracağım ben? senağlama

Ayrıca ilk gebeliğim olduğu için her şey belirsiz... İlginize şimdiden teşekkür ederim...

cnm nişan gelmiş :) gözün aydın. hayırlı doğumun olsun inş. ama yine de ara doktorunu. nette okuduğuma göre nişandan sonra 1 hafta içinde sancılar gelip doğum olurmuş.

bence de bahsettigin o sumuksu yapi nisan,su anda vucudunu dinleyip kendini doguma hazirlamak disinda yapabilecegin bir sey yok.Genelde nisandan hemen sonra dogum baslamaz diye biliyorum,sancilarin siklastiginda doktoruna haber vermende fayda var.Allah saglicakla kurtarsin insallah.

ınşallah kızlar... inş hayırlısı ile kurutulur bebişimi sağ salim kucağıma alırım biran önce...

Bir de bu nişanın doktor kontrolü olduğu günün akşamı gelmesi acaba muayeneden kaynaklanabilir mi? yani muayene sırasındaki açılmadan. gerçi bu nişan denen yapı nerede bulunur doktor nereye kadar ulaşabiilir hiç bi fikrim yok ama :) ..............

Yani doğal bi süreç mi acep diye merak ettim.. Bekliyorum bakalım daha sancı filan yok..

Back
X