Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bel ağrım var bayaNişan hafif pembe akıntı diye biliyorum sancınız filan var mı
Nolur nolmaz hastaneye gıdın benceBel ağrım var baya
Hastaneye 2 gün önce gittim çatal yaptılar lekelenme olabilir dediler elle anlaşılır mı ya açılma olduğuNolur nolmaz hastaneye gıdın bence
Hastaneye 2 gün önce gittim çatal yaptılar lekelenme olabilir o zaman az daha bekleyin beyaz olması normal ama risk almayın diye demiştim
Açılma olup olmadığı muayenesi el ile yapılıyorHastaneye 2 gün önce gittim çatal yaptılar lekelenme olabilir dediler elle anlaşılır mı ya açılma olduğu
Onu demiyorum ya evde bakabilir miyiz biz manasında dedimAçılma olup olmadığı muayenesi el ile yapılıyor
Bi tanıdığım ben açılmalarımı kendim kontrol ediyordum demişti eğer anlarım diyorsanız kontrol edebilirsiniz ama nişan gelmesi doğumun başlaması demek sancı vs yoksa nişan değildir benceOnu demiyorum ya evde bakabilir miyiz biz manasında dedim
Ben 6 cm açıklıkla hastaneye kabul edilmiş bir kadın olarak kendi yorumumu yapayım naçizane.Onu demiyorum ya evde bakabilir miyiz biz manasında dedim
Ben 6 cm açıklıkla hastaneye kabul edilmiş bir kadın olarak kendi yorumumu yapayım naçizane.
Değil parmağımı sokarak açıklık kontrolü yapmak, kasılmalar başladıktan ve yoğunlaştıkta sonra nefesimi bile kontrol etmekte zorlandığım olmuştu.
Bence ebeler ve doktorlar kendi en iyi bildiklerini yapmak için varlar. Bırakalım işlerini yapsınlar :)
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi, sevgiler