selam arkadaslar,
benim aklim karisik biraz kararsizim..2008 augstosunda nisanlim istemeye geldi hemen ertesi günü evde söz yaptik. amca, dayi, teyze, hala cagirdik.. söz diye fazla acilmadik.. kendi aramizda yaptik.. ilerde nisan yapariz diye düsünmüstük.. ben almanyada kaliyorum nisanlim türkiyede.. üniv okudugum icin söz keserken 3 yil süre istedik. bu süre icerisinde nisani yaparz diye düsünmüstük..1bucuk senesi bitti. gecen yaz türkiyeye gittik ama hicbirsey yapmadik.. daha dogrusu ben pek istemedim izine gidiyoruz günlerimiz sikisik birde ramazan var stres olmasin diye nisan yapmayi düsünmedim. karsi tarafta teklif etmedi.. dügünümüz 2011 yazin olacak.. nisanlim yüzük taktigimiz güne söz demiyor nisan diyor.. agzini aradim büyük bi nisan yaparmiyiz diye hicbirsey demedi.. daha dogrusu bende kararsizim ne istedigimden...acaba diyorum nisan yapmasam ilerde icimde kalirmi?
bir yandanda o strese gerek yok diyorum hani türkyide kalsaydik olurduda böyle sayili gün falan..sonra bide diyorum masrafa gerek yok..böyle birsey ortaya getirmek kolay degil.. hazirlik falan stres gözümde büyüyor..ne yapsam?
bide nisan hep oynamali müziklimi olur? yani baska ne tür yapabiliriz.. gerek nisanlimin düsünceleri gerekte aile yapimiz acisindan erkek kadin karisik oynamali yapamayiz..
baska alternatifler varmi
cok uzun oldu ya
fikirlerinizi düsüncelerinizi bekliyorum lütfen yardim edin cok kararsizim
sevgiyle kalin