Nişan süreci

madem sevgilinden hayri yok gorumcen varmi ona sor en iisi sen anasini ara deki anne ne zman geliceksiniz? bence direk sor aslinda ben esime demistim ki ( beni isteemey bayramdan sonra geldiler ramazan gecsinmis ne alakaya?) neyse ben esime dedimki tamam bosver ben isime gucume bakarim sanada ii eglenceeleer:) nasil eve gidip anasiyla konusmussa ertesi gece geldiler ( hos ayni gun kayinvalidem aradi kizim biz seni cok seviyoruz neden boyle uzuldun sen gelicez dedi bense dedimki biktim beklemekten >:) ne cesaret hos bu huyumu severler yalan yok bende gelmiyceksiniz sanirim dedim o da iste konustu bayram gecsin oyle boyle diye dedim o zaman hazirlaniyoruz biz yarin aksam :) o da tamam guzelim sen mutlu ol yeter dedi esimde aradi hemen mutlumusn canim bak hal oldu dedi ya ni biraz saalak bu erkekler sen is bitirici ol .. al aklini cocugun yoksa hal edecegi olmuoo

yaa ben hişçbişey anlamadım. Annesi haftada bir arıyo annemle bi muhabbet bi muhabbet... şöyle yapalım böyle yapalım diyo. Gelgelelim ki iş gün vermeye gelince konuşuruz tekar diyo... Bu böyle 2 aydır devam ediyo. Anlamadım ben hani bi problem olsa aramaz heralde diyorum. Haklısın artık resti çekmenin zamanı geldi de geçiyo bile..

NİŞAN TARİHİM 10 NİSAN ÇOK MUTLUYUM...11 nisanda 6.yıl dönümümüz. Hepinizin yorumlarına teşekkür ederim...:66:

İyi de buna erkek arkadaşınla ortak olarak siz karar vericeksiniz. O da ailesine sizin kararlaştırdığı günü söyleyecek ve gelicekler bu kadar basit ama erkek arkadaşınız çok tutarlı ve sağlam adımlar atmıyor gibi sebep bundan kaynaklanıyor bence.

Arkadaşlar ben nişanlandım 9 nisanda:) çok mutluyum... Aranızda bu tarz sorunlar yaşayanlar varsa sadece sabretsin, herşey geçiyoo..Allah bu mutluluğu hepinize nasip etsin inşallah. Bu siteden çok faydalandım. Kıyafet seçimimden bohçama kadar herşeyi burdan yaptım. EN yakın zamanda bütün fotoğrafları paylaşıcam,sizlerinde işine yarar...:nazar:

Back
X