Şimdi 1. si, sizin aileniz sanırsam sadece size takı takmış, damat adayına takı takılmamış. Kayınvalidenizin davranışı her durumda "keko" olsa da (yani beni anlayanmar bu sıfatın yerine ne kullanilabilir yazarsa sevinirim çünkü bazı yerlere bu sıfat çok güzel oturuyor.) sonuçta sizin tarafın altınları onlara geçmediği için pek bir şey denemez gibi. Ayrıca nişanda takılan takılar gelinindir düşüncesi de çok demode ve bencilce. Gerek nişan gerek söz gerek evlilik vs. takılan bütün takılar nişanlınızla sizindir. Ama bence büyüteyin bu durumu büyüyecek gibi görünüyor. Nişanlınızla konuşun eğer laftan sözden anlıyorsa ama o da anneciyse bence konuşmayı bile denemeyin huzurunuz kaçacak.
Kayınvalidenizin davranışı her durumda "keko" olsa da (yani beni anlayanmar bu sıfatın yerine ne kullanilabilir yazarsa sevinirim çünkü bazı yerlere bu sıfat çok güzel oturuyor.)
Altınların kıza ait oldugunu biliyorum herkeste aynı mı diye soruyorum.Artik fake olduğunu düşünüyorum. Geçenki konun baya efsane olmuştu. Şimdide kk'ün yine yumuşak noktasini bulup konu açiyorsun. Sanki bilmiyorsun altinlarin kiza ait olduğunu.
Bizde de oyle oldu canim kaynanam alamadi çünkü ben ustedim esimden annenler altınımı getirsin dedim eve caya davettik verdilerKızlar iyi günler geçende konu açmıştım nişanım olacaktı kırmızı bir elbise almıştım ve kayınvalidem tarafından bir kaç kişide kırmızı elbise almıştı bunun üzerine nişanlıma bir kaç laf söylemiştim ve bir baktım kimse kırmızı giymemiş her neyse konuma gelecek olursak nişanda altınlar takıldı benim ailem tarafından tarafından bana altın takıldı para vs takıldı bunu gören erkek tarafı nişanlımada taktı daha sonra bir baktım annesi nişanlımın üstündeki altın ve paraları aldı çantasına koydu. Nişan altınları ve paralar kızın olurmuş ve kız kendi eksiklerini alırmış herkes erkek tarafı gittikten sonra baya ayıpladı kaynanamın o davranışına kızlar sizce ne yapmalıyım susayım hiç para konusuna girmeyeyim mi yoksa bir laf vurayım mı? Nişan altınları kız tarafının olur herkes için gecerli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?