Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşuna gitmediyse sazan gibi atlayıp yorum yapma bence. Ağzını da bozmak zorunda kalmasın !!Yemin ediyorum şöyle konulara artık ağzımı bozasım geliyor
Kiz cok azmis hic gorgu yokmus seninkilerde benim gelinligim saf altindan bikerem
işte bu kadar taktılar yeterli mi sencenişan fotom
ev
işte bu kadar taktılar yeterli mi sencenişan fotom
işte bu kadar taktılar yeterli mi sencenişan fotom[/QUOTE hıı evet nişanlığına bayıldım gelinlik gibi tıpkı :))))
hıı kıskanç seniçok görgülüyüz biz bi kere çatla da patlaKiz cok azmis hic gorgu yokmus seninkilerde benim gelinligim saf altindan bikerem
Pekala korktum gideyim bari kib butonumu kullandım ama kusura bakmaHoşuna gitmediyse sazan gibi atlayıp yorum yapma bence. Ağzını da bozmak zorunda kalmasın !!
Ben sirf agirligimca altin yapacaklar diye kilo ustune kilo aldim naberhıı kıskanç seniçok görgülüyüz biz bi kere çatla da patla
Ben evlenirken 41 kiloydun altınlar benden ağır çekti ne haberBen sirf agirligimca altin yapacaklar diye kilo ustune kilo aldim naber
100 kiloya ulastim ben dugun olmadan yaaaBen evlenirken 41 kiloydun altınlar benden ağır çekti ne haber