NİŞAN VE DÜĞÜNÜNÜZDE DAMADIN AILESI NELER TAKTI?

ebus84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
17
8
32
Kızlar yakında nişanım var. Erkeğin ailesi kıza neler takar bir bilgim yok. Size ne takıldı nasıl olur bu işler beni bilgilendirirseniz sevinirim :)

Yok canim kesinlikle maddiyatçı bi insan değilim bu konularla pek alakam yok o yüzden sordum çarşıya çıktığınızda ne istiyorsun diye soracaklar ne aldircagimi bile bilmiyorum :KK43:

Nisanda birsey takilmaz diye biliyorum
Ama gonullerinden ne geciyorsa yapabilirler o ayri
Eger istediginiz birsey varsa nisanliniza soyleyin o alsin ailesinden beklemenize gerek kalmaz dolayisiyla hayal kirikligina da gerek kalmaz
Kocaman mutluluklar

BzBVL_7CQAIk44a.jpg

işte bu kadar taktılar yeterli mi sence:KK53:nişan fotom

Nisanda bir sey takmak zorunda degiller.
Nisan kiyafetini aldir yeter.
Dugunde 5 tane burma iste taksinlar :confused: o da yeter gider ne olacak.
Biz onlarida goremicez :KK48:

geçenlerde birisi konu açmıştı. boşanıyorlarmış. kız konusunda şunu da yazmıştı " gelin almaya gelmelerini istemedim çünkü ailesi uzak bi şehirde oturuyordu" falan.. kız iyi niyetinden , yük ve masraf olmasın diye bunu istememiş ama boşanırken kayınpeder "biz almaya bile gitmedik" diye bişeyler söylemiş. haliyle kırıcı olmuş tabi. yani demem o ki emek harcatmak lazım... allah korusun böyle bişeyle karşılaşmayın tabi ama söz hakkınız olmalı. birileri çıkıp senin için çok sey yaptık derse tabi ki yapacaklar..

Gücü neye yetiyorsa onu takmalı, burda sorarsan 10 bilezik takan da vardır hiç takmayan da. O yüzden zorlamamak lazım..

X