Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nikahı iptal ettirirsin sadece nişan atmış olursun ee tek nişan atanda sen değilsin milleti salla gitsin ömür boyu mutsuz olacağına ya da kucağında bir çocukla döneceğine tertemiz bir geleceğe tertemiz adımlar at işte.sağolun gerçekten zor durumdayım
Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur
Tayin falan dediğinize göre okumuş etmiş insanlarsınız. Çok mu önemli, kimdir bu "milllet" dendiğinde, parmakla bile gösteremeyeceğiniz insan topluluğunun sizin için ne düşündüğü?Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur