nişan ve nikahtan dönmek?

Mrvbulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
7
0
33
Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur :KK43:

Ne kadar süredir birliktesiniz; anlaşamama durumu yeni mi başladı? Bazen düğün arefesinde tarafların gerginliği "anlaşamıyoruz biz" düşüncesine itiyor kişileri. Öncesi ve son zamanları sağlam kafayla düşünün bence. Anlaşamadığınız noktaları mesela. Sonra ortak karar alıp ailenizle konuşun. gerisi, el-alem teferruat. Başka dedikodu malzemesi çıkana kadar konuşurlar sadece. Ama siz ömrünüz boyu pişmanlığıyla yanarsınız.

sağolun gerçekten zor durumdayım :KK43:
nikahı iptal ettirirsin sadece nişan atmış olursun ee tek nişan atanda sen değilsin milleti salla gitsin ömür boyu mutsuz olacağına ya da kucağında bir çocukla döneceğine tertemiz bir geleceğe tertemiz adımlar at işte.

anlasamıyorsan ayrıl cünkü bu dönemde aynı sorunları yasayıp evlenenip birkac ay sonra ayrılan cok fazla kişi var..
o durumda olmaktansa suan düğünün olmadıgı biliniyor cevren tarafından en azından..
zaten suan o kadar fazla ki tayin için nikah yapanlar,cok da yadırganmayacaktr

Anlasamiyor ve birlikte bu karari aldiysaniz hic ama hic düşünme..Insanlarin ne düşündüğü senin mutlulugundan daha önemli degil..

Evet sadece tayin icin nikah kiydik dogru duzgun gorusmedik bile hep ailelerin gozu onunde oldu gorusmeler de :/

Merhabalar. Ben martta nişanlandım.. Tayinler için de nikahı 2 ay önce kıydık. 1 ağustosta düğünümüz var. Fakat anlaşamıyoruz. İkimizde ayrılmak istiyoruz ama ben çok korkuyorum milletin laflarından ailemin üzülmesinden. Böyle bir durumda ayrılmak çok mu kötü olur :KK43:

Hayır çok iyi olur hatta bekar gibi evlenirsin işte ne güzel

Tayin falan dediğinize göre okumuş etmiş insanlarsınız. Çok mu önemli, kimdir bu "milllet" dendiğinde, parmakla bile gösteremeyeceğiniz insan topluluğunun sizin için ne düşündüğü?

Desinler demesınler için yaşarsan mutsuz olursun..Kafana göre yaşaki rahat edesin..Bıle bıle lades denmez

ya dugun oncesı streslı gergın olur cıftler cogumuz o yoldan gectık olabılır dıyorum ama durumun muhasebesını sen yap duzelıbılcek konusularak halledılecek konular mı yoksa asamadıgınız baska konular mı var onemlı olan bu....

Hangi konularda anlaşamıyorsunuz? Daha doğru dürüst görüşmemişsiniz bile. Eğer tipi hoşuna gittiyse yani onu görünce heyecanlanıyorsan bir şans ver derim ama o da yoksa kimsenin ne diyeceği hiç umrunda olmasın.

X