Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tepsideki alyanslar sizin alyanslarınız mı? Ya biz sözlüm Türkiyeye geldiğinde izmirde alalım dedik ama alyanslar bende mi kalıcak o gün onlar mı getirip vericek ? Bilen varmııı ??
Ayrıca kuğu biblolara bayıldım. böyle bişi yapılabilir aslında nikah şekeri gibi olmuşş du ben bunu bi düşüniimm :82:
canım annenden böyle bişey bekliyordum valla
ellerine sağlık,elbiseni de merak ettim sarı-yeşil karışımı mı acaba :)
kuğu biblolar ilginç olmuş önceden nikah şekeri vermek gibi
kağıdın üstündeki alyansları ve isminizin yazılışını çook beğendim
şimdiden hayırlı olsun canım mutluluklar
Tepsideki alyanslar sizin alyanslarınız mı? Ya biz sözlüm Türkiyeye geldiğinde izmirde alalım dedik ama alyanslar bende mi kalıcak o gün onlar mı getirip vericek ? Bilen varmııı ??
Ayrıca kuğu biblolara bayıldım. böyle bişi yapılabilir aslında nikah şekeri gibi olmuşş du ben bunu bi düşüniimm :82:
teşekkürler evet alyanslar bizim alyanslarımız, biz beraber aldık, alyanslar bende kaldı, işte kurdelesini falan ayarladık. Kuğu biblo da çok hoşuma gitiği için yaptırdım, bugünden hatıra bişey kalsın istedim, en mantıklısı biblo geldi :)
canım annenden böyle bişey bekliyordum valla
ellerine sağlık,elbiseni de merak ettim sarı-yeşil karışımı mı acaba :)
kuğu biblolar ilginç olmuş önceden nikah şekeri vermek gibi
kağıdın üstündeki alyansları ve isminizin yazılışını çook beğendim
şimdiden hayırlı olsun canım mutluluklar